Chs
Μέλος του προσωπικού
horhitto4 είπε:Chs είπε:Ξέρω πολύ καλά τι λέω, και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτό που έγραψες.. Επίσης δεν είμαι αστυνομία.. Καταρχας φανηκε η ανωριμοτητα σου σε ολο της το μεγαλειο.. τι να λεμε τωρα..
Μεγαλε δεν σου προσεβαλε κανα θειο η κανα πατερα.. εσυ ομως ειχες το ΘΡΑΣΟΣ να του προσβαλεις τη μητερα.. Και μαθε οτι τον baldy τον γνωριζω επι προσωπικου και ξερω καποια πραγματα που εσυ δεν ξερεις.. Ειπε αυτα που ειπε θα μπορουσες πολυ ομορφα να απαντησεις και να αποφυγεις τον καυγα.. ετσι δειχνουμε ανωτερότητα Mr. Horhitto..
Τελος πάντων, όπως είπες μέρες που είναι χέστο...
πετα το δηλητηριο σου και μετα πες χεστο...φοβερη τακτικη...εσυ το βλεπεις απο αυτη τη σκοπια εγω απο τη δικη μου....ο νεκρος ειναι νεκρος και ας ειναι και αγνωστος...αυτο δε το γνωριζει η αμεμπτη ηθικη σου??το οτι ειναι φιλαρακι σου με γεια σου και χαρα σου...ουτε που με νοιαζει...και εγω εχω ευαισθησιες με τους νεκρους...που ξερεις τι εχω περασει....ωπ σορρυ ξεχασα δεν ειναι πρωτος μου ξαδερφος ο εν λογω ηθοποιος οποτε ας τον γαμησουμε κιολας...θρασος μεγαλε που μου το γραφεις και σε κεφαλαια τρομαρα σου εχει το παιδακι που κανεις παρεα και προκαλει με χαρακτηρισμους ενω του καναμε μια παρατηρηση απολυτα λογικη...απο κει α και περα η αντιδραση μου ειναι αυτη...αν ηταν live να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ηταν σιγουρα ποιο ηρεμα και νορμαλ...γιατι σιγουρα δε θα ειχε το θρασος που εσυ επικαλεισε να με χαρακτηρισει...οποτε θα εμενε εκει το θεματακι....πισω απο το pc ομως ειπαμε......
Κατσε ρε Horhitto.. γιατι το θεωρεις δηλητηριο? Επίσης σου είπε κανείς να τα δεις σονυ και καλα με αλλη σκοπια? Αυτο που θελω να σου πω εγω ειναι οτι αυτο που εγραψες ηταν ανεπιτρεπτο.. και δεν δικαιολογειται.. Ειδα τι εγραψε και ο baldy και στο ξανα λεω οτι δεν ειναι αγιος.. Επισης δεν το κανω για τον baldy αλλα γιαυτο που εγραψες.. ε με πειραξε πολυ και ας μην το ειπες σε εμενα ρε αδερφε.. Οσο για "απολυτα λογικη" αυτο που ειδα ηταν το ακρως αντιθετο.. Με κανενα μελος δεν εχω τιποτα, και δεν εχω τσακωθει ποτε, αλλα καποια πραγματακια σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου.. και εσυ το ξερεις και ολοι μας..