Πλεονεκτεί σαφώς σε σχέση με το j jτο j+j να το απορρίψω ?
Πλεονεκτεί σαφώς σε σχέση με το j jτο j+j να το απορρίψω ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στους ψεκασμένους μπαίνουμε κ όσοι έχουμε ραντίσει για δάκο?Δεν είναι αναγκαίο, χρειάζομαστει νέο ρεπερτόριο.
ξεκαθαρα γτ δεν προτιμησες κατι βιολογικο η εστω παγιδες αμμωνιας...Στους ψεκασμένους μπαίνουμε κ όσοι έχουμε ραντίσει για δάκο?
ανεκαθεν, ακομα και ανευ επιδοματος.....Στους ψεκασμένους μπαίνουμε κ όσοι έχουμε ραντίσει για δάκο?
Προτιμησε Pfizer αφου μπορεις..το j+j να το απορρίψω ?
Κώστα καλύτεερα είσαι?Προτιμησε Pfizer αφου μπορεις..
Θα σου πω το εξης, δεν αποτελε βεβαια τεκμηριο αλλα μια απλη παρατηρηση.
Ημασταν μια παρεα σε κλαμπ την Παρασκευη-Σαββατο. Καποιοι ανεμβολιαστοι και καποιοι εμβολιασμενοι.
2 με J&J ενα μηνα μετα ειναι με κορονοιο. Ο ενας ηπια η αλλη μετρια. Παρολα αυτα καραντινα 10 ημερων.
Ο ενας με Pfizer καθε μερα κανει Self test ειναι αρνητικος.
Λιγο καλυτερα φιλε Oreo, ευτυχως την βγαζω με βηχαλακι και λιγο μπουκωμα μεχρι σημερα.Κώστα καλύτεερα είσαι?
Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά...Λιγο καλυτερα φιλε Oreo, ευτυχως την βγαζω με βηχαλακι και λιγο μπουκωμα μεχρι σημερα.
Απο χθες βραδυ με ξεκινησε ηπιος πονος στους μυες.
Επισης αυτο που παρατηρω ειναι οτι αν και δεν αισθανομαι κουραση, οταν κοιμαμαι... κοιμαμαι πολυ.
Ελπιζω να συνεχισουν ετσι τα συμπτωματα.
Εντωμεταξυ με παιρνουν τηλεφωνα συνεχεια απο πολιτκη προστασια και ΕΟΔΥ και ρωτανε που πηγες με ποιους κλπ κλπ για ιχνηλατηση. Ειναι αρκετα κουραστικοι αλλα απαραιτητο. χαχα
Δεν έχει καμία σημασία αυτό ...παιζει πολύ σημαντικό ρόλο η τύχη ...μην λέμε ότι θέλουμε ...μια εβδομάδα έκανα προπόνηση κάθε μέρα μετά τρέις συμπαίκτες μου που ήταν θετικοί και εγώ δεν κόλλησα ποτέ .....πριν τον εμβολιασμό φυσικά ...επίσης μια χαρά ξέρω περίπτωση που κόλλησαν κορονοιο και με φαιζερ και μοντέρνας ενώ είχε περάσει ένας μήνας ...ακρη δεν βγάζεις και όσο κάνετε αυτές τις ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις των αναλύσεων και διχογνωμίες στα μμε που κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν στάση και συμπεριφορές τόσο πιο πολύ θα αυξάνονται οι αρνητές γιατί όλο και περισσότεροι αμφιβάλουν και μπερδεύονται ...και αυτή η καραμέλα περί υπευθυνότητας ας σταματήσει....εσυ κάνε αυτό που θεωρείς υπεύθυνο για τον εαυτο σου και τους γύρο σου ελεύθερα και θα κανει και ο άλλος το ίδιο που πιστεύει....αν δεν θέλει να εμβολιαστεί να τον αφήσεις ήσυχο....Προτιμησε Pfizer αφου μπορεις..
Θα σου πω το εξης, δεν αποτελε βεβαια τεκμηριο αλλα μια απλη παρατηρηση.
Ημασταν μια παρεα σε κλαμπ την Παρασκευη-Σαββατο. Καποιοι ανεμβολιαστοι και καποιοι εμβολιασμενοι.
2 με J&J ενα μηνα μετα ειναι με κορονοιο. Ο ενας ηπια η αλλη μετρια. Παρολα αυτα καραντινα 10 ημερων.
Ο ενας με Pfizer καθε μερα κανει Self test ειναι αρνητικος.
Αληθεια, φιλε Γιωργο;...και αυτή η καραμέλα περί υπευθυνότητας ας σταματήσει....εσυ κάνε αυτό που θεωρείς υπεύθυνο για τον εαυτο σου και τους γύρο σου ελεύθερα και θα κανει και ο άλλος το ίδιο που πιστεύει....αν δεν θέλει να εμβολιαστεί να τον αφήσεις ήσυχο....
Γιωργο μου,συμφωνω απολυτως στο κομματι που αφορα τα αμφιλεγομενα μηνυματα απο τα μμε,φερουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την ολη κατασταση αποπροσανατολισμου κοινης γνωμης,φυσικα επι σκοπου και οχι τυχαια.Πρεπει να καταλαβουμε ομως οτι η αναγνωριση της αναγκης για μαζικο εμβολιασμο δεν ισοδυναμει και δεν πρεπει να μεταφραζεται ως αποδοχη των θεσεων μιας κυβερνησης,ειναι απλα κατι που πρεπει να γινει!Ας κρατησουμε την ουσια,χωρις να γινομαστε μερος αυτου του ξεδιαντροπου πολιτικου παιχνιδιου που παιζεται στις πλατες μαςΔεν έχει καμία σημασία αυτό ...παιζει πολύ σημαντικό ρόλο η τύχη ...μην λέμε ότι θέλουμε ...μια εβδομάδα έκανα προπόνηση κάθε μέρα μετά τρέις συμπαίκτες μου που ήταν θετικοί και εγώ δεν κόλλησα ποτέ .....πριν τον εμβολιασμό φυσικά ...επίσης μια χαρά ξέρω περίπτωση που κόλλησαν κορονοιο και με φαιζερ και μοντέρνας ενώ είχε περάσει ένας μήνας ...ακρη δεν βγάζεις και όσο κάνετε αυτές τις ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις των αναλύσεων και διχογνωμίες στα μμε που κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν στάση και συμπεριφορές τόσο πιο πολύ θα αυξάνονται οι αρνητές γιατί όλο και περισσότεροι αμφιβάλουν και μπερδεύονται ...και αυτή η καραμέλα περί υπευθυνότητας ας σταματήσει....εσυ κάνε αυτό που θεωρείς υπεύθυνο για τον εαυτο σου και τους γύρο σου ελεύθερα και θα κανει και ο άλλος το ίδιο που πιστεύει....αν δεν θέλει να εμβολιαστεί να τον αφήσεις ήσυχο....
Υγ.:καλά τώρα που θέλουν να το επιβάλλουν τον εμβολιασμό η κυβέρνηση ...εκεί να δειτε πανηγύρια και συλλαλητήρια....κοντός ψαλμός ....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαίρομαι να σας διαβάζω, είστε απολαυστικός και οι τοποθετήσεις σας, προάγουν το φόρουμ.Αληθεια, φιλε Γιωργο;
Ειναι λογικα ολα αυτα;
Απειλες για πανηγυρια και συλλαλητηρια;
Αν καποιος δε θελει να εμβολιαστει, να τον αφησουμε ησυχο;
Μηπως ειναι καλυτερο να μας αφησει ησυχο αυτος ο δηθεν σκεπτομενος αρνητης των εμβολιων;
Αφου αρνειται να συμμορφωθει σε κοινωνικους κανονες, μηπως ειναι προτιμοτερο να παψει να αποτελει μελος του κοινωνικου συνολου;
Αφου επιλεγει να συμπεριφερεται ατομικα, εγωιστικα, με ιδιοτελεια....αφου επιλεγει να θετει σε κινδυνο την υγεια των συμπολιτων του, οντας μια "κινουμενη βομβα" υπερμεταδοσης του κορωνοϊου, μηπως ειναι προτιμοτερο να απομονωθει απο τους υπολοιπους;
Δυστυχως, πολλοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι σε μια κοινωνια δεν κανει ο καθενας αυθαιρετα και ανεξελεγκτα ο,τι γουσταρει. Απο τη στιγμη που οι πραξεις του εχουν θετικο ή αρνητικο αντικτυπο στους υπολοιπους, πρεπει, επιτελους, να μαθει τι σημαινει συλλογικη υπευθυνοτητα και να σταματησει να σκεφεται με γνωμονα αποκλειστικα τον εαυτουλη του.
Ειλικρινα απορω με ολους εκεινους που σηκωνουν το μπαϊρακι της ελευθεριας και το παιζουν επαναστατες. Αληθινος επαναστατης ηταν ο Μακρυγιαννης. Ο αγραμματος αγωνιστης που εγραψε για το "εμεις", για την αναγκαιοτητα να θυσιαζουμε την προσωπικη μας βολή (καλοπεραση) για χαρη του κοινωνικου συμφεροντος.
Προχθες συζητουσα με τον πρωτο μου ξαδερφο. Εργαζεται (βυσματικα, οπως χιλιαδες Ελληναρες) στον τομεα υγειας (βοηθεια στο σπιτι). Με εβγαλε απο τα ρουχα μου. Με εφτασε στα ορια μου.
Επικαλουμενος τις θεωριες συνωμοσιας (που του εχουν εμφυτευθει στο "σταφιδομυαλο" του χρονια τωρα) καυχοταν για την "εξυπναδα" του να κανει καθε εβδομαδα πλαστα self test. Χαιροταν που ξεγελουσε το κρατος. Απειλουσε οτι, αν τον υποχρεωσουν να εμβολιαστει, θα τα κανει ολα "γης Μαδιαμ".
Αυτος ειναι ο νεοελληνας...ενας ανευθυνος, υπεροπτης, θρασυς εγωιστης που αδιαφορει για ολους τους αλλους με τους οποιους συναναστρεφεται καθημερινα.
Το παιζει "εξυπνακιας"...απεκδυεται τις προσωπικες ευθυνες...κατηγορει παντοτε τους αλλους...αρνειται να κοιταξει καταματα τον καθρεπτη και να επωμιστει το μεριδιο ευθυνης που του ανηκει.
Τετοια ατομα υποσκαπτουν τα θεμελια του κοινωνικου βιου. Ειναι μονο κατ' ονομα πολιτες...στην πραγματικοτητα ειναι οπορτουνιστες, συμφεροντολογοι, ατομιστες.
Πότε, επιτελους, θα καταλαβουμε οτι δεν ανηκουμε μονο στον εαυτο μας; Αν θελουν καποιοι να ανηκουν μονο στον λατρεμενο εαυτουλη τους, ας φυγουν απο την κοινωνια. Ας ανεβουν στα κατσαβραχα, να απομονωθουν, να ζησουν σαν τα αγρια θηρια.
Αλλιως, πρεπει να συνειδητοποιησουν οτι η ομαλη κοινωνικη συμβιωση προϋποθετει κοινωνικη υπευθυνοτητα, περιορισμο της ανεξελεγκτης ατομικης ελευθεριας, υπακοη σε κοινωνικους κανονες συμβιωσης.
Και ναι...οταν το "φτωχο" μυαλουδακι καποιων δεν μπορει να λειτουργησει κοινωνικα και υπευθυνα, πρεπει καποιοι αλλοι να τους επιβαλλουν αυτο που οικειοθελως θα επρεπε οι ιδιοι να κανουν. Αφου δεν μπορουν μονοι τους να αντιληφθουν την υψιστη σημασια της κοινωνικης ευθυνης, πρεπει να εξαναγκαστουν να μαθουν να λειτουργουν ως υπευθυνα ελλογα ατομα.
Θα τα πάρω στο κρανίο
Τωρα αν σου πω ρε φίλε οτι άκουγα τα "Ξένα κρεβάτια" το απόγευμα , απο Κωστόπουλο, τι θα πεις!!!Ρε σεις τι ασχολείστε πλέον;
Αφιερώνω ένα τραγούδι (σε όλους αυτούς) που άκουγα και έριχνα πίστα καμία γύρα παλιά στα μπουζούκια και στο φίλο μου τον Oreo.
"Είμαι αδιόρθωτος εγώ δεν άλλαξα,είμαι ο ίδιος"
Χάρης Κωστόπουλος μεγάλος.
Δεν σημαίνει οτι συμφωνώ ή διαφωνώ με όσα γράψατε.
Σεβαστή η άποψη όσων δεν θέλουν να εμβολιαστούν αλλά θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της άρνησης τους.
Μεγάλο άσμα φίλε.Τωρα αν σου πω ρε φίλε οτι άκουγα τα "Ξένα κρεβάτια" το απόγευμα , απο Κωστόπουλο, τι θα πεις!!!