Δεν ανέφερε τυχαία τα ονόματα ο γιατρός φιλε μου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο....Δεν θέλω να επεκταθώ για να μη συνεχιστεί η αντιπαράθεση παντως. Οπως κρίνεις συμπεριφορές και γραφόμενα ετσι θα κρίνω και εγω συμπεριφορές μελών σε ενα ελευθερο φόρουμ. Ο καθένας κρίνεται με αυτά που γράφει και κάνει. Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται φίλε μου, οπότε για να τον απαιτείς θα πρέπει να τον κερδίζεις πρώτα. Καλό είναι κάποιοι γιατροί να μάθουν να σέβονται και την άποψή των απλών μελών, χωρίς να τους προσβαλλουν επειδή δεν τους αρέσει η γνώμη τους. Καλη συνεχεια.Συγγνώμη αλλά επειδή με ανέφερε στο νήμα που λες ο γιατρός τι σημαίνει ότι τον σιγοντάρω σε κάτι?Δεν έχω ποτέ γράψει εν τω μεταξύ τίποτα που να ευνοεί κάποιον γιατί εγώ κανένα συμφέρον δεν έχω και αφετέρου τις υπηρεσίες του γιατρού (καλές ή κακές εγώ θα το κρίνω στην δική μου περίπτωση τις πλήρωσα και δεν μου χαρίστηκαν) Τέλος συμφιλίωση υπάρχει αν είσαι με κάποιους φίλος εξ αρχής που δεν νομίζω ότι είμασταν κιόλας. Σε ένα ελευθερό φόρουμ χωρίς να προσβάλεις αγαπητέ ronaldo θα κρίνω όπως θέλω τα γραφομενά σου και μονό.Και του γιατρού και του Χρήστου και του αεράτου...και του nick 90 που εννοείται είναι πλέον ο αγαπημένος μου συμφουρομίτης...αυτό είναι το Bonus αν απλά περνάς την ώρα σου και δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις...κρίνεις και γράφεις όπως θες...με ΣΕΒΑΣΜΟ πάντα...
Τελευταία επεξεργασία: