Προσπαθείτε μετά μανίας ,εσύ ,ο Χρηστάκης ,ο τα μαλλιά μου πίσω και κάποιοι άλλοι,με χαζομάρες ,να δημιουργήσετε με γελοία πράγματα φασαρία,μόνο και μόνο επειδή πηγαίναμε κόντρα στον Αναστασάκη...ψάξτε όμως τους λόγους που πηγαίναμε κόντρα ,και συγκρίνετε με τους λόγους που προσπαθειτε να δημιουργήσετε για μένα.. καναμε φασαρίες ,γτ έβαζε 5 τρίχες και προσπαθούσε να το παρουσιάσει σαν φοβερή δουλειά ,γτ σε μη καλά αποτελέσματα όπως του jacksmith και του aldo είπε πως αν κάνουν παρουσίαση θα αλλάξουν οι μεταξύ τους σχέσεις ,και στον aldo του έλεγε τρόπους να μην συνεχίσει την παρουσίαση ..επειδή λέγαμε αλήθειες λοιπόν,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΠΤ,προσπαθείτε εσείς τώρα να κάνετε το ίδιο ,ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΜΩΣ..δεν σας είδα ρε μάγκες να επιμένετε να μάθετε την αλήθεια για αυτά που κατηγόρησαν το γιατρό..γτ? Το πρόβλημα σας είναι μόνο το πότε πήγα εγώ να κάνω την επέμβαση?? Γτ κάτι τέτοιες χαζομάρες ψάχνετε να βρειτε..γι'αυτό και τα είπε ο cvial σκουπίδια..
Με τις τιμές ,όταν μπήκε ο Αναστασάκης και δεν τις έλεγε γινόταν φασαρία..τις είπε λοιπόν μετά από 3-4 μηνες,και τελείωσε..και σας έπιασε ο πόνος να ρωτήσετε εμένα μόνο,κανέναν άλλον που πήγε λορετζο ,πόσο πλήρωσα..λες και δεν γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχει προσφορά..
Και πάλι χαζή δικαιολογία να ξεκινήσετε να πείτε κάτι,γτ εδώ ,μιλάμε για προσφορά που γίνεται στο φόρουμ..όχι για κανονικές τιμές..
Όπως ποτέ δεν ερωτήθηκε ο Αναστασάκης τι προσφορά κάνει στα σώματα ασφαλείας που είχε πει..κάνεις δεν ρώτησε .
Στο κανονικό μου νήμα,επειδή είστε αυτοί που είστε,και ο ρόλος σας βρώμικος ,δεν θα ξαναγράψει κανένας..η μόνη περίπτωση που θα μπορέσετε να γράψετε ότι θέλετε,είναι να βγει ο Αναστασάκης και να απαντήσει στις κατηγορίες από aldo ,jacksmith κτλ...ΑΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΕΤΕ ,ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ...
και αν απαντηθούν λοιπόν τα ερωτήματα αυτά,τότε θα σας ανεβάσω και ένα περιστατικό,με την άδεια και του γιατρού φυσικά ,από εδώ από ένα μέλος ,να μετρήσουμε grafts.....γτ φωτό δεν τον έβγαλε για το τελικό αποτέλεσμα ο γιατρός..γτ μωρέ?? Να βάλω τον Χρηστάκη,να μετρήσει..γτ αναρωτιόταν που είναι τα 1000 μοσχεύματα του vlafo...θα βάλω φωτό δίπλα δίπλα του vlafo και του μέλους που λέω ,να ψάξει να βρει ο Χρηστάκης 3000+ που λείπουν από τα 4000 grafts..
Αλλά σας θέλω όλους συμπουρμπουλους ..και επιθετικούς ..