Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
αναρωτιέμαι γιατί όταν ο Χρήστακης έβριζε εδώ μέσα όσο πιο χυδαία γίνετε, δεν έκανες ένα ανάλογο σχόλιο για κείνον.... Επιλεκτική ευαισθησία.... Σε ένα αρκετά πιο χιουμοριστικό σχόλιο έκανες επίθεση 100% και σε άλλα και άλλα, τσιμουδία. Δειλοί και πίσω από το μόνιτορ είναι οι 2 υποστηρικτές σου που γράφουν με 15 ip ο καθένας και αν πουν πολλα απο αυτά που έχουν πει από κοντά θα τους ψάχνουν σαν το Νέμο :)
Γιατι δεν εγραφα τοτε και γιατι ΔΕΝ ασχολουμαι με ποστ αλλων.
Αναγκαζομαι να ασχολουμαι με τις γελοιοτητες που καποιοι γελοιοι γραφουν για εμενα.

Οπως η γελοιοτητα που υπονοεις εσυ ας πουμε, που ειναι ξεκαθαρο οτι το ατομο που μπηκε με 15 προφιλ οπως λες, ειχε δειξει απο την αρχη τις προθεσεις του με τις ερωτησσεις που εκανε.

Και αλλο ψηλε, ομορφε, εξυπνε, με 10 πτυχια, ζαμπλουτε, και με καταπληκτικο μαλλι Ιπποτη του Δικαιου?

Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ να αρχισεις να φερεσαι ΣΑΝ να εχεις ολα αυτα τα προσοντα που εχει περιγραψει παλαιότερα?
Γιατι απο τις πειθεσεις σου σε καθε ευκαιρια, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βλεπω ενα τετοιο αρσενικο που εχεις περιγραψει.

Anastasakis Hair Clinic

Το θίασος δεν το είπα ειρωνικά. Ως θέμα παρουσίασης του όλου γκρουπ το είπα γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σε κανένα χειρουργείου δεν έχεις 11 άτομα ταυτόχρονα γιατί δεν είναι λειτουργικό.
Πάλι τα ίδια όμως «είρωνες, κομπλεξικοί, haters, κρυμμένοι»….. εγώ δεν σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ και τίποτα….
Επίσης εμένα με ξέρεις έχουμε μιλήσει από κοντά άρα όλα αυτά τα παραπάνω είναι μπούρδες….
Αν με ενδιέφερε να είμαι αρεστός θα έλεγα ότι το σκηνικό μου θυμίζει τον «Σουλειμαν τον μεγαλοπρεπή» δεν το είπα όμως…. Τώρα το λέω γιατί αφού ούτως ή άλλως με κατηγορείς για αυτό ας το κάνω ….
Δεν μίλησα για εσενα υποχρεωστικα.
Επειτα, το τι ειναι λειτουργικο, ΦΥΣΙΚΑ και το ξερεις εσυ. να ερεθεις καποια μερα να μου πεις και εμενα!

Το οτι καποια στιγμη λες οτι εχουμε μιλησει απο κοντα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μου μιλησες οπως γραφεις εδω μεσα!
Καποιοι που δεν ειναι θρασυδειλα τρολλακαι, κοιταξτε λιγο το θεμα της online συμπεριφορας και καταλαβετε οτι η ανωνυμια σας βγαζει το χειροτερο εαυτο σας, τον πιο βιτριολικο και ασεβη.

Αυτο που γραφεις ΠΟΤΕ δεν θα το ελεγες σε ενα ιατρο απο κοντα με τον τροπο που το γραφεις εδω, ειμαι βεβαιος.
Οποτε, θα σε αντιμετωπισω οπως σου αξιζει οταν παψεις να μου γραφεις με τροπο ππυ δεν σου αξιζει.

vlafo

Well-Known Member
Ρε μάγκες ο @Anastasakis Hair Clinic είναι φεμινιστής... Δεν τα έλεγε και στον @aeratos28; Ο μεγάλος μάγκας ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ Αναστασάκης δεν κάνει σεξιστικά σχόλια...
Η λέξη παντελονάτος έχει αποκτήσει εδώ μέσα βιασμένη διάσταση αλλά γουστάρω.
Έχει αποκτήσει άλλο νόημα πλέον και της έδωσε ο γιατρός άλλο κύρος.
Δεν κατάλαβα τι πάει να πει σεξιστικό σχόλιο?
Και αν κάποιος είναι μισογύνης τι πρόβλημα υπάρχει?
Από το να τρώει παντόφλα όπως οι περισσότεροι καλύτερα έτσι.;)
Γιατρέ στο δίνω,την άλλη φορά βάλε και αναπληρωματική εντεκάδα δηλαδή 22 άτομα να κάνουν τη μμ έτσι θα είναι πιο ολοκληρωμένο και φαντεζί το αποτέλεσμα.

gregkont13

Verified MM member
Γιατι δεν εγραφα τοτε και γιατι ΔΕΝ ασχολουμαι με ποστ αλλων.
Αναγκαζομαι να ασχολουμαι με τις γελοιοτητες που καποιοι γελοιοι γραφουν για εμενα.

Οπως η γελοιοτητα που υπονοεις εσυ ας πουμε, που ειναι ξεκαθαρο οτι το ατομο που μπηκε με 15 προφιλ οπως λες, ειχε δειξει απο την αρχη τις προθεσεις του με τις ερωτησσεις που εκανε.

Και αλλο ψηλε, ομορφε, εξυπνε, με 10 πτυχια, ζαμπλουτε, και με καταπληκτικο μαλλι Ιπποτη του Δικαιου?

Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ να αρχισεις να φερεσαι ΣΑΝ να εχεις ολα αυτα τα προσοντα που εχει περιγραψει παλαιότερα?
Γιατι απο τις πειθεσεις σου σε καθε ευκαιρια, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βλεπω ενα τετοιο αρσενικο που εχεις περιγραψει.
Εγω που έγραψα δέκα πτυχία, όμορφος, ζάμπλουτος, έξυπνος και με καταπληκτικό μαλλι :p ; Μάλλον με μπερδευείς με αυτά που γράφεις εσύ.

Και με νοιάζει πολύ το τι βλέπεις :) Άσε τώρα τα φόρουμ και κάνε μια βόλτα με τη πόρσε.

Anastasakis Hair Clinic

Ρε μάγκες ο @Anastasakis Hair Clinic είναι φεμινιστής... Δεν τα έλεγε και στον @aeratos28; Ο μεγάλος μάγκας ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ Αναστασάκης δεν κάνει σεξιστικά σχόλια...

Προβολή συνημμένου 66467

Το οτι η γυναικες εχουν λιγοτερη μυικη μαζα απο το μεσο αντρα δεν ειναι σεξισμος,
Ειναι επιστημονικο fact
Ενταξει, αθα καταφερεις με τη στρεβλωση να παρεις κανα-δυο like να νιωσεις καποιος και αποψε.

Αλλα σου ξαναλεω, για τοσο ψηλος, μορφωμενος, πλουσιος κτλ κτλ αντρακλς που ΛΕΣ οτι εισαι, ΣΙΓΟ_ΥΡΑ δεν φερεσαι ετσι.
Αυτη η διαστρευλωση ας πουμε ειναι ΤΕΡΜΑ θηλυκο χαρακτηριστικό, ή BETA male.

Anastasakis Hair Clinic

Εγω που έγραψα δέκα πτυχία, όμορφος, ζάμπλουτος, έξυπνος και με καταπληκτικό μαλλι :p ; Μάλλον με μπερδευείς με αυτά που γράφεις εσύ.

Και με νοιάζει πολύ το τι βλέπεις :) Άσε τώρα τα φόρουμ και κάνε μια βόλτα με τη πόρσε.
Ασε μικρε, βολτες ειναι για τους brookies
Εγω εχω δουλειες και στα breaks μπαινω και σε γλενταω
Και σε περιμενω στην κλινικη να τα πουμε απο κοντα και live, αλλα ολο κατι σου τυχαινει....

Μεχρι τοτε, τσαμπα μαγκια απο το keyboard

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ στο δίνω,την άλλη φορά βάλε και αναπληρωματική εντεκάδα δηλαδή 22 άτομα να κάνουν τη μμ έτσι θα είναι πιο ολοκληρωμένο και φαντεζί το αποτέλεσμα.
Δεν εχω αναπληρωματικες.
Το σχολιο ειναι ΠΡΟΣΤΥΧΟ και γελοιο.
Αλλα κλασικα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ανωνυμιας και απο κοντα κοτες

vlafo

Well-Known Member
Δεν εχω αναπληρωματικες.
Το σχολιο ειναι ΠΡΟΣΤΥΧΟ και γελοιο.
Αλλα κλασικα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ανωνυμιας και απο κοντα κοτες
Πες μου που είναι το πρόστυχο να καταλάβω.
Εγώ ειδικά μόνο κότα δεν είμαι φίλε και στα είπα και από κοντά όποτε σε εμένα αυτά άστα.
Στους άλλους πες ότι γουστάρεις.

oreo

Well-Known Member
Η επόμενη μετ θα γίνει σε πλατεία, θα έχουν καλέσει μια φυλή του Αμαζονίου που με φυσοκαλαμα θα πετάνε τα γκραφτς κατευθείαν στις τομες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_Johnny_

Member
Τα σκάει η τεστο και κολλάει το caps lock Σε μερικές λεξεις
η τέστο στα ύψη....μπορει να σηκωνει με το ενα χερι αλτήρες και με το αλλο να γράφει στο φορουμ..ουτε προπόνηση δεν αφήνετε τον άνθρωπο να κανει...και μετά κρεατίνη με πρωτεινη για να φουσκώσουν οι μυες να γράφει καλά στο φακό...:p

oreo

Well-Known Member
η τέστο στα ύψη....μπορει να σηκωνει με το ενα χερι αλτήρες και με το αλλο να γράφει στο φορουμ..ουτε προπόνηση δεν αφήνετε τον άνθρωπο να κανει...και μετά κρεατίνη με πρωτεινη για να φουσκώσουν οι μυες να γράφει καλά στο φακό...
Αυτό θα είναι το επόμενο video μάλλον

gregkont13

Verified MM member
Το οτι η γυναικες εχουν λιγοτερη μυικη μαζα απο το μεσο αντρα δεν ειναι σεξισμος,
Ειναι επιστημονικο fact
Ενταξει, αθα καταφερεις με τη στρεβλωση να παρεις κανα-δυο like να νιωσεις καποιος και αποψε.

Αλλα σου ξαναλεω, για τοσο ψηλος, μορφωμενος, πλουσιος κτλ κτλ αντρακλς που ΛΕΣ οτι εισαι, ΣΙΓΟ_ΥΡΑ δεν φερεσαι ετσι.
Αυτη η διαστρευλωση ας πουμε ειναι ΤΕΡΜΑ θηλυκο χαρακτηριστικό, ή BETA male.
Το αγύμναστος σαν γυναίκα (το σχόλιο σου δλδ) μεταφράζεται στο ότι οι γυναίκες έχουν χαμηλότερη μυική μάζα. Άρα όλες οι γυναίκες ειναι αγύμναστες. Επιστήμονικό fact…

Ναι είμαι beta male :) Μπορείς όσο θες να με προσβάλεις για να νιώσεις εσύ κάποιος αλλά ότι και αν πεις 1.60 θα μείνεις.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Ασε μικρε, βολτες ειναι για τους brookies
Εγω εχω δουλειες και στα breaks μπαινω και σε γλενταω
Και σε περιμενω στην κλινικη να τα πουμε απο κοντα και live, αλλα ολο κατι σου τυχαινει....

Μεχρι τοτε, τσαμπα μαγκια απο το keyboard
Έλα canary wharf εσυ να τα πούμε αν θες ;) Συν δόκτωρ σε γλεντάει όλο το φόρουμ… αλλά οκ. Μάλλον σε έχει πιάσει η μέθη από καμιά επέμβαση και σένα και κοιμάσαι και ονειρεύεσαι.

aeratos28

Just aeratos
Γλενταει ο Ρίζος με αναβολικά..χαχαχαχα..
Από μπακαλιάρος πήρε τις κουνελινες και νομίζει ότι έγινε Σούπερμαν..κάτσε καλά σκαμπέ ...που έλεγε και ο Σεφερλής..εντωμεταξυ,οι παρενέργειες από τα αναβόλια του έχουν κάνει το μυαλό πουρέ και βλέπει παραισθήσεις..νομίζει ότι γλενταει κάποιον..χαχαχαχα
Ότι κάνει τον κοκοβιό σε όλες τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις που είναι όλες πατάτες και του τα έβαλε ένα ένα ο Πάνος και του έδειχνε τις παπατζες που έκανε στα κεφάλια,εκεί κρύβεται δεν λέει κουβέντα...κάνε μας τη χάρη ρε wanna be

gregkont13

Verified MM member
Από μπακαλιάρος πήρε τις κουνελινες και νομίζει ότι έγινε Σούπερμαν..κάτσε καλά σκαμπέ ...που έλεγε και ο Σεφερλής..εντωμεταξυ,οι παρενέργειες από τα αναβόλια του έχουν κάνει το μυαλό πουρέ και βλέπει παραισθήσεις..νομίζει ότι γλενταει κάποιον..χαχαχαχα
Ότι κάνει τον κοκοβιό σε όλες τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις που είναι όλες πατάτες και του τα έβαλε ένα ένα ο Πάνος και του έδειχνε τις παπατζες που έκανε στα κεφάλια,εκεί κρύβεται δεν λέει κουβέντα...κάνε μας τη χάρη ρε wanna be
κ

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
εντομεταξυ μιλάει για beta male και θυληκά χαρακτηριστικά ο 50χρόνος που ασχολείται όλη μέρα με like, που κλείνει τα comments στο youtube σαν τις influencer, που τον κυνηγάνε να βάλει πούδρα να γυρίσει κανά βίντεο :p

Στα break που κάνει μάλλον πάει για αποτρίχωση.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Έλα με τον κεφτέ γιατί μας έχει ζαλίσει τα αρχιδια..βγήκε από το σπίτι του τώρα από τα 35 και μετά,και κάνει αυτά που κάναμε στα 20-25 εμείς,στα 50 του αυτος..μικρομεγαλος από την ανάποδη είναι..
εντομεταξυ μιλάει για beta male και θυληκά χαρακτηριστικά ο 50χρόνος που ασχολείται όλη μέρα με like, που κλείνει τα comments στο youtube σαν τις influencer, που τον κυνηγάνε να βάλει πούδρα να γυρίσει κανά βίντεο :p

Στα break που κάνει μάλλον πάει για αποτρίχωση.

bobby

Well-Known Member
Εγώ πάλι λέω να φωνάξουμε την «ξαδέλφη» του αεράτου Dr Wind να μας δώσει την επιστημονική της άποψη για μερικούς εδώ μέσα που βλέπουν παντού εχθρούς……και που κάνουν χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που δεν ξέρουν και αμφιβάλω αν θα τόλμαγαν να το κάνουν μπροστά τους, ανώνυμους αλλά κυρίως επώνυμους……

Μπλουζα