Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μου νομίζω ότι έχεις κάποια σύγχυση με τις μεθόδους που υπάρχουν. ΔΕΝ υπάρχει μέθοδος DHI. Δύο είναι οι μέθοδοι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή:παιδιά λίγο τα φώτα σας !! σκέφτομαι να πάω για την μέθοδο DHI αντί FUE !! δεν θέλω να κάνω λάθος επιλογή για δεν έχω σκοπό για άλλη μμ γιατί δεν το επιτρέπει η δότρια ευχαριστώ !!!
Καλησπέρα η δοτρια απο πισω φαίνεται οντως καπως αραιή. Στα πλαγια πως ειναι; Επίσης ποσα μοσχεύματα θα σου παρουν απο γενια, στήθος ;παιδιά λίγο τα φώτα σας !! σκέφτομαι να πάω για την μέθοδο DHI αντί FUE !! δεν θέλω να κάνω λάθος επιλογή για δεν έχω σκοπό για άλλη μμ γιατί δεν το επιτρέπει η δότρια ευχαριστώ !!!
όχι βέβαια την απόφαση μου την έχω πάρει δεν περιμένω τρελή διαφορά απλά θέλω να βελτιώσω λίγο την κατάσταση !λογικό είναι να σε απορρίψουν γιατί επιλέγουν περιστατικά με μικρότερη αραίωση και καλή δότρια.
αν δεν βάλεις από γένια δεν θα καλύψεις μεγάλη περιοχή. και εμένα οι περισσότεροι ''μεγάλοι΄΄
του εξωτερικού με απέρριψαν. Δεν σημαίνει ότι τα παρατάς...
18 χρονών δεν θα γίνεις αλλά αν επιλέξεις σωστά θα δεις μεγάλη αλλαγή...όχι βέβαια την απόφαση μου την έχω πάρει δεν περιμένω τρελή διαφορά απλά θέλω να βελτιώσω λίγο την κατάσταση !
από την πρώτη μμ π έκανα είδα κάποια αλλαγή όπως είπα δεν περιμένω τρέλα πράγματα το μεγάλο μ πρόβλημα είναι η crown ! εδω καποιες φωτο σε μεγαλυτερο μακρος !!18 χρονών δεν θα γίνεις αλλά αν επιλέξεις σωστά θα δεις μεγάλη αλλαγή...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι φίλε μου ! το ξέρω ότι η δότρια είναι περιορισμένη αλλά θα ρισκάρω !Τελικά η δότρια έγινε έτσι από προηγούμενη μεταμόσχευση?
Δύσκολα να τον αναλαμβαναμε εμείς λόγο δότριας.
ναι φίλε μου ! το ξέρω ότι η δότρια είναι περιορισμένη αλλά θα ρισκάρω !
τι παραπάνω θα πετύχω με φίνα και ποσό καιρό πρέπει να πάρω ;και μετά την μμ θα πρέπει να συνεχίσω να παίρνω φίνα;Χωρίς φιναστεριδη ναι ίσως πάρεις ρίσκο όπως επίσης και ποια κλινική θα επιλέξεις.
Τουλάχιστον είναι εις γνώσης σου.