Ο Γιώργος είπε κάτι υπερβολικό πάνω στην αγανάκτηση του στην Κλεισούρα πάνω που απλά και να ισχύει θα τα βρουν ξανά στο μέλλον ....έχει μάθει και να κάνει ζωηρή ζωή γενικά και του έχει κοστίσει ψυχολογικά αυτό όταν σε αντίθετη περίπτωση ο κορονοιος εμένα με έχει εξυπηρετήσει και από πάνω για να βγάλω το μεταπτυχιακό μου για παράδειγμα μπαμ μπαμ και να παραδίνω διπλωματική.....όσο αφορά αυτό με τους γονείς σκέφτομαι τις πιθανότητες του ρίσκου ...εγώ μπορώ να το κάνω ...ο πατέρας μου 76 χρόνων δεν τον παίρνει για "πειράματα" ...οπότε ναι το ρίσκο στον πατέρα μου και το κόστος θα ναι μεγάλο αν τον αφηνα εκτεθειμένο... ενάντια στα εμβόλια δεν είμαι ...απλά θεωρώ ότι υπάρχει μια μειοψηφία που δεν χρειάζεται να κάνει ....
Ποια σχολη τελειωσες αν επιτρεπεται?
Ειδες τα κοριτσια του Χαρη Παυλιδη? Ουτε απο κορονοιους καταλαβαινουν ουτε απο τιποτα..πανε νταηλιδικα μες στην Ουγγαρια και νικωντας δυο ομαδες απο εκεινα τα μερη, κατακτουν την κορυφη της Ευρωπης..στο λεω κιολας επειδη εισαι υδατοσφαιριστης και θα χαρηκες ιδιαιτερα με την επιτυχια τους!
Κοιτα, εισαγεται ο κορονοιος μες στο αιμα των γονιων σου..ευχομαι να μην εχουν παρενεργειες οικτρες στο μελλον διοτι υπαρχει ενα σαιτ οπου νεαρα ατομα ειχαν ασχημες παρενεργειες μετα τον εμβολιασμο...αναρτουν απο ολο τον κοσμο τις παρενεργειες! Αν εχουν κανει μια δοση οι γονεις, θα σε παρακαλουσα να τους αποτρεψεις απο δευτερη και τριτη δοση!
Και ο ιδιος ειμαι υπερ του εμβολιασμου, του παλιου του κλασικου ομως (υπερ του τρυπηματος που εγινε στην παιδικη ηλικια μας αλλα και κατα τη διαρκεια της θητειας μας στα ενδοξα ελληνικα στρατα).
Καθετα αντιθετος ειμαι ομως με οσους ειναι υπερ του εμβολιασμου (πχ με τον αφανα νοτ που πιθανα να ειναι και γιατρος μεταμοσχευσης τριχοθυλακιων), κατα της ασθενειας που φουσκωσαν τα καναλια σε βαθμο να εχουμε παγκοσμια χουντα!
Βλεπω πισω απ την κουρτινα!
Ο φιλος του cvial δεν εφυγε απο κορονοιο, κατα τη δικη μου αποψη παντα την οποια ΔΕΝ τη διαμορφωνει η στημενη και βαλτη τηλεοραση!
Να σου πω κατι αλλο...σεβομαι και εκτιμω τον Αναστασακη αλλα λεφτα για μεταμοσχευση δεν εχω για να προβω σε τετοιου ειδους διαδικασια ουτε στον εξαιρετικα ταλαντουχο Τυρκαλα!
Επισης, ξανατονιζω, δεν εγλειψα κανεναν Αναστασακη ωστε να παρω καποια προσφορα..ειχα γραψει απλα οτι οταν συγκεντρωσω το καταλληλο ποσο τοτε πιθανα να το διαθεσω για μεταμοσχευση στην κλινικη του ιατρου Αναστασακη διοτι που να τρεχω Θεσσαλονικες τωρα αλλα και γιατι αν και ακριβος οντως αξιζει να πληρωνεται αδρα! Προσωπικη μου γνωμη αυτο παντα!!!
Ευαισθητος δεν ειμαι, σκληροκαρδος ειμαι εννοειται..ευαισθητος ειμαι ΜΟΝΟ στον αισθηματικο τομεα! Νταξει πτοηθηκα τροπον τινα απο τη συμπεριφορα προς τη δολια παρτη μου, της Α.Μ. αλλα τι να κανουμε? Αυτα εχει η προσκαιρη αυτη ζωη(μετα το θανατο ξεκιναει η αιωνια...και εδω ειναι που απορω με οσους τρεχουν να εμβολιαστουν για προστασια τους απ τον αορατο εχθρο που δημιουργησαν τα μιντια)....ο Θεος να σε ευλογει και να υγιαινεις Γεωργιε! Εισαι και σπουδαστης και αθληταρας και οικογενειαρχης..πανω απ ολα ομως εισαι καλος και σκεπτομενος ανθρωπος και αυτο ειναι που εις βαθος μετραει!