Η ζωη με Covid-19

Xristoforaz

Well-Known Member
Και οι ιερείς που απεβίωσαν λόγω κορονοϊού, fake news? Κι ο Ιερωνυμος που μπήκε στον Ευαγγελισμό λαμβάνοντας αγωγή και αυτός στο κόλπο;
Ο κοπρωνυμος ο προδοτης ο μασκοφορεμενος σατανιστης ο λυκοποιμενας ο αιρεσιαρχης και νεοεικονομαχος εννοεις....
Δικος τους ειναι...!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και δεν πρόλαβα τις απαντήσεις που έδωσαν...κρίμα.!! Πώς έλεγε και η στο παρά πέντε η Μακρυπούλια ..ε ρε κάτι μηννννυσεις που θα πέσουν..χαχαχαχα.γελαω.!συμφιλίωση cvial δεν νομίζω .είπε την αποδοχή σου θέλω ,του λέω την έχεις αυτήν,απλά διαφωνούμε στις πυκνότητες.σε όλα τα άλλα υπάρχει αποδοχή..και άρχισε να λέει ότι κρύβομαι ,ότι πονανε τα μάτια μου όταν γράφεις ότι από κοντά δεν θα μίλαγες έτσι ούτε και στο Χρήστο ,για μποξέρ έλεγε...και πολύ κρατήθηκα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιώργο, δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με κάποιον για να συμφιλιωθείς αλλά το κάνεις για να προχωρήσουμε μπροστά σαν φόρουμ. Αν θέλω να είμαι δίκαιος, όπως σωστά απαιτεί ο vlafo, πρέπει να μπανάρω τουλάχιστον 10 άτομα από όλα τα στρατόπεδα, όλους όσους υπαινήχθηκαν έμεσα ή άμεσα ότι κάποιο άλλο μέλος είναι βαλτός από κάποια άλλη κλινική. Δεν νομίζω ότι όμως είναι αυτός ο σκοπός του φόρουμ να ρχίσω τις εκκαθαρίσεις. Ας ανακαλέσουν όλοι να λήξει το θέμα.

Xristoforaz

Well-Known Member
Γιώργο, δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με κάποιον για να συμφιλιωθείς αλλά το κάνεις για να προχωρήσουμε μπροστά σαν φόρουμ. Αν θέλω να είμαι δίκαιος, όπως σωστά απαιτεί ο vlafo, πρέπει να μπανάρω τουλάχιστον 10 άτομα από όλα τα στρατόπεδα, όλους όσους υπαινήχθηκαν έμεσα ή άμεσα ότι κάποιο άλλο μέλος είναι βαλτός από κάποια άλλη κλινική. Δεν νομίζω ότι όμως είναι αυτός ο σκοπός του φόρουμ να ρχίσω τις εκκαθαρίσεις. Ας ανακαλέσουν όλοι να λήξει το θέμα.
Εχω καποιες ερωτησεις φιλε CVIAL
Ο Τολ που χαθηκε?
Τον γιατρο Κ.Α. πρεπει να τον στηριζουμε! Ειναι μορφη!
Γιατι οταν σε ειχα ρωτησει για το γιατρο που γνωρισες στα συνεδρια μου χες πει μακρια? Ή δε σε ειχα ρωτησει γι αυτον?
Πηγα μετεπειτα Λ.Π. και την πατησα!
Τι παιχτηκε σημερα στο νημα αυτο? Εχασα επεισοδια? Σβηστηκαν αναρτησεις-απαντησεις?

Giorgos-3

Well-Known Member
Για την ιστορία να ξέρεις ότι μου είμαι αρκετές οι ενδείξεις.....όχι οι αποδείξεις...ας σου δώσουν κάτι που να αφήνει μια σκιά για το άτομο μου .....επίσης πάντα ισχύει αυτό που σου είχα πει από τότε ....οι κωδικοί μου δεν έχουν αλλάξει ....οπότε θες μπαίνεις και βλέπεις τα μηνύματα του ...εγώ ότι λέω εδώ το λέω και εκτός ....και στην τελική ας βγει ένας από δω μέσα ...ένας μόνο ....ένας που να πει κάτι ....ότι μίλησα καπως ...ότι ψαρεψα κανέναν ...στα πμ.... Το παραμικρό .... Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ ένας ...αν βρεθεί κάτι το παραμικρό να σου δώσουν το λιγότερο που θα κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη και να εξαφανιστω με την ουρά στα σκέλια....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα πω πολλά όταν έρθει η ώρα Γιώργο. Προς το παρόν να πω προς όλους σας ότι είναι ντροπή την ώρα που τρέχω σαν μακακας να οργανώσω όσο μπορώ πιο τέλεια το consulation με ακυρώσεις, με αλλαγές, με ένα σωρό μέλη που έρχονται από επαρχία και χρειάζονται άδειες μετακίνησεις, με, με, με να με πρήζετε με όλα αυτά. Τουλάχιστον θα μπορούσατε να περιμένετε 1 εβδομάδα. Αυτό δείχνει ότι τελικά αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τους άλλους βάζουν τον εαυτό τους και το εγώ πιο πίσω για το κοινό καλό και όχι μπροστα.

Kostas97

Well-Known Member
Οι 96 που εφυγαν δεν εφυγαν απο κορονοιο...απο Κορονοιο καθε μερα θα σου λενε οτι φευγουν 100 ατομα! Ετσι θα σου λενε τα καναλια και εσυ θα νομιζεις οτι λενε την αληθεια!
Ενω αυτο με τη γυναικα που αφησε πισω και τα δυο της παιδια ειναι περα για περα αληθινο περιστατικο..
Υπαρχει διαφορα σε αυτο που αναφερεις, με αυτο που αναφερω και οντως συνεβη!
Τι να προτεινω? Ο κουλης ειναι βαλτος της ντπ...τα εμβολια ειναι επικινδυνα και οχι σωτηρια!
Δε σε αποτρεπω απο το να κανεις τις δοσεις!
Κανε οτι εσυ αποφασισεις να κανεις!
Χριστοφορε αυτοι που φευγουν απο Κορωνοιο ή απο επιπλοκες του ειναι 96. Εαν ο Παππους καποιου εχει καρδια και ειχε αλλα 5 χρονια ζωης η Κωρονα τον στελνει μια ωρα αρχιτερα αν κολλησει. Αμα δεν κολλαγε θα ζουσε...

Giorgos-3

Well-Known Member
Θα πω πολλά όταν έρθει η ώρα Γιώργο. Προς το παρόν να πω προς όλους σας ότι είναι ντροπή την ώρα που τρέχω σαν μακακας να οργανώσω όσο μπορώ πιο τέλεια το consulation με ακυρώσεις, με αλλαγές, με ένα σωρό μέλη που έρχονται από επαρχία και χρειάζονται άδειες μετακίνησεις, με, με, με να με πρήζετε με όλα αυτά. Τουλάχιστον θα μπορούσατε να περιμένετε 1 εβδομάδα. Αυτό δείχνει ότι τελικά αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τους άλλους βάζουν τον εαυτό τους και το εγώ πιο πίσω για το κοινό καλό και όχι μπροστα.
Έχεις κ εσύ τα δίκια σου αλλά τήρησε τουλάχιστον αυτό που είπες παραπάνω σαν μέτρο να τελειώνουμε....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για την ιστορία να ξέρεις ότι μου είμαι αρκετές οι ενδείξεις

Εμένα δεν μου είναι αρκετές οι ενδείξεις. Μόνο οι αποδείξεις. Ούτε pm κοιτάω, ούτε τίποτα, δεν πρόκειται να γίνω ντέντεκτιβ. Θα το αρχίσω από τώρα (όταν το παίρνω χαμπάρι) και κάποια στιγμή θα το πάω και προς τα πίσω αν χρειαστεί. Όποιος πει για οποιονδήποτε άλλο "βαλτό", "τσιράκι", έμμεσα ή άμεσα θα μπανάρεται επί τόπου δια παντός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristoforaz

Well-Known Member
Χριστοφορε αυτοι που φευγουν απο Κορωνοιο ή απο επιπλοκες του ειναι 96. Εαν ο Παππους καποιου εχει καρδια και ειχε αλλα 5 χρονια ζωης η Κωρονα τον στελνει μια ωρα αρχιτερα αν κολλησει. Αμα δεν κολλαγε θα ζουσε...
Ουτε ο Μαρινακης ουτε ο Κριστιανο Ροναλντο ειχαν κολλησει κορονοιο περυσι αμεσως με το που εμφανισαν τα καναλια τη συγκεκριμενη ασθενεια..απλα ειπαν οτι κολλησαν Κορονοιο για να πειστουν οι μαζες για την υπαρξη της ασθενειας! Και ανεφεραν αυτους επειδη αυτοι ειναι ΔΙΑΣΗΜΟΙ !!!
Η γυναικα που πεθανε δεν ειχε τιποτα...και εφυγε απ τα εμβολια που προπαγανδιζουν τα καναλια και πειθουν εσενα και τον καθε εσενα να προβεις στον εμβολιασμο!!!
Δεν πιστευω σε οσα ακουγονται στις ειδησεις!
Επισης μασκα φοραω ως το πηγουνι και ΜΟΝΟ για την αποφυγη προστιμου..δηλαδη κανεις δε φοραει..ολοι κι αν οχι ολοι τοτε οι περισσοτεροι στο πηγουνι την εχουν δια το φοβο της μπατσοκρατιας!
Ευχομαι να κανεις ολες τις δοσεις του εμβολιου Kosta97 και να μην παθεις οτι επαθε η κυρια Παναγιωτιδου!!!
Δεν το γραφω ειρωνικα αυτο!!
Ετσι κι αλλιως ειναι γραμμενο στην ιερα αποκαλυψη! Κανεις δε θα μπορει να πουλαει ή να αγοραζει αν δεν επιδεικνυει το πιστοποιητικο εμβολιασμου..η αποκαλυψη βεβαια ομιλαει για χαραγμα σε δεξι χερι και μετωπο μονο που γραφοντας δεξι χερι και μετωπο εννοει τις καλες πραξεις και το νου διοτι με το δεξιο χερι συμβολιζονται και στα δεξια του πατρος κατατασσονται οι δικαιοι και με το δεξι τυπωνουμε το σταυρο επανω στο σωμα μας αλλα και με το ηγεμονικο μυαλο μας σκεπτομαστε κι αντιλαμβανομαστε θεωριες πραγματα θεωρηματα κτλπ

Δε θα αποτρεψω κανεναν απ το να κανει το εμβολιο...
Ο ιδιος δε θα το κανω!

Και η ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ απαντηση στον ΑΦΑΝΑΝΟΤ ειναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ του ΘΑΝΑΤΟΥ απ το αστρα ζενεκα της ΥΓΙΕΣΤΑΤΗΣ κυριας Παναγιωτιδου!!! Και ποσες περιπτωσεις κρυβουν ακομα!
Αυτα γιατι μονο REAL NEWS γραφουμε!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ουτε ο Μαρινακης ουτε ο Κριστιανο Ροναλντο ειχαν κολλησει κορονοιο περυσι αμεσως με το που εμφανισαν τα καναλια τη συγκεκριμενη ασθενεια..απλα ειπαν οτι κολλησαν Κορονοιο για να πειστουν οι μαζες για την υπαρξη της ασθενειας! Και ανεφεραν αυτους επειδη αυτοι ειναι ΔΙΑΣΗΜΟΙ !!!
Η γυναικα που πεθανε δεν ειχε τιποτα...και εφυγε απ τα εμβολια που προπαγανδιζουν τα καναλια και πειθουν εσενα και τον καθε εσενα να προβεις στον εμβολιασμο!!!
Δεν πιστευω σε οσα ακουγονται στις ειδησεις!
Επισης μασκα φοραω ως το πηγουνι και ΜΟΝΟ για την αποφυγη προστιμου..δηλαδη κανεις δε φοραει..ολοι κι αν οχι ολοι τοτε οι περισσοτεροι στο πηγουνι την εχουν δια το φοβο της μπατσοκρατιας!
Ευχομαι να κανεις ολες τις δοσεις του εμβολιου Kosta97 και να μην παθεις οτι επαθε η κυρια Παναγιωτιδου!!!
Δεν το γραφω ειρωνικα αυτο!!
Ετσι κι αλλιως ειναι γραμμενο στην ιερα αποκαλυψη! Κανεις δε θα μπορει να πουλαει ή να αγοραζει αν δεν επιδεικνυει το πιστοποιητικο εμβολιασμου..η αποκαλυψη βεβαια ομιλαει για χαραγμα σε δεξι χερι και μετωπο μονο που γραφοντας δεξι χερι και μετωπο εννοει τις καλες πραξεις και το νου διοτι με το δεξιο χερι συμβολιζονται και στα δεξια του πατρος κατατασσονται οι δικαιοι και με το δεξι τυπωνουμε το σταυρο επανω στο σωμα μας αλλα και με το ηγεμονικο μυαλο μας σκεπτομαστε κι αντιλαμβανομαστε θεωριες πραγματα θεωρηματα κτλπ

Δε θα αποτρεψω κανεναν απ το να κανει το εμβολιο...
Ο ιδιος δε θα το κανω!

Και η ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ απαντηση στον ΑΦΑΝΑΝΟΤ ειναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ του ΘΑΝΑΤΟΥ απ το αστρα ζενεκα της ΥΓΙΕΣΤΑΤΗΣ κυριας Παναγιωτιδου!!! Και ποσες περιπτωσεις κρυβουν ακομα!
Αυτα γιατι μονο REAL NEWS γραφουμε!

Χριστόφορε, σε παρακαλώ συμμαζέψου, ακροβατείς στο κενό. Ρε Cross γιατί το έκανες αυτό δεν με λυπάσαι?

oreo

Well-Known Member

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    89.4 KB · Προβολές: 128

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πήρες και εσύ το αντιμπαν και περπατάς άφοβα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Δώσε μωρη τρέλα !
Δεν είμαστε κ γαμω τα φόρουμ; Βλέπεις εναλαξ διαλόγους εμένα με τον cvial για άλλο θέμα και ανάμεσα ποσταρισματα κορονοιο με χριστοφαζ...χαχαχα... κανονικά από δω κ μπρος πρέπει να πληρώνει συνδρομή οποίος θέλει να είναι μέλος. ..δεν είναι απλά άλλο ένα φόρουμ για μαλλιά.....

aeratos28

Just aeratos
Cvial αυτό,το θεωρώ πολύ σωστό.να το εφαρμόσεις.πριν το εφαρμόσεις όμως εγω να ρωτήσω κατι? Επειδή άκουσα ότι ο Χρήστος ζήτησε το όνομα μου ,τα στοιχεία μου επειδή πετάω λάσπη λέει στον Αναστασάκη .αυτό το ζητάει ο Χρήστος?ένας ανώνυμος ?η τα ζητάει τα στοιχεία μου ο γιατρός?γτ αν το κάνει ο Χρήστος,ας μου στείλει αυτός τα στοιχεία του πρώτα και θα απαντήσω κατάλληλα,η αν τα ζητάει ο γιατρός,βεβαίως,είμαι ανοιχτός όποτε θέλετε να φτάσουμε στα άκρα .αν ΔΕΝ τα ζητάει ο γιατρός,μένει έξω από τη συζήτηση και μας μένει ο Χρήστος ο οποίος λέω τώρα μια και τελευταία φορά ότι είναι τσιράκι ξεκάθαρα και κάνει τις βρώμικες δουλειές για απειλές και τα ρεστα..θα σεβαστώ την απόφαση που πήρες cvial και δεν θα δεις καμιά αναφορά από εμένα πάλι για τσιράκια,αλλά θα ήθελα να απαντηθεί αυτό που ρώτησα.

Μπλουζα