Καλήμερα από την Τετάρτη 24-11 βγήκα θετικός στο Covid.
Κυριακή 21-11 είχα τα πρώτα δέκατα άλλα αισθανόμουν καλά δεν έδωσα σημασία πίστευα είναι από την αφόρητη ζέστη που είχα μέσα στο σπίτι από την σόμπα που μου δημιούργησε εξάψεις.
Δευτέρα πήγα δουλειά χωρίς να είχα πυρετό όπως και τρίτη και μόλις γύρισα το βραδάκι άρχισε να ανεβαίνει ως 38,8.
Να πω ότι κάνω 3 rapid test την εβδομάδα σε μικροβιολογικο λόγο τις δουλειάς μου, έδινα σάλιο και πότε δεν έδειχνε κάτι.
Οπότε την τετάρτη αποφάσισα να πάω σε ένα άλλο μικροβιολογικο διπλά στο σπίτι μου για να κάνω ένα μοριακό σαν πιο αξιόπιστο.
Μόλις τους είπα να κάνω μοριακό με ρώτησαν για ποιο λόγο ήθελα να το κάνω.
Τους ανάφερα ότι έχω πυρετό και μου είπαν θα σε κάνουμε rapid.
Τους είπα ότι rapid κάνω ήδη και δεν δείχνει κάτι και μου είπαν από που σου το κάνουν? Με το σάλιο τους είπα.
Μου είπε λάθος από την μύτη θα σου το κάνουμε και θα δείξει 99% αν έχεις κάτι.
Λέω τι να πω εσείς ξέρετε και προχωρήσαμε.
Μόλις πήγα σπίτι μετά από 20 λεπτά μπαίνω στο σύστημα cov.gr και μου βγάζει θετικό το αποτελεσμα.
Πήρα τηλ. στο μικροβιολογικο και όντως μου είπαν είσαι καραθετικοτατος με μεγάλη μετάδοση.
Μου είπαν να κάτσω 10 μέρες σπίτι και να ξανά πάω για ένα τεστ να δούνε που βρίσκομαι.
Πλέον είμαι στις 6 μέρες με τον πυρετό να ανεβαίνωκατεβαίνει και μέσα σε αυτές τις μέρες τις 2 να μην έχω. Πλέον έως δέκατα άλλα χθες έχασα και την όσφρηση μου μόλις ξύπνησα οπού εκεί σιγουρεύτηκα ότι έχω 100% covid.
H μύτη μου είναι ορθάνοιχτη αναπνέω μια χαρά αλλά δεν μυρίζω ούτε την πιο δυνατή κολόνια και απορρυπαντικα όπως και αφρόλουτρα για να μην πω κάτι άλλο.
Όποτε με λίγα λογία το περνάω με λίγο πυρετό και χαμένη όσφρηση. Αγόρασα και οξύμετρο και συμβουλευομαι την γιατρό μου και την φαρμακοποιό μου.
Παίρνω και κάποια φάρμακα και βιταμίνες προληπτικά και ήδη νιώθω καλύτερα.
Από που το κόλλησα τώρα:
Δουλεύω στην εστίαση έξω από την πόλη που ζω και όλοι εκεί έχουν αρρωστήσει όλες οι οικογένειες 200+ άτομα όλο αυτό το διάστημα του ενός χρόνου που κορυφώθηκε εδώ και 40 ήμερες και κάποιοι εσπαγαν και την καραντίνα τους. Οπότε συναναστρεφομουν με όλους αυτούς και πάλι άργησα να κολλήσω. Επίσης κόλλησε και ο συνεργάτης μου και όλοι η οικογένεια του. Καθημερινά και διαφορετική οικογένεια τους παίρνει όλους με την σειρά άλλοι πιο βάρια άλλοι πιο ελαφριά.