Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

Noname12

Member
Το μικρό punch πρωτίστως έχει σχέση με την επιβάρυνση της δότριας σε πλήγμα aka μεγάλα session και όχι τόσο με την καταστροφή διπλανών g. Η καταστροφή διπλανών αφορά παλιότερες τεχνικές με μεγάλα punch.
Χρήσιμο, ευχαριστώ. Καταλαβαίνω πάντως ότι αυτός είναι ο ισχυρισμός του ίδιου του Zarev. Ίσως είναι αλήθεια για κάποιους γιατρούς που έχουν μείνει πίσω κι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μεγάλα punches (λ.χ. 1.00mm) , αλλά όχι για άλλους πλέον. Υποθέτω ότι ο κίνδυνος καταστροφής γειτονικών grafts σχετίζεται επίσης και με το βάθος της οπής και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Λ.χ. τα extractions από hair mills φαίνονται συχνά πολύ έντονα αμέσως μετά την επέμβαση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Χρήσιμο, ευχαριστώ. Καταλαβαίνω πάντως ότι αυτός είναι ο ισχυρισμός του ίδιου του Zarev. Ίσως είναι αλήθεια για κάποιους γιατρούς που έχουν μείνει πίσω κι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μεγάλα punches (λ.χ. 1.00mm) , αλλά όχι για άλλους πλέον. Υποθέτω ότι ο κίνδυνος καταστροφής γειτονικών grafts σχετίζεται επίσης και με το βάθος της οπής και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Λ.χ. τα extractions από hair mills φαίνονται συχνά πολύ έντονα αμέσως μετά την επέμβαση.
Παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης των punch μιας και χρησιμοποιούνται άλλες διαστάσεις ονομαστικά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν ψάξεις στο νήμα του Giannis1991 και δεις ένα βίντεο που έχω ποστάρει θα καταλάβεις αρκετά για το extraction.

Καλύτερος γιατρός σε Ελλάδα ή Τουρκία για nw2 diffuse thinners κατα τη γνώμη σας; Στόχος το nw1, το υπολοιπο κεφαλι εχει καλη καλυψη παρα τη διαχυτη αραιωση.Α και καλη δουλεια σε temporal peaks

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Member
Ποιος ειναι καλος στον τομεα αυτο, ανεξαρτητως χωρας; Εντος ΕΕ κατα προτιμηση. Κυριως το transection με native hair στη ληπτρια φοβαμαι και shock loss
Κατά τη γνώμη μου καλές περιπτώσεις γι' αυτό είναι ο Couto, ο Ferreira, o Bekir Bek, η Ratchathorn, ο Nader, ίσως και ο Miln και, δευτευρευόντως, ο Gur και ο Turan. Couto και Ferreira είναι βέβαια ακριβοί και είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις ραντεβού. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις αποτελέσματα συγκεκριμένα για diffuse thinners από όποιον γιατρό επιλέξεις. Υπάρχουν σε HRN και Reddit. Το stick & place είναι επίσης μάλλον προτιμότερο από pre-made slits για diffuse thinning.

Δύο χρήσιμα posts από Reddit για το θέμα, βασικά για τη συζήτηση στα σχόλια:

Κατά τη γνώμη μου καλές περιπτώσεις γι' αυτό είναι ο Couto, ο Ferreira, o Bekir Bek, η Ratchathorn, ο Nader, ίσως και ο Miln και, δευτευρευόντως, ο Gur και ο Turan. Couto και Ferreira είναι βέβαια ακριβοί και είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις ραντεβού. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις αποτελέσματα συγκεκριμένα για diffuse thinners από όποιον γιατρό επιλέξεις. Υπάρχουν σε HRN και Reddit. Το stick & place είναι επίσης μάλλον προτιμότερο από pre-made slits για diffuse thinning.

Δύο χρήσιμα posts από Reddit για το θέμα, βασικά για τη συζήτηση στα σχόλια:
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Για Bekir και Turan σκεφτομαι σοβαρα.

,
off topic: Μπορω να βαλω φωτογραφιες για να δειξω τη περιπτωση μου;

Noname12

Member
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Για Bekir και Turan σκεφτομαι σοβαρα.

,
off topic: Μπορω να βαλω φωτογραφιες για να δειξω τη περιπτωση μου;
Ναι, εννοείται. Ίσως καλύτερα σε ξεχωριστό νήμα για να πάρεις και περισσότερο feedback.

Fwiw νομίζω μεταξύ Bek και Turan θα επέλεγα Bek. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί λιγότερα grafts από Turan, που γενικά το θεωρώ θετικό γιατί σημαίνει είτε καλύτερο planning είτε survival rate. Το μόνο μείον του Bek είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά τελικά αποτελέσματά του, αλλά μου φαίνεται πολύ προσεγμένη η δουλειά του. Επίσης, είναι εξαιρετικά responsive στην επικοινωνία και στις ερωτήσεις από την εμπειρία που είχα εγώ τουλάχιστον μαζί του (απαντάει ο ίδιος).

Μπλουζα