Georgie
Well-Known Member
Φίλε ήταν από τους πολύ αγαπημένους μουΠάει και αυτός?
Δεν έμεινε και κανείς.
Ένας ένας φεύγει φίλε George.
Στη πρώτη πεντάδα μαζί με τον τεράστιο Steve McQueen
Φίλε ήταν από τους πολύ αγαπημένους μουΠάει και αυτός?
Δεν έμεινε και κανείς.
Ένας ένας φεύγει φίλε George.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άφησε εποχή!!!Μεγάλη απώλεια της υποκριτικής
Τεράστια απώλεια του Style και του coolness .
Adieu Jean Paul Belmondo
Και Αρχιτεκτονας ο CVIALΣαν τον Agent Smith μας κυνηγάς εσύ , ανελέητα!!!
Τι τριλογια ηταν το ματριξ....ελπιζω το 4 να μη βγει πατατα...αν και τα σημαδια αυτο δειχνουν
Θα μείνει τελευταίος ο Neo σε αυτό και θα τον κυνηγάει ο Harris G. να τον εμβολιάσει.Τι τριλογια ηταν το ματριξ....ελπιζω το 4 να μη βγει πατατα...αν και τα σημαδια αυτο δειχνουν
Αμα δει ο Κιανου κατι Νίους που γραφουνε στο facebook, φωτο προφιλ με ελληνικη σημαια αντι για ουρανο και Παρθενωνας και μπροστα η μαπα τους, θα αρκεστει στα John WickΘα μείνει τελευταίος ο Neo σε αυτό και θα τον κυνηγάει ο Harris G. να τον εμβολιάσει.
Έμαθες φρέντο ντελίβερι στην πόρτα σου μπουκαλάκι νερό δώρο, κομμένα αυτά. Χτυπητό το φραπεδάκι άν όχι σείκερ με μιξεράκι και ελληνικό στο γκαζάκι. Θυμάμαι πηγαίναμε με το σχολείο εκδρομή και ρουφάγαμε την φραπεδιά γλυκόπιοτη με γάλα, συνοδεία τσιγάρου και ξεχύλιζε η ψευτομαγκιά απο τα πατζάκια. Fly με κονκάρδες, marteens, μακρύ μαλλί και Black Sabbath.Mαγκες λίγο άκυρο..αλλά τι βλέπετε με τις αυξήσεις που λένε ??έχω αναστατωθεί πολύ με την αύξηση αυτή στον καφέ..δλδ θα πληρώνουμε 3-4 € take away?? Ρε κουφάλες δλδ πάτε καλά..χαχααχχααχα..χιούμορ κάνω..πάντως οι αυξήσεις είναι δυναμίτης και προβλέπω πως θα πάει λουκέτο φουλ σε πολλά μαγαζιά αν ισχυσουν αυτά που λένε.
Η κυβέρνηση λέει οτι θα προσπαθήσει να απορροφήσει την ανατίμηση για να μην επιβαρυνθεί το ¨καλάθι της νοικοκυράς" . Μπαρπούτσαλα......Ρε τότε και εγώ αυτά έκανα..τώρα τι γίνεται ,πέρα από το τι έχω μάθει εγώ..πόσοι φίλοι έχουν μαγαζιά τύπου take away κτλ .κάποιοι είναι ιδιαίτερα αγχωμενοι για το τι θα γίνει..εγώ έχω μηχανη στο σπίτι και φτιάχνω μόνος μου oreo..παίρνω 2-3 καφέδες την εβδομάδα από έξω,έτσι λόγω υποχρέωσης.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι. φοράγατε και τα μέταλλα Dr Martens ??Έμαθες φρέντο ντελίβερι στην πόρτα σου μπουκαλάκι νερό δώρο, κομμένα αυτά. Χτυπητό το φραπεδάκι άν όχι σείκερ με μιξεράκι και ελληνικό στο γκαζάκι. Θυμάμαι πηγαίναμε με το σχολείο εκδρομή και ρουφάγαμε την φραπεδιά γλυκόπιοτη με γάλα, συνοδεία τσιγάρου και ξεχύλιζε η ψευτομαγκιά απο τα πατζάκια. Fly με κονκάρδες, marteens, μακρύ μαλλί και Black Sabbath.
Yeah fairies wear boots, and you gotta believe meΤι. φοράγατε και τα μέταλλα Dr Martens ??
Ταγάρια σας είχα αφήσει οταν χαιρετούσα την Ελλαδα .
Κατι αρβύλα του στρατού φοραγατε .
Οι σκιναδες τα είχανε φορέσει Αθηνα πρώτοι και μετα τα πανκια και οι γοτθοι .
Και αυτοί ταγαρια οι περισσότεροι, μη νομίζεις .
Εγω έκανα παρεα και κατι ροκαμπιλια και μονταδες που ηταν πιο προχω, αν και μια παρεα όλοι αυτοί, 15 -20!άτομα .
Όλοι με Docs .
Ακομα φοράω
Δεν θυμάμαι πόσα χιλιάρικα είχαν ρε τζώρτζι (θυμάσαι?), απο όταν βγήκε το ευρώ έχω να αγοράσω. Άκου 174 ευρώ.....Τώρα βέβαια τα φορούν οσοι μπορούν να τα αγοράσουν .
150 αγορασα το τελευταίο ζευγάρι bex smooth 1461 πριν απο 2 χρονια
Τωρα που κοιτούσα στο Google εχουν παει στα 174 € !!!!
Δε θυμάμαι οχι δυστυχώς !Δεν θυμάμαι πόσα χιλιάρικα είχαν ρε τζώρτζι (θυμάσαι?), απο όταν βγήκε το ευρώ έχω να αγοράσω. Άκου 174 ευρώ.....
Α ρε Τζώρτζι, σαν τα γάτια σε οίστρο το Φλεβάρη !!! Κλασσικό άρωμα για κοπλιμέντα, αν ταιριάζει στο ph του δέρματος.Ένα γρήγορο γεια από Ρόδο και πάω για μπριζολα made in Greece .
Σα να μην υπάρχει covid στο νησί και οι γυναίκες είναι ατελείωτες !
Happy fuckin days
Έδωσα ένα go στο Chanel bleu parfum που πήρα από το αεροδρόμιο, και πήρα κομπλιμέντο από την Αγγλίδα θεία που καθόταν δίπλα στο αεροπλάνο , ωραίο άρωμα .
Τα λέμε soon
Hoop hoop
Τελικά ποιο άρωμα ήταν ;;; Χα χα χαΚοίταζα αρώματα στο skroutz και διάβαζα σχόλια. Είδα μια περιγραφή αρώματος και την παραθέτω αυτούσια.
"Σε ταξιδεύει σε εποχές μακρινές, όταν η ΑΝΔΡΙΚΗ παρουσία αναστάτωνε τις γυναίκες ΚΑΙ μέσω των πιο λεπτών αισθήσεων, όπως η όσφρηση. Τότε που ο ερωτισμός ήταν τόσο έντονος, όσο ένα υπονοούμενο που βρίσκει τον στόχο του. Τίποτα πιο μαγικό από την αίσθηση του νοτισμένου από ακριβό ηδύποτο παλιού ξύλου, που κι' αν ακόμα έχει στερέψει από το πολύτιμο φορτίο του, αιχμαλωτίζει μέσα στην γυναικεία ψυχή που ενδύεται τα λεπτά του αρώματα, εικόνες που αποπνέουν ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΑΛΠΩΡΗ..."
Το διάβασα με περίσσια έκπληξη και όταν συνειδητοποίσα τι έγινε, μια έκφραση μου ήρθε στο μυαλό :
Δεν γ....έσαι ρε Νταλάρα