Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
προτιμώ να φοράω μάσκα και να υπάρχουν μέτρα για όσο χρειαστεί από το να κάνω ένα εμβόλιο με το οποίο μπορεί να παρουσιάσω πρόβλημα που κανένας δεν το εγγυάται σε βάθος χρόνου.Το σύμπαν όχι, ένα μεγάλο ποσοστό από 60-70% οπωσδήποτε για να επέλθει η ανοσία της αγέλης, η οποία από ότι φαίνεται δεν μπορεί να επιτευχθεί με φυσικό τρόπο (νόσηση) λόγω μεταλλάξεων. Ο τρόπος που προτείνεις δεν είναι εφαρμόσιμος για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ζήσαμε στο πετσί μας.
Γιατι η εμμονη για τον εμβολιασμο της ανθρωποτητας? Δε μπορουσε να βρεθει ενα φαρμακο?Χριστόφορε μην τα ισοπεδώνεις όλα. Οι μάσκες προστατεύουν αν τις φοράς σωστά. Τα εμβόλια προστατεύουν αλλά εγώ δεν θέλω να γίνω μέρος της στατιστικής και να πουνε μετά από καιρό ας το αποσύρουμε και αυτό όπως αποσύρουν και το astra zaneca για κάποιες ηλικίες..
προτιμώ να φοράω μάσκα και να υπάρχουν μέτρα για όσο χρειαστεί από το να κάνω ένα εμβόλιο με το οποίο μπορεί να παρουσιάσω πρόβλημα που κανένας δεν το εγγυάται σε βάθος χρόνου.
λύση όλοι ξέρουμε ότι υπήρχε από την αρχή (καθολικό και αυστηρό λοκ ντάουν για ένα μήνα) αλλά προφανώς δεν βόλευε κάποιους να περάσει έτσι ο κορονοιόςΟι οικονομικές επιπτώσεις είναι τόσο καταστροφικές σε ολόκληρους κλάδους που αυτό πρακτικά δεν υπάρχει σαν επιλογή.
Το φάρμακο ήδη είναι στις τελευταίες κλινικές δοκιμές.Το έχει ήδη ανακοινώσει η phizer και θα αποτρέπει να νοσήσει κάποιος βαριά.Το θέμα είναι εάν βγει μέσα στο 21 η το 22.Ως τότε εμβόλια αλλιώς πάλι λοκνταουν και καταδικασμος σε νέα φτώχεια.Δυστυχως αυτή είναι η πραγματικότητα και την πληρώνουν όπως πάντα οι αδύναμοι.
λύση όλοι ξέρουμε ότι υπήρχε από την αρχή (καθολικό και αυστηρό λοκ ντάουν για ένα μήνα) αλλά προφανώς δεν βόλευε κάποιους να περάσει έτσι ο κορονοιός
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και είναι νομίζεις για μένα πρόβλημα να πληρώσω ένα μοριακό τεστ ή ένα ράπιντ τεστ από το να κάνω ένα εμβόλιο με αμφίβολες παρενέργειες σε βάθος χρόνου και με περιστατικά θανάτων ανθρώπων χωρίς πρόβλημα υγείας?Μέχρι και τα γήπεδα είχαν αφήσει ανοιχτά.Δεν έχει αποτέλεσμα η φυσική ανοσία της αγέλης.
@Στρατο θα αναγκαστείς από Σεπτέμβρη να κάνεις το εμβόλιο.Η θα πληρώνεις μοριακό τεστ κάθε φορά που θα θες να πας σε ένα νοσοκομείο σε κάποια δημόσια υπηρεσία κτλπ.Προχτες στο Τζάνειο μας ζήτησαν ραπίντ το οποίο το πληρώσαμε 20ε σε διαγνωστικό κέντρο.Σημερα διάβασα ότι θα ζητάνε μοριακό που είναι ακριβό ώστε να αναγκαστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί
Ενω τα αλλα φαρμακα ή εμβολια σε βαθος χρονου ξερουμε ακριβως τι κανουν...και είναι νομίζεις για μένα πρόβλημα να πληρώσω ένα μοριακό τεστ ή ένα ράπιντ τεστ από το να κάνω ένα εμβόλιο με αμφίβολες παρενέργειες σε βάθος χρόνου και με περιστατικά θανάτων ανθρώπων χωρίς πρόβλημα υγείας?
προφανώς και ξέρουμε γιατί έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται πολλά χρόνια και όχι κάτι μήνες.Ενω τα αλλα φαρμακα ή εμβολια σε βαθος χρονου ξερουμε ακριβως τι κανουν...
Αφου λοιπον ξερεις αρχισε να διαβαζεις παρενεργειες σε ενα κοινο ΜΣΑΦ οπως μεσουλιντ κι ελα μετα να μου πεις.προφανώς και ξέρουμε γιατί έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται πολλά χρόνια και όχι κάτι μήνες.
Να σου πω κι ενα παραδειγμα που κυκλοφορουσε χρονια και εχω παρει κι εγω καποιες φορες,το φαρμακο για το στομαχι ζαντακ το οποιο εχει συστατικο που συνδεεται με πιθανες καρκινογεννεσεις.Τι να λεμε φιλε.προφανώς και ξέρουμε γιατί έχουν δοκιμαστεί και εφαρμόζονται πολλά χρόνια και όχι κάτι μήνες.