Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφίες)

lab_rat

Member
Απ: Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφί

mindtrapper είπε:
[quote author=Lab_hair link=topic=2496.msg51139#msg51139 date=1302699994]
[quote author=haircloningnow link=topic=2496.msg51137#msg51137 date=1302699019]
φιλε παρατησε το τωρα που ειναι νωρις........

Γιατι αν τα παρατησει "αργα" τι θα παθει?
[/quote]

$$$
[/quote]

Ειναι ηδη αγορασμενα 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Ακριβώς ρε σεις.

Ούτως ή άλλες, απ'τις προηγούμενες "πολυβιταμίνες" που έπαιρνα, πιο φτηνά μου έρχεται.

Φίνα/μίνοξ δεν θέλω να πάρω ακόμα, τα 'χω ξαναγράψει. Βλέπουμε :)

mindtrapper

Member

Lab_hair είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=2496.msg51140#msg51140 date=1302700777]
[quote author=Lab_hair link=topic=2496.msg51139#msg51139 date=1302699994]
[quote author=haircloningnow link=topic=2496.msg51137#msg51137 date=1302699019]
φιλε παρατησε το τωρα που ειναι νωρις........

Γιατι αν τα παρατησει "αργα" τι θα παθει?
[/quote]

$$$
[/quote]

Ειναι ηδη αγορασμενα 8)
[/quote]

Δεν διευκρίνισες πόσο αργά :) Μπορεί να έπαιρνε και δεύτερη παρτίδα πχ...

geo.

Member

φιλε ψυχάκια έχουμε κανένα νέο απο την θεραπεία με TRX2 ;

dimos18

Member

ψυχάκια πόσες κάψουλες παίρνεις την ημέρα ?
εκτός από τις κάψουλες η θεραπεία περιλαμβάνει και τίποτε άλλο (σαμπουάν κλπ)?
εκτός από το trx2 χρησιμοποιείς και κάτι άλλο?

ApofasismenosPsyxakias

Aδέρφια φέρνω χαρμόσυνα μαντάτα!

Ημέρα 102: http://img560.imageshack.us/g/dsc02141o.jpg/

Το μαλλί είναι βρεγμένο και χτενισμένο εντελώς πίσω. Δείτε τις back-to-back με τις φωτό της ημέρας 0 και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ Καμία άλλη θεραπεία συναγωνιστή, μόνο fungoral 2 φορές την εβδομάδα στο λούσιμο. Άλλο πράμα δεν έχει το TRX2, 3 χάπια την ημέρα και that's all.

Για να δούμε...ο Άγγλος λέει ότι απ'τον 5ο μήνα και μετά "δείχνει" το αποτέλεσμα αλλά ήδη είμαστε σε καλό δρόμο.

kakashi

Member

τωρα δεν ξερω ισως "εξαπατουν"οι φωτο αλλα μου φαινεται οτι μπροστα στη χερλαιν γεμισες λιγο κστους κροταφους επισης....οι πολυ μικρες τριχουλες που ειχες εκει σαν να αρχισαν να μεγαλωνουν λιγο κ να δυναμωνουν....παντως οντως ειδα βελτιωση..

ApofasismenosPsyxakias

Αυτό ακριβώς. Δεν είναι ότι έβγαλα τίποτα μπούκλες εκεί, αλλά το shedding παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και βελτιώνεται σταδιακά η πυκνότητα/αίσθηση του μαλλιού. Είμαι περίεργος να δω σε δυο μήνες πώς θα είναι!

dimos18

Member

Έχεις μιλήσει και με άλλους που χρησιμοποιούν το trx2?Αν ναι, έχουν και αυτοί αποτελέσματα?

ApofasismenosPsyxakias

Στο www.baldtruthtalk.com υπάρχει μεγάλο thread επι του θέματος, οι μισοί περίπου που παίρνουμε αναφέρουμε θετικά αποτελέσματα, οι άλλοι μισοί δε βλέπουν τίποτα λένε (Απ'την άλλη δεν ποστάρει κανείς φωτογραφίες οπότε είναι δύσκολο να ξέρεις τί και πόσο παίζει...). Και πάλι όμως, είναι νωρίς ακόμα για αποτελέσματα. Οι του TRX2 λένε ότι ορατό αποτέλεσμα θα έχει ο χρήστης στους 5 μήνες συνήθως...τώρα ας πούμε είμαστε στους 3μιση μήνες οι πιο 'παλιοί'. Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, αλλά έχουμε άλλο τόσο σχεδόν...

dimos18

Member

Ενθαρρυντικά αυτά που λες !Η θεραπεία έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ?Υπάρχει κανείς με πάνω από 5 μήνες χρήση?
Έχεις σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσεις και κάτι ήπιο για regrowth πχ tricomin?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Η θεραπεία 10 Γενάρη βγήκε, οπότε είμαι στο πρώτο κύμα πειραματόζωων. Τον Ιούνιο-Ιούλιο θα ξέρουμε να πούμε με βεβαιότητα αν είναι φιδέλαιο ή αν όντως αποδίδει. Μέχρι στιγμής πάντως μένω ευχαριστημένος. Το Tricomin σίγουρα κάνει δουλειά, αλλά δεν θέλω να δεσμευτώ να πασαλείβω το κεφάλι μου με πράματα. Eίμαι σχολαστικά ψυχάκιας αν αναλάβω κάτι, οπότε προσέχω να μη μπλέκω με κάτι που θα θέλει συντήρηση η οποία υπερβαίνει την τεμπελιά μου.

Αν τα χάπια δουλέψουν, έχει καλώς, αν όχι, χαρούμενο ξύρισμα :D

Georgex6

Well-Known Member

φιλε ψυχακια θελω να μου πεις αν στο παρελθον εκανες καποια θεραπεια πως αντιδρουσες σαυτην και να κανεις μια συγκριση με αυτη που κανεις τωρα ευχαριστω!!!! ;D

ApofasismenosPsyxakias

Καμία θεραπεία στο παρελθόν, μόνο κάτι ψευτοβιταμίνες Inneov Homme και Ιπποφαές έπαιρνα όσο έβλεπα ότι άνοιγα στους κροτάφους αλλά δεν νομίζω να επηρρέαζαν την τριχόπτωση. Με έπιαναν δηλαδή κάποια sheds φοβερά ανα περιόδους και οι βιταμίνες δεν κάναν τίποτα. Τώρα με fungoral και TRX2 βλέπω όντως διαφορά. Άντε και στην καλύτερη συνέχεια :D

Georgex6

Well-Known Member

Οσο καιρο επερνες inneov και ιποφαες εβλεπες μειωση στη τριχοπτωση η καποιο shed?
το λεω αυτο γιατι δεν αντιδρουν ολοι οι αθρωποι το ιδιο στις θεραπειες (εμενα πχ η φιναστεριδη απο τις πρωτες μερες μου μειωσε σημαντικα τη τριχοπτωση δηλ απο 100 τριχες που εχανα καθημερινα στο λουσιμο επεσα στις 20 περιπου, του αδερφου μου ομως του εδωσε τρελο shed το οποιο ομως μετα του εδωσε και ενα πολυ καλο αποτελεσμα..!!!) ΕΓΩ δε περιμενω θαυματα απο το trx2 αλλα αν εσενα σου σταματησε τη τριχοπτωση τοτε μιλαμε για μεγαλο θεμα γτ κι εγω με τη φινα δεν ειδα αποτελεσματα στους 3 μηνες ΑΛΛΑ ειχε αλλαξει η ψυχολογια μου προς το καλυτερο και ειχα ηρεμησει γιατι ηξερα οτι αυτο που περνω κανει δουλεια και καθε μερα που περναει θα πηγαινω ολο και καλυτερα οπως και εγινε με αποκορυφωμα τον 1 χρονο

ApofasismenosPsyxakias

Την πρώτη φορά που αντιμετώπισα shed και είδα πως το μαλλί μου είχε πραγματικά αραιώσει (γιατί χωρίς αραίο μαλλί, πάντα θεωρείς το shedding κάτι φυσιολογικό, δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν τέτοιες φριχτές ορολογίες και φόρα) ξεκίνησα με inneov και στη συνέχεια πρόσθεσα ιπποφαές. Ίσως ήταν σύμπτωση, αλλά το shed μειώθηκε και το μαλλί μου έμεινε σταθερό για ένα-ενάμιση χρόνο. Έπειτα ξεκίνησε τρελό shed και είδα μεγάλο και σαφές επόμενο στάδιο αραίωσης. Το inneov και το ιπποφαές δεν έκαναν πραγματικά τίποτα. Με το TRX2 που ήρθε όταν ήμουν στην απελπισία, κόπηκε το shedding μαχαίρι και έχω πυκνώσει αισθητά μπροστά, νιώθω και την τρίχα πιο υγιή και δυνατή.

Στην αρχή είμαι ακόμα οπότε και γω θέλω να πιστεύω πως στους 8-10 μήνες θα 'χω δει κάποιο ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως σίγουρα είναι και θέμα ψυχολογίας. Να ξέρεις ότι παίρνεις κάτι που σου κάνει καλό κι ας μην το βλέπεις μέρα με τη μέρα. Εδώ ΜΜ να κάνεις, δείχνει σε 8-10 μήνες κι όχι νωρίτερα, οπότε δεν μπορεί να περιμένει κανείς αποτέλεσμα σε 2 ή 3 μήνες, ειδικά όταν έχει πάρει 6-7 χρόνια να χάσει το μαλλί που έχει χάσει. Ένιγουεϊ...στον αγώνα!

dimos18

Member

Η τρίχα δηλαδή είναι εμφανώς παχύτερη ?Έχεις δει καινούριες τρίχες?

ApofasismenosPsyxakias

Ψάξε το thread και σύγκρινε φωτό απο ημέρα 0 με ημέρα 102.

Πολλές καινούριες τρίχες που ξεκίνησαν αδύναμες και σαν χνούδια και στη συνέχεια έγιναν αληθινές και πύκνωσαν το κέντρο και τους κροτάφους. Δεν έγινα λυκάνθρωπος σε μια νύχτα αλλά σε σχέση με το ξεκίνημα, έχει σταματήσει εντελώς το shedding και κάθε ημέρα βλέπω το μαλλί μου καλύτερα. Σε άλλους δυο μήνες ελπίζω να φέρω τα καλύτερα μαντάτα!

badday

New Member

ψυχακια περιμενουμε νεες φωτος. Μην ξεχνας να φωτογραφιζεσαι παντα σε ιδιες συνθηκες.
καταταλα keepgoing!

Μπλουζα