Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε τωρα νταξει αυτους που δειχνει πιο πολυ η καμερα ειναι ολοι για να φευγει καρεκλα στην τιβικι ομως φιλε χαρη ο ντοναρουμα εχει διαχυτη αν κι πιτσιρικας....
αν εξαιρεσουμε βιαλι, ο παγκος ιταλιας απο μαλλι ειναι απιστευτος.Ρε φίλε αυτά είναι πιτσιρίκια να τους δω σε λίγα χρόνια πώς θα είναι.
Ειναι τουμπανιασμένοι όλοι.αν εξαιρεσουμε βιαλι, ο παγκος ιταλιας απο μαλλι ειναι απιστευτος.
Το εξής θεϊκό μου χει πει άλλο μέλος.Οτι βγαίνω για καφέ και αντί για θηλυκά κοιτάω τις τουμπανοφράτζεςΔεν σας βλέπω να παρακολουθείται τον αγώνα αλλά hairlines k κουρέματα
θεωρω ενας στους πεντε μετα τα τριαντα ειδικα ευκολα...Έφερα στο μυαλό μου, πόσοι συμμαθητές μου αποχαιρέτισαν άδοξα την κόμη τους κ είναι το 40% , μεγάλο νούμερο.
Τι ποσοστό άραγε να αντιστοιχεί στο γενικό πληθυσμό.?
παντα, αναλυση νοργουντ κι μετα το ματς...Δεν σας βλέπω να παρακολουθείται τον αγώνα αλλά hairlines k κουρέματα
1 στους 5 μεγάλο norwood και 3 στους 5 αραίωση (overmaturing) ?θεωρω ενας στους πεντε μετα τα τριαντα ειδικα ευκολα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χμμμ θα ελεγα ναι στο πρωτο κι γυρω στο 30/40% στο δευτερο...1 στο
1 στους 5 μεγάλο norwood και 3 στους 5 αραίωση (overmaturing) ?
πανω απο ενας στους δυο λες; μεγαλο ποσοστο μου φαινεται...Το 30/40% κάντο 50-60% more accurate.
Στην δεκαετία 30-40 γίνεται το βατερλό το μεγάλο να ξέρεις.πανω απο ενας στους δυο λες; μεγαλο ποσοστο μου φαινεται...
Να αυτά δεν πρέπει να λες κ σε συμπαθώ...Εκεί που γίνεται ο απόλυτος αιφνιδιασμός ,είμαι μετά τα 40 που εφησυχάζεσαι και νομίζεις ότι γλύτωσες και στα σκάει ξαφνικά και παθαίνεις σοκ.
Έχω δει πολλά τέτοια παραδείγματα.
Θεωρούσα πως μετά δεν τον απασχολεί τόσο τον άντρα.Τουλάχιστον ηλικιακά.Να αυτά δεν πρέπει να λες κ σε συμπαθώ...