Φιλε μου, οταν γραφεις οτι εκανες μεταμοσχευση με περιπου 2000-2500 (!!!!), τοτε καλυτερα μην ξεκινησουμε διαλογο. Οταν αγνοεις το πιο βασικο στοιχειο μιας μεταμοσχευσης, μαλλον δεν μπορει να υπαρξει σοβαροτητα στο διαλογο.
Φιλε μου, και εσυ, ενω αγνοεις τον αριθμο μοσχευματων που τοποθετηθηκαν στη δικη σου μεταμοσχευση, εκφερεις αποψη και μαλιστα με ακρατο ενθουσιασμο (φοβερο αποτελεσμα!!!).
Φιλοι μου, οταν καποιος δεν ξερει ουτε ποσα grafts τοποθετηθηκαν, τοτε μαλλον φανερωνει την αγνοια του σε θεματα μεταμοσχευσεων. Επομενως, οι αποψεις που εκφραζει για την ικανοτητα και την αξια του γιατρου, ειναι αμφιβολου αξιας.
Πως ειναι δυνατον, φιλε μου, να χαρακτηρισουμε "πολυ καλο χειρουργο" καποιον ο οποιος δεν ενημερωνει τον πελατη ουτε για τον αριθμο grafts που τοποθετησε;
Φυσικα, αφου δεν εδωσε ακριβη στοιχεια ουτε για αυτο το τοσο σημαντικο θεμα, φανταζομαι οτι για αλλα θεματα (μετρησεις δοτριας, ληπτριας, παχος τριχας, πρωτοκολλα κ.α), ουτε που θα μπηκε στον κοπο να ασχοληθει.
Αυτο το γεγονος, φιλε μου, δε φανερωνει ικανοτητα και αξιοσυνη, αλλά κομπογιαννιτισμο και μπακαλιστικες μεθοδους.
Δικαιολογεισαι, γιατι προφανως εισαι απειρος σε θεματα μεταμοσχευσεων. Αν γνωριζες πως λειτουργουν οι κορυφαιοι γιατροι και ποια ειναι τα αποτελεσματα τους, τοτε πιθανον δε θα προσπαθουσες με υπερβαλλοντα ζηλο να υπερασπιστεις τον συγκεκριμενο γιατρο.