Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφίες)

lab_rat

Member
Απ: Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφί

Ακομα και αν απλα σταματαει την τριχοπτωση χωρις παρενεργειες, δεν ειναι λιγο για μενα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

συμφωνω με τον lamp και διαφωνω με τον ψυχακια σαυτο που ειπε οτι η φινα και η μεταμοσχευση δεν ειναι λυση
ειναι πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη. εγω προσωπικα ειμουνα 1/5 χρονο στο regaine με μηδαμινα αποτελεσματα
μονο οταν αρχισα τη φινα ειδα αποτελεσματα και σταθεροποιηθηκε η κατασταση μου αν δεν ειχα αρχισει στα 24 τη φινα τωρα στα 29 μπορει να ειμουνα και βεγγος και ειμαι ακομα nw2 αν ειχα και τα λεφτα για μια μεταμοσχευση στη hairline τωρα δε θα ειχα κανενα προβλημα..!!!

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Πρόσεξε George, αυτό που λες είναι μεγάλο πράμα. Άλλο Βέγγος κι άλλο NW2. Αν ας πούμε πιστεύεις ότι πήγαινες για 5 μειώσεις NW σε 5 χρόνια -τρελό shedding, ιστορικό καράφλας κτλ κτλ- και η φίνα σ'έπιασε τόσο γερά, μπράβο, έσωσες το μαλλί σου και έκανες το καλύτερο. Αν την πήρες προληπτικά και απο φόβο περισσότερο χωρίς κάποια σοβαρή ένδειξη καραφλιάσματος, ίσως να το ξανασκεφτείς.

Τέσπα. ΦΩΤΟ ΗΜΕΡΑΣ 140.

http://imageshack.us/g/703/dsc02369qf.jpg/

Στις πρώτες έχω το μαλλί όπως το χτενίζω συνήθως για να καμουφλάρω τη ράφλα και στις πιο μετά το χω χτενισμένο πίσω, όλος ο Δράκουλας στη φόρα. Σε σχέση με τις πρώτες φωτό, έχω λιγότερο χνουδάκι στους κροτάφους και περισσότερες αληθινές τρίχες οι οποίες δίνουν μια εικόνα μεγαλύτερης πυκνότητας, κυρίως όταν τα χτενίζω μπροστά. Παλιότερα φαίνονταν παντού σχεδόν τρύπες και αντιαισθητικά κενά. Τώρα την παλεύει το μαλλί. Ρίχτε και σεις καμιά γνώμη. Εμένα όπως το κόβω -δεν είμαι αντικειμενικός βέβαια γιατί το παρατηρώ κάθε μέρα ψυχωτικά- μου φαίνεται ότι έχω λιγότερο μαλλί μεν, πυκνότερο και πιο δυνατό δε και κάμω το σταυρό μου να μείνει εκεί.

Georgex6

Well-Known Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Πρόσεξε George, αυτό που λες είναι μεγάλο πράμα. Άλλο Βέγγος κι άλλο NW2. Αν ας πούμε πιστεύεις ότι πήγαινες για 5 μειώσεις NW σε 5 χρόνια -τρελό shedding, ιστορικό καράφλας κτλ κτλ- και η φίνα σ'έπιασε τόσο γερά, μπράβο, έσωσες το μαλλί σου και έκανες το καλύτερο. Αν την πήρες προληπτικά και απο φόβο περισσότερο χωρίς κάποια σοβαρή ένδειξη καραφλιάσματος, ίσως να το ξανασκεφτείς.
ειχα τρελη τριχοπτωση η οποια ηδη στα 24 μου ειχε κανει μεγαλο κακο αραιωση σε ολο το πανω μερος. ο πατερας μου και τα 2 αδερφια του nw6 ιστορικο δηλαδη πολυ κακο, η φινα μου εσωσε το μαλλι μου βγαζει ομως παρενεργιες και επειδη την σταματαω που και που χανω εδαφος. θα επρεπε να ξεκινησω καποιο αντιαδρογονο απο τα 20 μου αλλα δεν ειχα τις γνωσεις που εχω τωρα οποτε οι νεοι που μπαινουν σαυτο το φορουμ ας νοιωθουν λιγο τυχεροι

mojo

New Member

Κοιτάζω τις πρώτες φωτό πριν ξεκινήσεις σε σύγκριση με τις τελευταίες, και ενώ σε κάποιες φαίνεται μια πύκνωση, κυρίως στο κέντρο της χερλάιν, σε άλλες δεν υπάρχει κάποια σοβαρή διαφορά.
Γενικά μιλώντας, δεν είσαι μάλλον και η ιδανική περίπτωση για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, λόγω τύπου και ρυθμών αραίωσης.

"Ongoing Customer Study" ;D

giannis1991

Well-Known Member

Georgex6 είπε:
[quote author=ApofasismenosPsyxakias link=topic=2496.msg54639#msg54639 date=1307648397]
ειχα τρελη τριχοπτωση η οποια ηδη στα 24 μου ειχε κανει μεγαλο κακο αραιωση σε ολο το πανω μερος. ο πατερας μου και τα 2 αδερφια του nw6 ιστορικο δηλαδη πολυ κακο, η φινα μου εσωσε το μαλλι μου βγαζει ομως παρενεργιες και επειδη την σταματαω που και που χανω εδαφος. θα επρεπε να ξεκινησω καποιο αντιαδρογονο απο τα 20 μου αλλα δεν ειχα τις γνωσεις που εχω τωρα οποτε οι νεοι που μπαινουν σαυτο το φορουμ ας νοιωθουν λιγο τυχεροι
[/quote]

δλδ π.χ τι θα προτεινες(ποιο αντιανδρογονο??)

Georgex6

Well-Known Member

αν ειμουνα 20 χρονων θα ψαχνομουνα με τοπικα revivogen-regaine κλπ κλπ αν δεν εβλεπα φως θα προχωραγα σε καψουλες με saw palmetto και αν και παλι δεν γιναταν τιποτα θα αρχιζα τη φινα (οχι καθε μερα) παραλληλα με τα υπολοιπα

kakashi

Member

εγω νομιζω ψυχακια οτι εχεις αποτελεσματα...ειδα τις τελευταιες φωτο που εβαλες κ μετα πηγα στις πρωτες που ειχες βαλει....αν ολες οι συνθηκες ειναι ιδιες(μηκος μαλλιων αλουστα πχ κ τετοια)βλεπω μια βελτιωση μπροστα...ολες οι μικρες τριχες που ειχες εχω την εντυπωσηοτι εγιναν κανονικες κ ισως να πυκνωσες κ λιγο....αλλα κ να μην εγιναν ολα αυτα κ να με ξεγελουν οι φωτο κ μονο το οτι σ σταματησε την τριχοπτωση οπως λες νομιζω ειναι που θετικο σημαδι

giannis1991

Well-Known Member

Georgex6 είπε:
αν ειμουνα 20 χρονων θα ψαχνομουνα με τοπικα revivogen-regaine κλπ κλπ αν δεν εβλεπα φως θα προχωραγα σε καψουλες με saw palmetto και αν και παλι δεν γιναταν τιποτα θα αρχιζα τη φινα (οχι καθε μερα) παραλληλα με τα υπολοιπα

για σπιρο ποια η γνωμη σου????

Georgex6

Well-Known Member

δεν εχω δοκιμασει και δε ξερω απο αναφορες και απο ερωτηση που ειχα κανει σε δερματολογο ξερω οτι τοπικα δεν ειναι πολυ ισχυρη

ApofasismenosPsyxakias

Day 0 http://img211.imageshack.us/gal.php?g=dsc01470w.jpg

Day 155. http://imageshack.us/g/151/dsc02400fz.jpg/

Έτσι για να κρατάμε το πανηγυράκι απντέιτεντ. Οι κροταφοί μου έχουν εξαφανιστεί σχεδόν απο την αρχή της θεραπείας, αλλά το κέντρο/μέσο της hairline έχει αδιαμφισβήτητα πυκνώσει. Άλλο ένα παλλικάρι στο baldtruthtalk ανέφερε ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα. Οψόμεθα. Ελπίδες γύρω στο 10% αλλά πλέον στα @@ μου κιόλας :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rev

New Member

εννοεις δηλαδη οτι δεν σου εκανε τιποτα στους κροταφους αλλα πανω σε ωφελησε???
με ενδιαφερει αυτο γιατι καπως σαν και εσενα ειμαι με μακρυα μαλλια αλλα λιγο πιο αραια πανω!! ειμαι και 49 χρονων ;)

ApofasismenosPsyxakias

49 με τέτοιο μαλλί, τσίφτης, ο καλύτερος του χωριού είσαι :D

Πάντως ναι, αυτό ακριβώς. Πύκνωση σε κέντρο της hairline, κρόταφοι μειώνονται ανεπηρέαστοι, όπως και φαίνεται.

rev

New Member

λες..., θελω το παλιο μου μαλλι πισω!!!!!!!!! ;D ;)

lab_rat

Member

Δηλαδη τελικα ουτε την τριχοπτωση σου σταματησε? ::)

ApofasismenosPsyxakias

Rev - άρχοντας είσαι! Δεν νομίζω να χάσεις περισσότερο σ'αυτή την ηλικία και ήδη είσαι υπερκομπλέ. Μακάρι να 'χαμε όλοι την τύχη σου! Ό,τι παραπάνω κερδίσεις είναι special extra bonus πίστα!

Lab Hair- Με το που ξεκίνησα, το shedding μου μειώθηκε πάρα πολύ και ήταν και είναι σε εντελώς αποδεκτά πλαίσια. Ούτε πολλές τρίχες χάνω σε ντους-μαξιλάρια-γραφεία-δρόμους, ούτε τίποτα. Και το μαλλί δυνατό το νιώθω και όλα. Δεν έχω επιθετική τριχόπτωση έτσι κι αλλιώς. Αραιώνω σιγά σιγά και ύπουλα, με τα χρόνια. Συνηθώς μετά απο περιόδους έντονης θλίψης/στρες, είχα πολύ μεγάλο σέντινγκ και τα NW μου απο 1 σε 2 και 2 σε περίπου 3 αλλάξαν μετά απο πολύ χάλια και καταστροφικές σχέσεις. Τώρα που 'μαι Τζαμαϊκα και δε νιώθω, δεν βλέπω καμιά χειροτέρευση αισθητή οπότε δεν ξέρω αν το TRX2 περιόρισε όντως την τριχόπτωση ή αν είναι η δική μου γενετική προδιάθεση.

lab_rat

Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Rev - άρχοντας είσαι! Δεν νομίζω να χάσεις περισσότερο σ'αυτή την ηλικία και ήδη είσαι υπερκομπλέ. Μακάρι να 'χαμε όλοι την τύχη σου! Ό,τι παραπάνω κερδίσεις είναι special extra bonus πίστα!

Lab Hair- Με το που ξεκίνησα, το shedding μου μειώθηκε πάρα πολύ και ήταν και είναι σε εντελώς αποδεκτά πλαίσια. Ούτε πολλές τρίχες χάνω σε ντους-μαξιλάρια-γραφεία-δρόμους, ούτε τίποτα. Και το μαλλί δυνατό το νιώθω και όλα. Δεν έχω επιθετική τριχόπτωση έτσι κι αλλιώς. Αραιώνω σιγά σιγά και ύπουλα, με τα χρόνια. Συνηθώς μετά απο περιόδους έντονης θλίψης/στρες, είχα πολύ μεγάλο σέντινγκ και τα NW μου απο 1 σε 2 και 2 σε περίπου 3 αλλάξαν μετά απο πολύ χάλια και καταστροφικές σχέσεις. Τώρα που 'μαι Τζαμαϊκα και δε νιώθω, δεν βλέπω καμιά χειροτέρευση αισθητή οπότε δεν ξέρω αν το TRX2 περιόρισε όντως την τριχόπτωση ή αν είναι η δική μου γενετική προδιάθεση.
Ωστοσο στους κροταφους βλεπω αρκετη διαφορα για 5 μηνες μετα... ::)

mike ..

New Member

psyhakia μηπως μπορεις να μας πεις πως το παραγγελνουν το θαυματουργο trx 8)

ApofasismenosPsyxakias

Είναι αλήθεια πως χωρίς ιδιαίτερο σέντινγκ, αυτό το 5μηνο οι κρόταφοι χαιρέτησαν ηρωικά. Είναι εφικτό φαντάζομαι αν οι 20-30 τρίχες που χάνονται ημερισίως -χοντρικά- φεύγουν ΜΟΝΟ απο εκεί και δεν αντικαθίστανται με άλλες.

Παραγγέλνεις απο το www.trx2.com με Paypal/πιστωτική αλλά δεν θα σου συνιστούσα να πάρεις ακόμη, τουλάχιστον μέχρι να περάσουν 9 μήνες ώστε να χουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την αποτελεσματικότητα ή όχι που έχει. Αν τώρα ψήνεσαι για τζόγο, όρμα.

kakashi

Member

Lab_hair είπε:
[quote author=ApofasismenosPsyxakias link=topic=2496.msg55409#msg55409 date=1308789405]

Ωστοσο στους κροταφους βλεπω αρκετη διαφορα για 5 μηνες μετα... ::)
[/quote]
εννοεις χειροτερευση η βελτιωση?

Μπλουζα