Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειχα τρελη τριχοπτωση η οποια ηδη στα 24 μου ειχε κανει μεγαλο κακο αραιωση σε ολο το πανω μερος. ο πατερας μου και τα 2 αδερφια του nw6 ιστορικο δηλαδη πολυ κακο, η φινα μου εσωσε το μαλλι μου βγαζει ομως παρενεργιες και επειδη την σταματαω που και που χανω εδαφος. θα επρεπε να ξεκινησω καποιο αντιαδρογονο απο τα 20 μου αλλα δεν ειχα τις γνωσεις που εχω τωρα οποτε οι νεοι που μπαινουν σαυτο το φορουμ ας νοιωθουν λιγο τυχεροιApofasismenosPsyxakias είπε:Πρόσεξε George, αυτό που λες είναι μεγάλο πράμα. Άλλο Βέγγος κι άλλο NW2. Αν ας πούμε πιστεύεις ότι πήγαινες για 5 μειώσεις NW σε 5 χρόνια -τρελό shedding, ιστορικό καράφλας κτλ κτλ- και η φίνα σ'έπιασε τόσο γερά, μπράβο, έσωσες το μαλλί σου και έκανες το καλύτερο. Αν την πήρες προληπτικά και απο φόβο περισσότερο χωρίς κάποια σοβαρή ένδειξη καραφλιάσματος, ίσως να το ξανασκεφτείς.
ειχα τρελη τριχοπτωση η οποια ηδη στα 24 μου ειχε κανει μεγαλο κακο αραιωση σε ολο το πανω μερος. ο πατερας μου και τα 2 αδερφια του nw6 ιστορικο δηλαδη πολυ κακο, η φινα μου εσωσε το μαλλι μου βγαζει ομως παρενεργιες και επειδη την σταματαω που και που χανω εδαφος. θα επρεπε να ξεκινησω καποιο αντιαδρογονο απο τα 20 μου αλλα δεν ειχα τις γνωσεις που εχω τωρα οποτε οι νεοι που μπαινουν σαυτο το φορουμ ας νοιωθουν λιγο τυχεροιGeorgex6 είπε:[quote author=ApofasismenosPsyxakias link=topic=2496.msg54639#msg54639 date=1307648397]
Πρόσεξε George, αυτό που λες είναι μεγάλο πράμα. Άλλο Βέγγος κι άλλο NW2. Αν ας πούμε πιστεύεις ότι πήγαινες για 5 μειώσεις NW σε 5 χρόνια -τρελό shedding, ιστορικό καράφλας κτλ κτλ- και η φίνα σ'έπιασε τόσο γερά, μπράβο, έσωσες το μαλλί σου και έκανες το καλύτερο. Αν την πήρες προληπτικά και απο φόβο περισσότερο χωρίς κάποια σοβαρή ένδειξη καραφλιάσματος, ίσως να το ξανασκεφτείς.
Georgex6 είπε:αν ειμουνα 20 χρονων θα ψαχνομουνα με τοπικα revivogen-regaine κλπ κλπ αν δεν εβλεπα φως θα προχωραγα σε καψουλες με saw palmetto και αν και παλι δεν γιναταν τιποτα θα αρχιζα τη φινα (οχι καθε μερα) παραλληλα με τα υπολοιπα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωστοσο στους κροταφους βλεπω αρκετη διαφορα για 5 μηνες μετα... :ApofasismenosPsyxakias είπε:Rev - άρχοντας είσαι! Δεν νομίζω να χάσεις περισσότερο σ'αυτή την ηλικία και ήδη είσαι υπερκομπλέ. Μακάρι να 'χαμε όλοι την τύχη σου! Ό,τι παραπάνω κερδίσεις είναι special extra bonus πίστα!
Lab Hair- Με το που ξεκίνησα, το shedding μου μειώθηκε πάρα πολύ και ήταν και είναι σε εντελώς αποδεκτά πλαίσια. Ούτε πολλές τρίχες χάνω σε ντους-μαξιλάρια-γραφεία-δρόμους, ούτε τίποτα. Και το μαλλί δυνατό το νιώθω και όλα. Δεν έχω επιθετική τριχόπτωση έτσι κι αλλιώς. Αραιώνω σιγά σιγά και ύπουλα, με τα χρόνια. Συνηθώς μετά απο περιόδους έντονης θλίψης/στρες, είχα πολύ μεγάλο σέντινγκ και τα NW μου απο 1 σε 2 και 2 σε περίπου 3 αλλάξαν μετά απο πολύ χάλια και καταστροφικές σχέσεις. Τώρα που 'μαι Τζαμαϊκα και δε νιώθω, δεν βλέπω καμιά χειροτέρευση αισθητή οπότε δεν ξέρω αν το TRX2 περιόρισε όντως την τριχόπτωση ή αν είναι η δική μου γενετική προδιάθεση.
Ωστοσο στους κροταφους βλεπω αρκετη διαφορα για 5 μηνες μετα... :Lab_hair είπε:[quote author=ApofasismenosPsyxakias link=topic=2496.msg55409#msg55409 date=1308789405]
Rev - άρχοντας είσαι! Δεν νομίζω να χάσεις περισσότερο σ'αυτή την ηλικία και ήδη είσαι υπερκομπλέ. Μακάρι να 'χαμε όλοι την τύχη σου! Ό,τι παραπάνω κερδίσεις είναι special extra bonus πίστα!
Lab Hair- Με το που ξεκίνησα, το shedding μου μειώθηκε πάρα πολύ και ήταν και είναι σε εντελώς αποδεκτά πλαίσια. Ούτε πολλές τρίχες χάνω σε ντους-μαξιλάρια-γραφεία-δρόμους, ούτε τίποτα. Και το μαλλί δυνατό το νιώθω και όλα. Δεν έχω επιθετική τριχόπτωση έτσι κι αλλιώς. Αραιώνω σιγά σιγά και ύπουλα, με τα χρόνια. Συνηθώς μετά απο περιόδους έντονης θλίψης/στρες, είχα πολύ μεγάλο σέντινγκ και τα NW μου απο 1 σε 2 και 2 σε περίπου 3 αλλάξαν μετά απο πολύ χάλια και καταστροφικές σχέσεις. Τώρα που 'μαι Τζαμαϊκα και δε νιώθω, δεν βλέπω καμιά χειροτέρευση αισθητή οπότε δεν ξέρω αν το TRX2 περιόρισε όντως την τριχόπτωση ή αν είναι η δική μου γενετική προδιάθεση.