Όλοι οι άλλοι το κάνανε με το ζόρι τελευταία στιγμη γιατί φοβήθηκαν για τις δουλειές τους.
Χθες η κοπέλα μου πήγε από ψυχίατρο και παθολόγο για εξετασεις επειδή φεύγει για αναπληρώτρια και οι δύο γιατροί δεν θέλουν να το κάνουν. Όταν βλέπουμε τους μισούς υγειονομικούς και παραπάνω στην Ελλάδα να φοβούνται που είναι μέσα στα πράγματα εγώ γιατί να μην φοβάμαι?
Φιλε Γιαννη, σε αυτο το σημειο διαπραττεις (και εσυ και πολλοι αλλοι) ενα σφαλμα λογικης.
Και τι σημαινει, δηλαδη, επειδη ενα ποσοστο (10% ;;; ) των γιατρων εχουν αντιθετη αποψη για τα εμβολια;
Να σου απαντησω εγω;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι;
Γιατι παντου και παντα, σε καθε τομεα της ανθρωπινης δραστηριοτητας, υπαρχουν και οι "ανεκδιηγητοι", οι αιρετικοι, αυτοι που, ενω υποτιθεται εχουν σπουδασει ενα αντικειμενο, λειτουργουν με τη λογικη των εντελως ασχετων και ανειδικευτων.
Απο που να πρωτοξεκινησω, για να σου το αποδειξω;
Απο το χωρο της θρησκειας; Αν ακουσεις, αν διαβασεις τις "τερατολογιες" μερικων επιστημονων θεολογων, θα αναρωτηθεις...
"καλα αυτοι υποτιθεται ειναι εκπροσωποι του θεου επι της γης".
Αλλα ας μην επεκταθω σε ξενα χωραφια. Ας αναφερθω στο χωρο της εκπαιδευσης.
23 χρονια εκπαιδευτικος εχω ζησει τετοιες αλλοπροσαλλες συμπεριφορες, εχω ακουσει τοσες ανυποστατες και αντιεπιστημονικες αποψεις εκπαιδευτικων που θα εριχναν τα μαλλια ακομη και του Μπεζου!!!
Τι να πρωτοαναφερω;
Εχω γνωρισει επιστημονες φυσικους που θεωρουν οτι ο κοσμος εχει δημιουργηθει σε 6 ημερες απο τον θεο και ο ανθρωπος απο το χωμα. Απορριπτουν καθε αλλη επιστημονικη θεωρια δημιουργιας του κοσμου!!!!
Συναναστρεφομαι με συναδελφους φιλολογους που θεωρουν οτι τα αρχαια ελληνικα και τα λατινικα (ως νεκρες γλωσσες) δεν εχουν καμια απολυτως σημασια!!!
Εχω φιλους καθηγητες φυσικης αγωγης που, ενω ειναι δασκαλοι σωστης διαβιωσης, ειναι μανιωδεις καπνιστες και εξαρτημενοι απο το αλκοολ!!!
Επομενως, προσωπικα το γεγονος οτι ενας-δυο στους δεκα γιατρους λενε τις ψεκασμενες θεωριες τους περι εμβολιων, δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Ζουν στον κοσμο τους, αντιστρατευονται την ιδια τους την επιστημη.