Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
trinitronxt είπε:ρε παιδια εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν την γνωριζουν αυτη τι μεθ ??? γιατι δεν εινε γνωστη γεο σου απαντισε ο βουκιδησ σε αυτο??
οχι ρε φιλε μη τα μπερδευεις αλλο prp αλλο βλαστοκύτταρα απο το λιποςlalakos είπε:ρε παιδιά πιστεύω ότι η μέθοδος αυτή είναι πάρα πολύ γνωστή έξω, όπως έχει αναφερθεί με το όνομα prp. Το θέμα είμαι πως από ό,τι δίχνουν τα πράγματα δεν είναι ακόμα αρκετά εξελιγμένη ώστε να δώσει νέες τρίχες εκεί που δεν υπάρχουν καθόλου. Προφανώς κάποιος που έχει ένα αραιωμένο nw2 γεμάτο μικρές τριχούλες, ίσως η μέθοδος αυτή να του δώσει ένα πολύ καλό regrowth. Να γίνουν δηλαδή όλες οι μικρές αδύναμες τριχούλες και πάλι τερματικές.
Geo κράτησέ μας ενήμερους.
Georgex6 είπε:οχι ρε φιλε μη τα μπερδευεις αλλο prp αλλο βλαστοκύτταρα απο το λιπος
tse είπε:Τον είχα ακούσει μια φορά πριν πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη.Είχε παίξει κάτι ήχους από άλλο πλανήτη ???.Εντομεταξεί μας πήρε πολύ ώρα να τον γνωρίσουμε γιατί τον περιμέναμε με μακριά μαλλιά και είχε κουρευτεί εκείνο το διάστημα
Τον είδα Σεπτέμβρη @ London. Αρρωστημένο setlist... Τεσπα, δεν ξαναμιλάω για aphex γιατί με βλέπω bannedNoMoreLoss είπε:tse σε αυτή την συναυλία είχα πάει και εγώ παράνοια ο τύπος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:ε προσ το παρον μην περιμενετε και αποτελεσματα....το λιγοτερο σε 5 χρονια θα υπαρξει αν υπαρξει κατι καλο....ειπαμε...μολις ξεκινησε η τεχνικη......
M.M είπε:[quote author=giannis13 link=topic=1653.msg31067#msg31067 date=1270891228]
ε προσ το παρον μην περιμενετε και αποτελεσματα....το λιγοτερο σε 5 χρονια θα υπαρξει αν υπαρξει κατι καλο....ειπαμε...μολις ξεκινησε η τεχνικη......
M.M είπε:Καλο θα ηταν να διαβαζουμε προσεκτικα τα μηνυματα των αλλων. Η "εξαγωγη βλαστοκυτταρων" απο το λιπος της κοιλιας, θεωρειται πολυ καλυτερη λυση, καιτοι πολλαπλασια μεγαλυτερος ο αριθμος αξιοποιησιμων βλαστοκυτταρων στην κοιλιακη χωρα.
Περιμενουμε απο τον geo φωτογραφιες. Οχι δε θα μας σωσει εκεινος, ουτε εγω που ανεβασα το θεμα. Μακαρι να ηταν ετσι, θα το προσλαμβανα ως..προσωπικο θαυμα..!
Ομως εχω αρχισει να ανησυχω πολυ, γιατι ουτε ο Βουκιδης μου απαντησε (ισως του φανηκα πολυ εξυπνη, απο τα ερωτηματα που του εθεσα, για να "δεσμευτει γραπτως" με καποια απαντηση...και καταλαβετε οτι νομιζετε.. :chinscratch ), ουτε ο φιλτατος geo αφηνει περιθωρια ελπιδας, αντιθετως σοκαρομαι, απο το ποσο λιγο πιστευει και ο ιδιος στη μεθοδο αυτη, οταν δηλωνει πως θα ξαναρχισει (εκτος απο το regain που ηδη χρησιμοποιει!), το revivogen και το fungoral, ενω για τους κροταφους σκεφτεται μεταμοσχευση....!!!!!!!!!!
Τα συμπερασματα δικα σας... εγω ξαναβαζω σιγα σιγα το κεφαλι μεσα....
GK είπε:[quote author=M.M link=topic=1653.msg31065#msg31065 date=1270891071]
Καλο θα ηταν να διαβαζουμε προσεκτικα τα μηνυματα των αλλων. Η "εξαγωγη βλαστοκυτταρων" απο το λιπος της κοιλιας, θεωρειται πολυ καλυτερη λυση, καιτοι πολλαπλασια μεγαλυτερος ο αριθμος αξιοποιησιμων βλαστοκυτταρων στην κοιλιακη χωρα.
Περιμενουμε απο τον geo φωτογραφιες. Οχι δε θα μας σωσει εκεινος, ουτε εγω που ανεβασα το θεμα. Μακαρι να ηταν ετσι, θα το προσλαμβανα ως..προσωπικο θαυμα..!
Ομως εχω αρχισει να ανησυχω πολυ, γιατι ουτε ο Βουκιδης μου απαντησε (ισως του φανηκα πολυ εξυπνη, απο τα ερωτηματα που του εθεσα, για να "δεσμευτει γραπτως" με καποια απαντηση...και καταλαβετε οτι νομιζετε.. :chinscratch ), ουτε ο φιλτατος geo αφηνει περιθωρια ελπιδας, αντιθετως σοκαρομαι, απο το ποσο λιγο πιστευει και ο ιδιος στη μεθοδο αυτη, οταν δηλωνει πως θα ξαναρχισει (εκτος απο το regain που ηδη χρησιμοποιει!), το revivogen και το fungoral, ενω για τους κροταφους σκεφτεται μεταμοσχευση....!!!!!!!!!!
Τα συμπερασματα δικα σας... εγω ξαναβαζω σιγα σιγα το κεφαλι μεσα....
kwstakos είπε:φιλε εγω αρχισα να χανω μαλλια απο τα 15 μου οποτε εισαι μια χαρα