ManCyprus87
Well-Known Member
Ο καθένας έχει κρίση και ας αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει, δεν υπάρχει σωστό η λάθος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή λευτεριάΟ κάθε άνθρωπος βγάζει ένα συμπέρασμα με cost / benefit analysis, που είναι τελειως διαφορετικό κλάσμα για το καθένα. Η μητέρα μου που είναι νεφροπαθής έπρεπε να το κάνει τη πρώτη μέρα, εγώ που γεννάει η γυναίκα μου και θα είμαι 40 μέρες μέσα στο σπίτι θα το κάνω σε 40 μέρες, η γυναίκα μου εγγυος δεν θα το κάνει, στο τρίχρονο παιδί μου δεν θα το έκανα κλπ κλπ
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γελάσει κάποιος, είτε από τους μεν είτε από του δε.
Εμ αν έκαναν το Άστρα .Αυτό είναι ανεπαρκές στην ΙνδικήΣήμερα μιλώντας με μια φίλη από Αγγλία μου είπε ότι εκεί λένε ότι η ινδική μετάλλαξη ξεφεύγει των εμβολίων.Ειχαν 45 περιστατικά εμβολιασμών που νόσησαν και πέθαναν.Επισης τους προετοιμάζουν για τρίτη δόση λόγο της συγκεκριμένης μετάλλαξης.Η ίδια έχει εμβολιαστεί και ανησυχεί ιδιαίτερα.Μιλαμε για σοβαρό άτομο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετά αυτό έγινε 8 εβδομάδες.Δεν είναι μόνο ότι έκαναν το Άστρα αλλά ξεχείλωσαν και το διάστημα μεταξύ των 2 δόσεων στους 3 μήνες με συνέπεια να μειώσουν περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του.
Νομίζω είχε κάνει συμφωνία με την pfizer η ΕΕ μέχρι το 2023Τώρα εξηγείται που θα τους βάλουν για τρίτη δόση.Ισως με phizer...ποιος ξέρει.
με 88% προστασια που λεει παραπανω ο Cvial δεν εισαι προστατευμενος σε συγκριση με το 0%?αυτά να τα βλέπετε εσείς που εμβολιαστήκατε και νομίζετε ότι είστε προστατευμένοι και ετοιμάζεστε να πετάξετε και μάσκες
ενώ γνωρίζετε ότι με τις μεταλλάξεις και τα ατεστάριστα εμβόλια θα αργήσει να έρθει η μέρα της ελευθερίας. Μόλις χειμωνιάσει ετοιμαστείτε
για μάσκες και καινούριους εμβολιασμούς.
προς το παρόν είσαι φίλε αλλά για πόσο και σε τι κίνδυνο βάζεις τον οργανισμό σου χωρίς να ξέρεις?με 88% προστασια που λεει παραπανω ο Cvial δεν εισαι προστατευμενος σε συγκριση με το 0%?
Στρατο και για αυτα που τρως καθε μερα πώς εισαι σιγουρος ;προς το παρόν είσαι φίλε αλλά για πόσο και σε τι κίνδυνο βάζεις τον οργανισμό σου χωρίς να ξέρεις?
δεν είμαι κατά των εμβολίων, στα παιδιά μου έχω κάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται αλλά σε αυτή
τη μπίζνα με εμβόλια μηνών και επιπλοκές και θανάτους εγώ προτιμώ να φοράω μάσκα για όσο χρειαστεί.