[QUOTE="GEORGIOS ZONTOS, post: 239130, memb .
Όμως σε καμια περιπτωση δεν επιθυμω να χρησιμοποιησω το βημα αυτό για να κανω διαφημιση του προσωπου μου
Δε φαίνεται κατι τέτοιο πάντως μεχρι τωρα .
Δε ξέρω τι γιατρός είστε, αλλα αποτελέσματα δεν εχουμε δει .
Το συγκεκριμένο που έχετε παρουσιάσει παραπάνω ειναι όντως εξαιρετικό
Αλλα ένας γιατρός με χιλιάδες περιστατικα δε θα έδειχνε μονο ενα αποτέλεσμα παντού .
Εννοώ στα συνέδρια, στη σελίδα σας , και εδω στο φορουμ .
Δε μου αρεσει η προσέγγιση που έχετε στο Marketing με τη πρακτική του μέλους φωτοβολίδα που φτιάχνει ένα story για να γινει αναφορά στο ονομα σας, να τσιμπήσουν μελη και να ξεκίνησει συζήτηση που θα σας κάνει γνωστό.
Όπως επίσης δεν εχει νόημα να γινει σύγκριση με άλλους εγχώριους γιατρούς και κλινικές, γιατί απλά έχουν παρουσία στο φόρουμ με πραγματικά αποτελέσματα!!
Και καλά και μέτρια .
Λίγο old school αυτού του τύπου Marketing γιατρέ.
Η επόμενη ας γίνει λίγο με πιο Nordic προσέγγιση, και με αποτέλεσματα .
[/QUOTE]
Καταρχιν δεν με ενδιαφερει να κανω μαρκετινγ .Απανταω στις ερωτησεις και τα σχολια που γινονται στο προσωπο μου .Επιπλεον να ξερετε πως δεν εχω καμια αναγκη να κανω πελατες απο το φορουμ αυτο και ποσο μαλλον να πισω εσενα που γθα να ενοχλησε μαλλον εχεις τους λογους σου .Αλλωστε εισαι τοσο επιθετικος απεναντι μου που δεν αξιζει να ασχοληθω περισσοτερο .. .Το δικο μου επιπεδο δεν συγκρινεται φιλε μου που κρυβεσαι στην ανωνυμια σου με κανενα με αυτα που ξερεις .Αλλωστε μου ζητησατε να σας δειξω την δουλεια μου .Αυτο κανω σας την δειχνω .Αντιλαμβανομαι πως θα ενοχληθουν πολυ με την δουλεια που δειχνω αλλα τι να κανουμε θα δειτε οτι ειναι αξεπεραστη .Θα βαλω και αλλα περιστατικα .Και επιπλεον πιο πανω εχω βαλει και δευτερο .Αλλα συνεχιζετε εδω μεσα να αναφερεστε στο προσωπο μου να ξερετε οτι θα σας απανταω αναλογα .
Επιπλεον απο τη DHI εχω φυγει εδω και 13 χρονια .Αλλωστε και αλλοι γιατροι που τους ξερετε ξεκινησαν απο εκει .Αυτο δεν λεει κατι .
φιλικα