Η "σαβούρα" από το νήμα του Αεράτου

giannis88test

Active Member
Το discount που αναγράφεται επάνω,είναι κατ αρχήν παραπλανητικό σαν προσέγγιση(ούτε καν έξυπνος τρόπος πώλησης) και αποσκοπεί να φανεί το εύρος της έκπτωσης σε περίπτωση που πάρει κάποιος αυτή την έκπτωση max ή για να μπορέσει να διαπραγματευτεί αυτό το εύρος της έκπτωσης δηλαδή από τα 2,9 και κάτω.Άλλο πονηρό πάλι αυτό,έτσι ώστε όση έκπτωση και να πάρει ο πελάτης θα μείνει ευχαριστημένος.
Αυτά είναι ασόβαρα πράγματα και είναι κλασσικές τακτικές των ελληνικών κλινικών(όχι όλων).
Η τιμή είναι μια και μέσα σε αυτήν έχεις υπολογίσει το όποιο discount εσύ θέλεις σαν αφεντικό.

Όλη η ουσία είναι εδώ, και εδώ θα πρέπει να κλείσει η κουβέντα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μα δεν θέλει να την κλείσει ο ziggy φίλε Γιάννη,γι'αυτό έχει μπει στο νήμα ,υποστήριξη στον Αναστασάκη και υπερτονισμος για προσφορές κτλ..αν δεις 5-6 σελίδες πίσω το ξεκινάει..είναι πονηρουλης πολύ,μόλις του πεις τα πράγματα όπως είναι,δεν απαντάει,δεν πέφτει στο επίπεδο λέει.χαχαχαχα
Άστον να γράφει εμένα δεν με ενοχλεί,όσο γράφει αυτά που γράφει ενώ δεν έχει απαντήσει σε τπτ από ότι τον έχω κατηγορήσει ευθέως και αποφεύγει να εμφανιστεί μπροστά σε μέλη να δείξει ότι αυτός που κρύβεται πίσω από τον (ziggy) ,δεν είναι ο ziggy τελικά ,εγώ γελάω ..έχει πλάκα αυτό που κάνει.

vlafo

Well-Known Member
Μισο λεπτο για να συννενοηθουμε

Αυτο σημαινει πως εγω εγραψα οτι το συγκεκριμενο μελος εγραψε οτι πηρε εκπτωση ενω δεν το εγραψε ποτε
Ε τι να κανουμε που δεν εγινε ετσι
Το συγκεκριμενο μελος εγραψε οτι πηρε εκπτωση

Τωρα διευκρινιζει τι αφορουσε η εκπτωση αυτη και φυσικα εγω δεν εχω ουτε μαντικες ικανοτητες ουτε δυνατοτητα ταξιδιου στον χρονο
Ημουν ακριβεστατος
Άρα πως το συσχετίζεις λοιπόν με το παράδειγμα μας?
Ότι όλοι κάνουν έκπτωση?

ziggy

Active Member
Για το θεμα των εκπτωσεων εχω τοποθετηθει ξεκαθαρα εξ αρχης
Το αν μια εταιρεια προσφερει για το προιον της η την παρεχομενη υπηρεσια της εκπτωση αυτο δεν σημαινει ουτε οτι δεν ειναι σοβαρη εταιρεια ουτε φυσικα επηρεαζει την ποιοτητα του προιοντος η της υπηρεσιας
Αν τωρα για καποιους σημαινει οτι οποιος δεν αποδεχεται την παραπανω θεωρια ,οτι δηλαδη μια εταιρεια που προσφερει εκπτωση δεν ειναι σοβαρη εταιρεια,ειναι μυστικος πρακτορας καποιου γιατρου αυτο δεν αφορα εμενα αλλα τους ιδιους.

aeratos28

Just aeratos
Έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα ,που κολλάει η έκπτωση με τον μυστικό πράκτορα του γιατρού? Έχεις χάσει τον έλεγχο...χαχαχαχα
οτι δηλαδη μια εταιρεια που προσφερει εκπτωση δεν ειναι σοβαρη εταιρεια,ειναι μυστικος πρακτορας καποιου γιατρου αυτο δεν αφορα εμενα αλλα τους ιδιους.

Legwg James

Well-Known Member
Inactive account για κοντά μία δεκαετία που όλως τυχαίως ξαναέγινε ακτιβ τον Απρίλη πέρυσι κατόπιν του περιστατικού με τον μπαν που έφαγε ο βλαφο και έκτοτε συμμετέχει μονάχα σε νήματα που οι authors τους είναι συγκεκριμένα 4-5 άτομα, άτομα που κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα όπως έλεγε και η νονά του Κατακουζηνού θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ήταν τα ίδια ο που Dr. Anastasakis θεωρούσε απειλή ως προς την υστεροφημία του αλλά και της ''γνώσης'' που μοίραζε στο φόρουμ. Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες. Αεράτε το κεφάλι σου και μόνο φίλε να κοιτάς.

aeratos28

Just aeratos
Γράφεις ακατάσχετα να προχωρήσουν οι σελίδες ώστε να χαθεί στο νήμα το όλο θέμα που ξεκίνησα μετά το μπαν μου, και είπα ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ..ΔΛΔ ΤΣΙΡΑΚΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ..ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΘΑ ΕΠΙΛΥΦΘΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΔΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΡΙΣΚΑΡΕΣ..
Για το θεμα των εκπτωσεων εχω τοποθετηθει ξεκαθαρα εξ αρχης
Το αν μια εταιρεια προσφερει για το προιον της η την παρεχομενη υπηρεσια της εκπτωση αυτο δεν σημαινει ουτε οτι δεν ειναι σοβαρη εταιρεια ουτε φυσικα επηρεαζει την ποιοτητα του προιοντος η της υπηρεσιας
Αν τωρα για καποιους σημαινει οτι οποιος δεν αποδεχεται την παραπανω θεωρια ,οτι δηλαδη μια εταιρεια που προσφερει εκπτωση δεν ειναι σοβαρη εταιρεια,ειναι μυστικος πρακτορας καποιου γιατρου αυτο δεν αφορα εμενα αλλα τους ιδιους.

aeratos28

Just aeratos
Μου το είπε και ο Χρήστος 87 ,κοίτα μην σου πεταχτεί κανένα τριχοθυλάκιο μου είπε.χαχαχα με προσέχουν τα αγόρια.χαχαχα
Inactive account για κοντά μία δεκαετία που όλως τυχαίως ξαναέγινε ακτιβ τον Απρίλη πέρυσι κατόπιν του περιστατικού με τον μπαν που έφαγε ο βλαφο και έκτοτε συμμετάσχει μονάχα σε νήματα που οι authors τους είναι συγκεκριμένα 4-5 άτομα, άτομα που κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα όπως έλεγε και η νονά του Κατακουζηνού θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ήταν τα ίδια ο που Dr. Anastasakis θεωρούσε απειλή ως προς την υστεροφημία του αλλά και της ''γνώσης'' που μοίραζε στο φόρουμ. Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες. Αεράτε το κεφάλι σου και μόνο φίλε να κοιτάς.

ziggy

Active Member
Δεν εχω κανενα προβλημα στο να εφαρμοστουν οι κανονισμοι περι off topic και περι χαρακτηρισμων
Εσυ εχεις;

vlafo

Well-Known Member
Θα σου εξηγήσω πως το επηρεάζει το προιόν της.
Παίζει ρόλο και το φαίνεσθαι και το είναι σε κάθε περίπτωση και από αυτές τις λεπτομέρειες μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τα πάντα.
Η παρεχόμενη έκπτωση είναι θεμιτή από κάθε εταιρεία απλά ο τρόπος που πλασάρεται όπως στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι απλά για γέλια.

ziggy

Active Member
Inactive account για κοντά μία δεκαετία που όλως τυχαίως ξαναέγινε ακτιβ τον Απρίλη πέρυσι κατόπιν του περιστατικού με τον μπαν που έφαγε ο βλαφο και έκτοτε συμμετέχει μονάχα σε νήματα που οι authors τους είναι συγκεκριμένα 4-5 άτομα, άτομα που κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα όπως έλεγε και η νονά του Κατακουζηνού θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ήταν τα ίδια ο που Dr. Anastasakis θεωρούσε απειλή ως προς την υστεροφημία του αλλά και της ''γνώσης'' που μοίραζε στο φόρουμ. Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες. Αεράτε το κεφάλι σου και μόνο φίλε να κοιτάς.

Αλλη μια θεωρια της πλακας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν απαντάς και δεν δέχεσαι να εμφανιστείς για να αποδειχτεί ότι δεν είσαι ο ziggy..όσο συνεχίζεις ,το επιβαρύνεις ,αλλά έχεις γούστο..συνέχισε.
Δεν εχω κανενα προβλημα στο να εφαρμοστουν οι κανονισμοι περι off topic και περι χαρακτηρισμων
Εσυ εχεις;

ziggy

Active Member
Θα σου εξηγήσω πως το επηρεάζει το προιόν της.
Παίζει ρόλο και το φαίνεσθαι και το είναι σε κάθε περίπτωση και από αυτές τις λεπτομέρειες μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τα πάντα.
Η παρεχόμενη έκπτωση είναι θεμιτή από κάθε εταιρεία απλά ο τρόπος που πλασάρεται όπως στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι απλά για γέλια.
Παλι δεν καταλαβα πως επηρεαζει την ποιοτητα του προιοντος η την παρεχομενη υπηρεσια
Και δεν το καταλαβα γιατι ξεχασες να το γραψεις

aeratos28

Just aeratos
Ρε ziggy,για εξήγησε μου,τι εννοείς με το ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα με την εκπτωση
Παλι δεν καταλαβα πως επηρεαζει την ποιοτητα του προιοντος η την παρεχομενη υπηρεσια
Και δεν το καταλαβα γιατι ξεχασες να το γραψεις

?? Σοβαρά ρωτάω τωρα

obi one

Active Member
Ρε ziggy,για εξήγησε μου,τι εννοείς με το ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα με την εκπτωση

?? Σοβαρά ρωτάω τωρα
Εννοεί ίσως ότι άλλο πράγμα οι ικανότητες ενός γιατρού κ άλλο πράγμα η τιμολογιακή πολιτική του τμήματος mrkt,,,,,Χρόνια Πολλά αερατε..Καλή φύτρωση.. by the way..

Kostas97

Well-Known Member
Ο Αναστασακης εχει για του λογους του πολιτικη να μη δημοσιοποιει τις τιμες του online και ειναι σεβαστο. Δεν ειναι ο πρωτος του κλαδου που το κανει. Πολλα δερματολογικα μεγαλα εφαρμοζουν το ιδιο.

Αν μπορουμε κατι να σχολιασουμε, ειναι το γεγονος οτι καποιος που ειναι αντιθετος στις δημοσιευσεις τιμων, κατα τα λεγομενα του στο forum, προκειμενου να διαφημιστει σε ενα μεγαλο site, το οποιο ΠΡΟΦΑΝΩΣ απαιτει τιμοκαταλογο για να σε διαφημισει, παει κοντρα στις αρχες του. Επισης προκειμενου να τραβηξεις πελατεια απο το εξωτερικο δεν μπορις να τους πεις, "ελατε απο κοντα να τα πουμε".

Απο εκει και περα , επιβεβαιωνεται οτι στον Αναστασακη μπορει να κανεις και οικονομικοτερη επεμβαση συνεπως καποιος που ψαχνεται μπορει να κυνηγησει να πετυχει περιοδους με καλυτερες τιμες.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Ααα τώρα κατάλαβα! Ο αεράτος το χει βάλει αμέτι μουχαμέτι να ξεπεράσει στις σελίδες το νήμα του Vlafo, τα , 'χει κάνει τάτσι μίτσι κότσι με τον Ziggy και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα! :p :p:p

Μπλουζα