oreo
Well-Known Member
Αυτές οι μάγισσες μου αρέσουν και εμένα, τις άλλες με τις σκούπες, το καπέλο και την γαμψή μύτη, ούτε να τις βλέπω
Αυτές οι μάγισσες μου αρέσουν και εμένα, τις άλλες με τις σκούπες, το καπέλο και την γαμψή μύτη, ούτε να τις βλέπω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε αυτό το σχόλιο αναφέρομαιTol.Εδω, φιλε CVIAL, εντοπιζεται ο παραλογισμος των δηθεν σκεπτομενων αντιεμβολιαστων σε ολο του το μεγαλειο.
Απο τη μια φοβουνται την πιθανοτητα 1 στις 200.000 να εχουν παρενεργειες απο το εμβολιο!!!!
Απο την αλλη, οι περισσοτεροι απο αυτους, δε φοβουνται να καπνιζουν αρειμανιως (κοινως...σαν φουγαρα), να πινουν χωρις αυριο σαν ταξιδιωτες στην ερημο Σαχαρα, να ξενυχτουν σαν τα ζομπι, να τρωνε τον αγλεουρα, να αποφευγουν την υγιεινη καθημερινη αθληση, οπως ο διαολος το λιβανι!!!!
Δεν ειναι αυτος παραλογισμος; Ενω καθημερινα υποβαλλουν το σωμα και την υγεια τους σε σοβαρους κινδυνους, να κανουν κηρυγματα περι επικινδυνοτητας των εμβολιων;
Σε τελικη αναλυση μου θυμιζουν τους Γαλατες...."φοβουνται μηπως πεσει ο ουρανος στο κεφαλι τους". Τοσες ειναι στην πραγματικοτητα οι πιθανοτητες να παθουν κατι.
Μηπως, αραγε, δεν ειναι κατα βαθος ο φοβος για την υγεια τους, αλλά ο παγιωμενος αντιδραστικος χαρακτηρας τους; Μηπως ετσι εχουν μαθει να ενεργουν σε ολη τους τη ζωη; Να αντιδρουν και να μην υπακουνε σε κοινους κανονες συμβιωσης, να λειτουργουν ιδιοτελως, να ριχνουν τις ευθυνες σε αλλους, να μεμψιμοιρουν, να μεμφονται τις εκαστοτε κυβερνησεις, να γινονται αθυρμα στα χερια των επιτηδειων του διαδικτυου, να αγονται και να φερονται απο θρησκευτικες και αλλου ειδους ιδεοληψιες και προκαταληψεις;
Όχι, το 0.2% (τυχαίο ήταν το νούμερο, στον COVID-19 είναι περίπου στο 2%, για παράδειγμα στις ΗΠΑ, γιατί διαφέρει από χώρα σε χώρα) αφορά τον γενικό πληθυσμό, στους ηλικιωμένους η θνησιμότητα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Για τα υπόλοιπα έχω αναλύσει τους λόγους πολλές φορές. Θα σου πω μόνο τούτο. Αν ανεβαίνεις σε αεροπλάνο η πιθανότητα να σκοτωθείς από πτώση είναι 1:188.000. Το 95% του πληθυσμού ανεβαίνει στα αεροπλάνα και δεν το σκέφτεται καν, business as usual. Το θεωρείς λογικό όταν η πιθανότητα να πεθάνεις από COVID-19 είναι 1:50 (2%) αλλά αν κάνεις το εμβόλιο (ας πούμε Astra) είναι 1:1.000.000 (θρομβώσεις) να συνεχίσεις να ανεβαίνεις στο αεροπλάνο και να αρνείσαι να κάνεις το εμβόλιο επικαλούμενος την στατιστική?
Για τίποτα δεν μπορείς να απαντήσεις με βεβαιότητα. Ούτε για τον αέρα που αναπνέεις. Μπορεί τόσα χρόνια να σου αφερει χρόνια ζωής. Δεν έχεις άλλη επιλογή όμως.Η ανησυχία μου είναι οι τυχόν μακροπρόθεσμες βλάβες από τα εμβόλια, κάτι στο οποίο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με αρνητική βεβαιότητα.
Για τίποτα δεν μπορείς να απαντήσεις με βεβαιότητα. Ούτε για τον αέρα που αναπνέεις. Μπορεί τόσα χρόνια να σου αφερει χρόνια ζωής. Δεν έχεις άλλη επιλογή όμως.
Ζωη=αβεβαιότητα
Το να υποθέτεις οτι ίσως συμβεί κάτι κακο, μπορείς να το κάνεις για τα πάντα. Εγώ θα επιλέξω να υποθέσω ότι σου δίνει 20 χρόνια ζωής παραπάνω, ότι θα φτάσεις τα 120. Γιατί? Γιατί μπορώ. Τσάμπα είναι.
τα εμβολια επειδη δεν ειναι αγωγη να την λαμβανεις καιρο, εχουν ενα πολυ συντομο οριζοντα να σου δημιουργησουν παρενεργειες, συνηθως αμεσα απο τις πρωτες μερες. Υπαρχουν πολλες μελετες με τα δεδομενα μεχρι τωρα ειδικα για το mrna που ειναι κατι νεο, να δεις.
Με απολυτη βεβαιοτητα δεν ξερω και τα ρεβυθια που εφαγα σημερα αν σε μια εικοσαετια μου βγαλουν κανα κουσουρι.Εντάξει, τώρα πιάσαμε τη φιλοσοφία.
"...Προφανώς, για οτιδήποτε καινούργιο έχουμε, πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση για να δούμε τις μετέπειτα επιπτώσεις. Αυτό είναι φυσιολογικό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ξέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα αν αυτό το εμβόλιο θα έχει κάποιες παρενέργειες σε 20 χρόνια...".
Δρ. Παπαευαγγέλου, είναι ποτέ δυνατόν να πάθουμε καρκίνο από το εμβόλιο; Απαντήσεις σε 8+1 φοβίες | LiFO
Η Δρ. Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας απαντά στους «δημοφιλείς φόβους» για τον εμβολιασμό εν μέσω πανδημίαςwww.lifo.gr
καλα υπαρχει κι κατι τσερνομπιλ σαν παραδειγματα αλλα ας μην τρελαινομαστε. Εμβολια κανουμε δεκαδες χρονια, τα συγκεκριμμενα ειναι ηδη αρκετο καιρο σε δραση. Αν υπηρχαν παραλογα ποσοστα παρενεργειων θα το χαμε μαθει σε νανοσεκοντ απο τα αγαπημενα τρομολαγνικα μιντια.Ρωτησαν μια γιατρο ενα ερωτημα το οποιο ειναι τελειως αστοχο. Προσωπικα δεν εχω ακουσει μεχρι σημερα τιποτα που προκαλεσε καρκινο με μονο μια φορα εκθεση σε αυτο.
Εαν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει κιολας.
Σωστα, απλα τα ποσοστα ραδιενεργειας εκει ηταν τοσο μεγαλα που μονο με ενα τετοιο δυστυχημα μπορουν να αιτιολογηθουν.καλα υπαρχει κι κατι τσερνομπιλ σαν παραδειγματα αλλα ας μην τρελαινομαστε. Εμβολια κανουμε δεκαδες χρονια, τα συγκεκριμμενα ειναι ηδη αρκετο καιρο σε δραση. Αν υπηρχαν παραλογα ποσοστα παρενεργειων θα το χαμε μαθει σε νανοσεκοντ απο τα αγαπημενα τρομολαγνικα μιντια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με είδες να ανησυχώ για τα ποσοστά θανάτου από τα εμβόλια; Αν και θα έπρεπε, καθώς αυτό που φτιάχτηκε για να σώνει ζωές δεν νοείται να αφαιρεί. Η ανησυχία μου είναι οι τυχόν μακροπρόθεσμες βλάβες από τα εμβόλια, κάτι στο οποίο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με αρνητική βεβαιότητα. Επίσης αυτό με τα παραδείγματα, είναι δυνατόν να ψάχνουμε να βρούμε τι προκαλεί μεγαλύτερο κακό για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα; Εγώ πχ δεν ανεβαίνω σε αεροπλάνο πιάσε τώρα όλα τα άλλα να με βρεις.
Δεν ειναι θεμα φιλοσοφιας.Εντάξει, τώρα πιάσαμε τη φιλοσοφία.
Σωστο. Βέβαια ένα ακόμα ερώτημα που τίθεται είναι τι κανεις τοτε σε ένα φόρουμ αντιστροφής της φυσικής εξέλιξης.Αν δεν ανεβαίνεις σε αεροπλάνο ή επίλέξεις την Γαύδο όπως ο Στράτος καλά κάνεις και δεν εμβολιάζεσαι. Υπάρχει συνέπεια λόγου και πράξεων.
τωρα σε επιασαΤο ίδιο λέμε. Δεν καταλαβαίνω κάποιος που αρνείται αυτήν την πρόοδο τι κανει στο συγκεκριμενο φόρουμ. Μου φαίνεται εντελώς οξύμωρο.