Ενδιαφέρομαι για μμ

Barca35

Member
παιδιά λίγο τα φώτα σας !! σκέφτομαι να πάω για την μέθοδο DHI αντί FUE !! δεν θέλω να κάνω λάθος επιλογή για δεν έχω σκοπό για άλλη μμ γιατί δεν το επιτρέπει η δότρια ευχαριστώ !!!

Συνημμένα

• 1607356181631.jpg
    1607356181631.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 85
  • 1607356181638.jpg
    1607356181638.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 98

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

platanos

Well-Known Member
παιδιά λίγο τα φώτα σας !! σκέφτομαι να πάω για την μέθοδο DHI αντί FUE !! δεν θέλω να κάνω λάθος επιλογή για δεν έχω σκοπό για άλλη μμ γιατί δεν το επιτρέπει η δότρια ευχαριστώ !!!
Φίλε μου νομίζω ότι έχεις κάποια σύγχυση με τις μεθόδους που υπάρχουν. ΔΕΝ υπάρχει μέθοδος DHI. Δύο είναι οι μέθοδοι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή:
1. FUT ή STRIP (ή FUSS όπως λεγόταν παλιότερα)
2. FUE
Τώρα για λόγους μαρκετινγκ κάποιες κλινικές έχουν κάνει κάποιες in-house καστομιές παύλα βελτιώσεις παύλα πες το όπως εσύ θες πάνω στη μέθοδο FUE ( κυρίως) και τις ονομάζουν DHI (από το Direct Hair Implantation) κτλ κτλ που είναι για μένα λίγο εκ του πονηρού για να "κάνουν" τη διαφορά
Τώρα ως προς τη δότρια τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, ας τοποθετηθεί και ο CVIAL αν θέλει αλλά μάλλον ορθά δυστυχώς σε απέρριψαν οι προαναφερθείσες κλινικές! Δεν ξέρω αν έχει νόημα να δοκιμάσεις ένα χρόνο φίνα μήπως υπάρξει κάποια αλλαγή

Τελευταία επεξεργασία:

manly_Man

Well-Known Member
Καλησπέρα η δοτρια απο πισω φαίνεται οντως καπως αραιή. Στα πλαγια πως ειναι; Επίσης ποσα μοσχεύματα θα σου παρουν απο γενια, στήθος ;

Εχεις κ πολλες αδύναμες τρίχες πανω, που θα μπορουσες με την κατάλληλη θεραπεία (φιναστεριδη) να τις δυναμωσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Barca35

Member
παιδιά δν έχω σκοπό να πειράξω τα γενιά και το στήθος δεν μπορεί να δώσει όποτε όσα βγάλει η δότρια . από hlc μου πρότειναν να ξεκινήσω φίνα και να ξαναστειλω μετά από ένα χρόνο .Τώρα όσον αφορά την dhi νομίζω το εργαλείο που χρησιμοποιούν έχει κάποια πλεονεκτήματα αφήνει λιγότερα σημάδια κ.ο.κ και τέλος είμαι κατα των φαρμάκων γενικότερα ευχαριστώ !!

Stratos

Well-Known Member
λογικό είναι να σε απορρίψουν γιατί επιλέγουν περιστατικά με μικρότερη αραίωση και καλή δότρια.
αν δεν βάλεις από γένια δεν θα καλύψεις μεγάλη περιοχή. και εμένα οι περισσότεροι ''μεγάλοι΄΄
του εξωτερικού με απέρριψαν. Δεν σημαίνει ότι τα παρατάς...

Τελευταία επεξεργασία:

Barca35

Member
λογικό είναι να σε απορρίψουν γιατί επιλέγουν περιστατικά με μικρότερη αραίωση και καλή δότρια.
αν δεν βάλεις από γένια δεν θα καλύψεις μεγάλη περιοχή. και εμένα οι περισσότεροι ''μεγάλοι΄΄
του εξωτερικού με απέρριψαν. Δεν σημαίνει ότι τα παρατάς...
όχι βέβαια την απόφαση μου την έχω πάρει δεν περιμένω τρελή διαφορά απλά θέλω να βελτιώσω λίγο την κατάσταση !

Barca35

Member
18 χρονών δεν θα γίνεις αλλά αν επιλέξεις σωστά θα δεις μεγάλη αλλαγή...
από την πρώτη μμ π έκανα είδα κάποια αλλαγή όπως είπα δεν περιμένω τρέλα πράγματα το μεγάλο μ πρόβλημα είναι η crown ! εδω καποιες φωτο σε μεγαλυτερο μακρος !!

Συνημμένα

• 1607361186010.jpg
    1607361186010.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 88
  • 1607361186014.jpg
    1607361186014.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 87

Nik.Mos

Well-Known Member
Καπου διαβασα οτι ειχες και προταση απο arenamed,διεγραψε την και μην ασχοληθεις καν με αυτη την κλινικη.Απο τις χειροτερες της Τουρκιας,αν ειναι να το κανεις καντο σωστα.
Καταρχας πριν το οτιδηποτε θα σου προτεινα αυστηρως να κλεισεις ραντεβου για αναλυτικη μετρηση δοτριας απο καλη κλινικη/γιατρο.
Ενα face to face consultation ειναι αναγκαια συνθηκη που παντα πρεπει να προηγειται καθε αποφασης για επιλογη κλινικης.Απο φωτογραφιες δυστηχως λιγα ασφαλη συμπερασματα μπορουν να εξαχθουν,κανονικα πρεπει να εξεταστεις απο γιατρο με μικροσκοπιο και μετα να σου προτεινει και τις αντιστοιχες επιλογες που εχεις.
Aν ειχες χρονο και μπορουσες να πας Βελγιο dr. Bisanga να σε εξετασει θα ηταν το καλυτερο.
Γενικα με την δοτρια που εχεις βγαλε τελειως την Τουρκια απο τον χαρτη,οι πιθανοτητες ειναι κατα σου.Κοιτα για Ευρωπη,αυτο θα εκανα αν ημουν στην θεση σου.Καλη συνεχεια φιλε

leas

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε, την 1η μμ που την έκανες; Διάβασα το νήμα σου αλλά ίσως μου διέφυγε..Λογικα οι κλινικές που σε απέρριψαν το έκαναν γιατι στην 1η μμ φαίνεται να έχουν κάνει ζημιά στην δοτρια .. Μπορείς να μας δώσεις κάποια στοιχεία για την πρώτη μμ λοιπόν, πόσα grafts έβαλες, πως ήσουν πριν κα..
Το μόνο σίγουρο είναι όπως ανέφερε και ο Νικ απο πάνω είναι πως πρέπει να πας από κοντά να σε δει γιατρός(μετρήσεις).Επισης όπου αποφασίσεις να κάνεις 2η μμ πρέπει να είναι έμπειρος και αξιόπιστος γιατρός γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Στο σημείο που διαφωνώ με τον Νικ είναι πως στην Τουρκία αν εξαιρέσει κάνεις τις αμέτρητες κλινικές-κέντρα αισθητικής υπάρχουν και κάποιες πολύ καλές παγκοσμίως.. Hlc, asmed (που σε απέρριψαν) ο Κααν Πεκινερ και κάποιοι ακόμα.. Καλή τύχη και κράτα μας ενήμερους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
Προφανώς η Κύπρος είναι μια επίσης καλή επιλογή, αλλά προσωπικά και με στεναχώρια θεωρώ πως δεν είναι στο επίπεδο erdogan - hlc. Από το πόσο αναλυτικό consultationκάνουν με στοιχεία πάχους τρίχας εμβαδομετρησεις κα., αλλά και από αποτελέσματα... Αν και όπως αρκετοί έχουμε δει η κλινική του erdogan από τότε που πήγε στην νέα εγκατάσταση έχει διαφορετική γραμμή ας πούμε καταχρηστικα της "μαζικής παραγωγής" με τις οποίες συνέπειες.

hairlosscursed

Well-Known Member
Κατανοητό....Αφού λοιπόν το ζητούμενο είναι το επίπεδο και η ποιότητα από ότι καταλαβαίνω γιατί δεν κοιτάς couto η Lorenzo η κάτι τύπου Champions League?

Nik.Mos

Well-Known Member
Απο τουρκια σε lorenzo η couto υπαρχει τεραστιο χασμα τιμων,προφανως για να ειχε επιλεξει Τουρκια ηθελε να αποφυγει ενα τετοιο υψηλο κοστος.Για την κατηγορια champions league δεν διαφωνω ουτε εγω,υπαρχουν ενδιαμεσες επιλογες με πιο "προσιτες" τιμες.
Μια κλινικη fue only θα χαραξει σχεδιο βασει αυτου που πουλαει και μονο και αυτο ειναι fue,ισως μακροπροθεσμα να μην ειναι αποτελεσματικη αυτη η προσεγγιση για τον φιλο.
Βisanga βελγιο ή Hattingen hair.Πολυ πιθανον να του ζητησουν να ακολουθησει και φαρμακευτικη αγωγη,αλλα οπως και να εχει συμφωνουμε ολοι οτι θα πρεπει να εξεταστει και να προσεξει πολυ πριν παρει την αποφαση για επιλογη κλινικης.Ειδικα στην τουρκια.

Barca35

Member
Καλημέρα παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας λοιπόν η πρώτη μμ έγινε Τουρκία δεν είναι από τις γνωστές κλινικές .έχω επιλέξει Τουρκία γιατί το μπάτζετ Μ είναι χαμηλό δεν έχω την δυνατότητα να διαθέσω πάνω από 3000 ευρώ για μμ και έτσι έχω καταλήξει για την κλινική του cinik

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τελικά η δότρια έγινε έτσι από προηγούμενη μεταμόσχευση?
Δύσκολα να τον αναλαμβαναμε εμείς λόγο δότριας.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ναι φίλε μου ! το ξέρω ότι η δότρια είναι περιορισμένη αλλά θα ρισκάρω !

Χωρίς φιναστεριδη ναι ίσως πάρεις ρίσκο όπως επίσης και ποια κλινική θα επιλέξεις.
Τουλάχιστον είναι εις γνώσης σου.

Barca35

Member
Χωρίς φιναστεριδη ναι ίσως πάρεις ρίσκο όπως επίσης και ποια κλινική θα επιλέξεις.
Τουλάχιστον είναι εις γνώσης σου.
τι παραπάνω θα πετύχω με φίνα και ποσό καιρό πρέπει να πάρω ;και μετά την μμ θα πρέπει να συνεχίσω να παίρνω φίνα;

Barca35

Member
καλησπέρα !! μόλις πήρα προσφορά από yaman !!!!!

After carefully examining and considering all photos and information mentioned at your messages, Dr. Resul Yaman estimates for your operation about 3000-3200 grafts. Your donor area has been forced this is why your operation now requires a careful extraction from donor. Also 3000-3200 graft is the maximum number which can be taken from your scalp and beard donors together. When you get this operation done your hairline will be recreated with 2000 grafts symmetrically to receive a natural look and we will reach healthy looking density on frontal and crown areas. Also Dr. Yaman will increase the density on crown area with 1000-1200 grafts between your existing hair. Dr Yaman recommends also to begin to use Propecia or Finasteride minumum 15 day before the operation. If you don't want to use Finasteride or Propecia, in Turkey there is a mixture multivitamines in pharmacies, you can use a multivitamine after the operation.

If you go ahead with Dr.Yaman you should arrive in Istanbul one day before surgery. Because one day before operation your hair density and hair nature are analysied by Dr. Yaman and then graft transplantation area and donor area are controlled and measured. Dr. Yaman says the exact number of grafts and operation is planned with you. After that we will do some blood exams and PRP. PRP(Platelet-Rich Plasma ) which helps us for 3 important areas in hair transplantation procedure.

Συνημμένα

• 0bd27aed-2382-4f7c-bd77-660d934f9b40.png
    0bd27aed-2382-4f7c-bd77-660d934f9b40.png
    1.3 MB · Προβολές: 39
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα