Η ζωη με Covid-19

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επίσης η κοπέλα μου είναι νηπιαγωγός και δασκάλα αύριο φεύγει δεύτερη φορά αναπληρώτρια.Εχει φάει την ζωή τις στο διάβασμα άντε εγώ είμαι ψεκασμενος και αγράμματος.
Χθες ήρθε σπίτι μου καθησαμε και έκλαιγε γιατί φοβάται να κάνει το εμβόλιο.
Οπότε ρε παιδιά πριν μας πείτε ψεκασμενους μπείτε λίγο στην ψυχολογία του άλλου τι μας έκαναν εδώ και δύο χρόνια να ζούμε με τον φόβο και μετά μιλήστε.
Αν δεν ήταν υποχρεωτικό το εμβόλιο ούτε το 1 εκατομμύριο τις Ελλάδας δεν θα το έκανρ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Η αδερφή μου ο γαμπρός μου ο μπαμπάς μου η μαμά μου ο ανηψιος μου 14 ετών έκαναν το εμβόλιο.
Εγώ θα το κάνω κάποια στιγμή ναι αλλά ο λόγος είναι ότι με εκβιάζουν και όχι επειδή το θέλω.
Η μαμά μου επίσης το έκανε από εκβιαστικά από την αδερφή μου.

John_John1

Ο φίλος μου που είναι νοσηλευτής βγήκε σήμερα σε αναστολή είναι περίπου 57 ετών με 4 παιδιά και σήμερα ήρθε στο καφέ που δουλεύω και έκλαιγε μπροστά σε όλους.
Δηλαδή αυτά δεν γίνονται και έχω εξοργιστεί.

Kostas97

Well-Known Member
Για εμενα η αξιοπιστια χανεται οταν καποιος φευγει απο ενα υπουργειο και παει σε ενα αλλο.
Πώς γινεται να φευγεις απο το υγειας και να πηγαινεις στο τουρισμου;
Κατεχουν τη γνωση παντος επιστητου ;;
Ή αποτελουν απλες μαριονετες τελικα;;

oreo

Well-Known Member
Για εμενα η αξιοπιστια χανεται οταν καποιος φευγει απο ενα υπουργειο και παει σε ενα αλλο.
Πώς γινεται να φευγεις απο το υγειας και να πηγαινεις στο τουρισμου;
Κατεχουν τη γνωση παντος επιστητου ;;
Ή αποτελουν απλες μαριονετες τελικα;;
Κώστα είναι κοινό μυστικό, οτι ο άριστος τα καταφέρνει εξίσου καλά, σε οποιαδήποτε θέση. Αποκύημα φαντασίας η συσχέτιση με το φαινόμενο του καρεκλοκένταυρου.......

edyuser1

Active Member
Παιδια το εχω κανει και εγω το εμβολιο το johnson εχω κανει και δεν ειχα καμια παρενεργεια πυρετους η πονους ολα καλα. Υο εκανα για να μπορεσω να ερθω στην ελλαδα το σεπτεμβρη. Αλλα ειμαι εναντια σε αυτους που επιμενουν για το εμβολιο να το κανουν αλλοι και συα μετρα της κυβερνησης

Georgie

Well-Known Member
Όλες μα όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλαδα τα ίδια κανουν χροοοονια τωρα !

Σωστο αυτο που γράφει ο Kostas97, αλλα μη ξεχνάμε ποιον ειχε στη θέση αυτη η προηγούμενη κυβέρνηση .
Μια ψεκασμένη πρώην μοντέλα ..... μη ξεχνιόμαστε .
Και για να το πάω παραπέρα
Ουτε εγω γουστάρω τον Πλεύρη , βασικά τον σιχαίνομαι και τον θεωρώ φασίστα .
Οχι όμως λιγότερο απο το ακροδεξιό ψεκασμένο δεκανίκι του Μαοϊκού (sic) καταληψία .

Τεχνοκράτες εχει ανάγκη η χωρα, να μπορει να γινει η δουλειά και να παει μπροστά .
Και μακριά απο τα άκρα και τους φανατισμούς .
Καλα τι είπα τωρα! Εδω παίζουμε ξυλο για τρίχες .

Ανεμβολιαστοι υγειονομικοί σπίτι τους εχθές .
Επικίνδυνοι .
Ενταξει γελάσαμε με τις ψεκασμενες μαλακιες
Οχι όμως και σπέκουλα με την υγεια .

vlafo

Well-Known Member
Μια χαρά είναι ο Πλεύρης Γιώργο μην τον μπερδεύεις με τον πατέρα του.
Όποιος έχει το βούρδουλα και κάνει κουμάντο τον αποκαλούμε φασίστα.
Και εγώ διευθύνω επιχείριση και είμαι αυστηρός,φασίστα με αποκαλούνε αλλά δε δίνω δεκάρα.
Είμαι απόλυτα δίκαιος όμως σε αυτό δεν κάνω εκπτώσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Και εγώ διευθύνω επιχείριση και είμαι αυστηρός,φασίστα με αποκαλούνε αλλά δε δίνω δεκάρα.
Οχι διαφωνώ μαζι σου .
Η ιστορια του μαζι με τις μισαλλόδοξες κατα καιρούς δηλώσεις του δε μου δειχνουν κατι άλλο φίλε.
Δε χρειαζεται να εχει κανεις βούρδουλα .
Σεβασμός στους θεσμούς χρειαζεται και πλάνο .

vlafo

Well-Known Member
Οχι διαφωνώ μαζι σου .
Η ιστορια του μαζι με τις μισαλλόδοξες κατα καιρούς δηλώσεις του δε μου δειχνουν κατι άλλο φίλε.
Δε χρειαζεται να εχει κανεις βούρδουλα .
Σεβασμός στους θεσμούς χρειαζεται και πλάνο .
Εδώ πας να εφαρμόσεις τους θεσμούς και πέφτουν να σε φάνε γιατί επιδιώκουν μόνιμα αναρχία.
Τι να συζητάμε τώρα.
Για αυτό λέω βούρδουλα.
Δυστυχώς.

vag25

Well-Known Member
Δες εδω vlafo.
Ειναι ντροπη να βρισκονται αυτοι οι ανθρωποι στην βουλη κατα την αποψη μου. Τωρα ενταξει το κρυβει καλυτερα απο οτι στο παρελθον.

John οσον αφορα τον φοβο σου, ειναι λογικος και εχεις δικιο. Γιατι οταν βλεπεις υγειονομικους να μην κανουν εμβολιο σε βαζει σε σκεψεις. Υγειονομικος που δεν καταλαβαινει και δεν σεβεται τα επιστημονικα δεδομενα, πως θα επρεπε να αντιμετωπιστει κατα την αποψη σου απο την καθε κυβερνηση;
Δεν μου αρεσει αυτο που γινεται με την υποχρεωτικοτητα. Αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει απο μονος του χωρις βουρδουλα εδω που τα λεμε;

ΥΓ. Τελευταιο πολιτικο και απο εμενα.

vag25

Well-Known Member
Δεν ασχολουμαι με κομματα, οποτε στο facebook εχω κανει like για ενημερωση ολες τις πλευρες. Μολις μπηκα fb και ειδα μετα απο αυτο που εγραψα:
John οσον αφορα τον φοβο σου, ειναι λογικος και εχεις δικιο. Γιατι οταν βλεπεις υγειονομικους να μην κανουν εμβολιο σε βαζει σε σκεψεις. Υγειονομικος που δεν καταλαβαινει και δεν σεβεται τα επιστημονικα δεδομενα, πως θα επρεπε να αντιμετωπιστει κατα την αποψη σου απο την καθε κυβερνηση;

Δεν μου αρεσει αυτο που γινεται με την υποχρεωτικοτητα. Αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει απο μονος του χωρις βουρδουλα εδω που τα λεμε;
ενα φρεσκο αρθρο που το διαβασα στα γρηγορα (απο σελιδα που παει προς τα αριστερα αν δεν κανω λαθος) και συμπληρωνει αυτο που εγραψα.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Όλοι οι άλλοι το κάνανε με το ζόρι τελευταία στιγμη γιατί φοβήθηκαν για τις δουλειές τους.
Χθες η κοπέλα μου πήγε από ψυχίατρο και παθολόγο για εξετασεις επειδή φεύγει για αναπληρώτρια και οι δύο γιατροί δεν θέλουν να το κάνουν. Όταν βλέπουμε τους μισούς υγειονομικούς και παραπάνω στην Ελλάδα να φοβούνται που είναι μέσα στα πράγματα εγώ γιατί να μην φοβάμαι?

Φιλε Γιαννη, σε αυτο το σημειο διαπραττεις (και εσυ και πολλοι αλλοι) ενα σφαλμα λογικης.

Και τι σημαινει, δηλαδη, επειδη ενα ποσοστο (10% ;;; ) των γιατρων εχουν αντιθετη αποψη για τα εμβολια;

Να σου απαντησω εγω;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατι;

Γιατι παντου και παντα, σε καθε τομεα της ανθρωπινης δραστηριοτητας, υπαρχουν και οι "ανεκδιηγητοι", οι αιρετικοι, αυτοι που, ενω υποτιθεται εχουν σπουδασει ενα αντικειμενο, λειτουργουν με τη λογικη των εντελως ασχετων και ανειδικευτων.

Απο που να πρωτοξεκινησω, για να σου το αποδειξω;

Απο το χωρο της θρησκειας; Αν ακουσεις, αν διαβασεις τις "τερατολογιες" μερικων επιστημονων θεολογων, θα αναρωτηθεις...
"καλα αυτοι υποτιθεται ειναι εκπροσωποι του θεου επι της γης".

Αλλα ας μην επεκταθω σε ξενα χωραφια. Ας αναφερθω στο χωρο της εκπαιδευσης.

23 χρονια εκπαιδευτικος εχω ζησει τετοιες αλλοπροσαλλες συμπεριφορες, εχω ακουσει τοσες ανυποστατες και αντιεπιστημονικες αποψεις εκπαιδευτικων που θα εριχναν τα μαλλια ακομη και του Μπεζου!!!

Τι να πρωτοαναφερω;

Εχω γνωρισει επιστημονες φυσικους που θεωρουν οτι ο κοσμος εχει δημιουργηθει σε 6 ημερες απο τον θεο και ο ανθρωπος απο το χωμα. Απορριπτουν καθε αλλη επιστημονικη θεωρια δημιουργιας του κοσμου!!!!

Συναναστρεφομαι με συναδελφους φιλολογους που θεωρουν οτι τα αρχαια ελληνικα και τα λατινικα (ως νεκρες γλωσσες) δεν εχουν καμια απολυτως σημασια!!!

Εχω φιλους καθηγητες φυσικης αγωγης που, ενω ειναι δασκαλοι σωστης διαβιωσης, ειναι μανιωδεις καπνιστες και εξαρτημενοι απο το αλκοολ!!!

Επομενως, προσωπικα το γεγονος οτι ενας-δυο στους δεκα γιατρους λενε τις ψεκασμενες θεωριες τους περι εμβολιων, δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Ζουν στον κοσμο τους, αντιστρατευονται την ιδια τους την επιστημη.

Μπλουζα