Giorgos-3
Well-Known Member
Διάβασα πολλά ....άκουσα πολλά .... φίλτραρα σκέφτηκα και πήρα μια απόφαση ....ναι οι γονείς μου είναι ευάλωτοι...ναι οι παχύσαρκοι ναι οι διαβητικοί κτλ κτλ.... Εγώ ακούγοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας τον οργανισμό μου θεωρώ ότι κάποια στιγμή στο μέλλον αν κολλήσω θα περάσει και δεν θα το πάρω χαμπάρι ...μπορεί και να έχει συμβεί ήδη...δεν το γνωρίζω ....δεν γνωρίζω όμως κ τι θα προκύψει μετά από κάποιο διάστημα κ με την "βίαιη" εισαγωγή του ιού ....το ξέρει κάνεις ; Σου λέω λοιπόν πως κανείς δεν το ξέρει ....μια ευπαθής ομάδα ναι να το κάνει το εμβόλιο γιατί είναι εκτεθειμένος σε μεγάλο κίνδυνο...κάποιος ο οποίος έχει καλή κράση αθλείται κάνει μια ποιοτική ζωή γενικά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να τρέξει να το κάνει τώρα τουλάχιστον... βλέποντας και κάνοντας....μπορεί να έχω άδικο μπορεί και όχι ...εγώ δεν κατηγορώ ούτε αυτούς που τρέχουν να κάνουν εμβόλιο ούτε λέω να μην κάνουν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα μου.... εξάλλου σου είπα ότι έτρεξα να εμωολιασω τα αγαπημένα πρόσωπα που θεωρώ ότι πρέπει και δεν ήθελαν....να Σάι σίγουρος πάντως ότι δεν είναι και τόσο μειονότητα αυτοί.....δυστυχώς όμως σε κάποιες περιπτώσεις... απόδειξη; Τα περισεματα της άστρα που μοιράζουν τώρα στους νέους ....Ευτυχώς που αυτοί που "επιλέγουν" να μη το κανουν ειναι μια μειοψηφία .
Αλλιώς θα γερνουσαμε στη καραντίνα χρεωκοπημένοι και θα κράζαμε την εκάστοτε κυβέρνηση που δεν εχει κανει άλλες 5000 ΜΕΘ !
Κλαίγοντας παράλληλα χιλιάδες θύματα καθώς θα μοιράζαμε τον Ιο μεχρι να χτιστει η ανοσία με φυσική διαδικασία .
Λες και μιλάμε για φιναστεριδη !
Sorry ρε φίλε
Μου εισαι συμπαθής, αλλα δε μπορω να ακούω τέτοια πράγματα ειδικα απο νέους Ανθρώπους .