Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???
geo. είπε:
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει σταματίσει, γιατι είναι φισιολογικό να χάνεις κάθε μέρα 50-100 τρίχες.
πιστέυω πάντως οτι έχει ελαττωθεί κάπως η τριχόπτωση , αλλά για μένα η καθοριστική απάντηση σχετικά με το αν δουλεύει ή όχι θα δοθεί όταν περάσει το εξάμηνο και συγκρίνω το πριν με το μετά. Τώρα το πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα αυτό είναι κάτι το οποίο κατά την γνώμη μου δεν μπορούν να το γνωρίζουν , γιατί ακόμα δεν έχουν γίνει κλινικές μελέτες πάνω σε αυτή τη μέθοδο για να έχουμε κάποιες απαντήσεις. πιστέυω οτι σύντομα θα μας λυθούν αρκετές απο αυτές τις απορίες.
Μακάρι να πάνε όλα καλά, θα μπώ άυριο να δω φωτογραφίες, εάν σου είναι έυκολο Geo να βγάζεις φωτογραφίες κάθε μήνα ή και λιγότερο με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες (φωτισμό,μηκος μαλλιών), ώστε να έχεις το αρχείο σου να βλέπεις καλύτερα και την διαφορά !
tse είπε:
???Tι μινοξιδίλη αγοράζεις;Aν αγοράσεις kirkland από το internet(που είναι μια χαρά από ότι λένε όλοι) με 85 ευρώ είσαι ok για 3 χρόνια.Οι biocap κάψουλες δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά γενικά αν κάποιος ψαχτεί υπάρχουν και κατασκευές που φτιάχνεις στο σπίτι και δεν χρειάζεται να ξοδέψει αστρονομικά ποσά.
Φίλε μου, από το φαρμακείο αγοράζω, προφανώς μου την βάζουν σε σκόνη + frezyderm lot hair force, στοιχίζει περίπου 45 ευρώ (με έκπτωση) και διαρκεί για περίπου 1μιση μήνα (βάζω μία φορά την ημέρα). Οι Biocap φαντάσου στοιχίζουν 28 ευρώ το ένα κουτί για ένα μήνα και έπερνα για 3. Πρέπει να έχω αγοράσει γύρω στα 12 κουτιά αυτά τα 3 χρόνια.
tse είπε:
ακριβώς.Άσε που με 5000 δεν κάνεις και πολλά πράγματα ακόμα και σήμερα.Πρέπει να το σκάσεις το 10αρικο αν θέλεις να δεις διαφορά συμαντική
Πράγματι, τώρα είδα και το section του forum σχετικά με τις μεταμοσχέυσεις και είδα ότι με 11.000 ή 12.000 γίνεται εξαιρετική δουλειά σε εξωτερικό, πάντα είχα την άποψη ότι οι μεταμοσχέυσεις ήταν χάλια από άποψη αισθητικής και πάντα πίστευα ότι ο γιατρός πρέπει να είναι και καλλιτέχνης ώστε να αποδώσει ρεαλισμό στο όλο θέμα και για αυτό ενδιαφέρομαι τρομερά για τα βλαστοκύτταρα επειδή θα είναι φυσικό το όποιο αποτέλεσμα.
Για αυτό λέω ευτυχώς που έχουμε το παλικάρι τον Geo που θα μας ενημερώνει και θα βλέπουμε τι αποτελέσματα θα έχει η όλη διαδικασία.