Κρεμα Fungoral

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
Απ: Κρεμα Fungoral

Η βάση που μιλάμε είναι πολύ γενική. Αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κορτιζόνη καθημερινά για πάνω από 2μηνο μπορεί να μας πει ο ίδιος αν και τι παρενέργειες έχει δει. Εγώ ξέρω ότι οι γιατροί είναι πολύ φειδωλοί με την κορτιζόνη και όχι αδικαιολόγητα, εφόσον το λιγότερο που μπορεί να σου προκαλέσει είναι κατακόρυφη αύξηση του σωματικού βάρους και πρήξιμο. Και δε μιλάμε για τα "μαγουλάκια" που σου κάνει η μινοξιδίλη. Στην τελική, ναι, για τα μαλλία μιλάμε, αλλά υποτίθεται προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην υγεία των μαλλιών μας και στη συνολικότερη υγεία του οργανισμού μας. Δε θα καταστρέψουμε τον οργανισμό μας για να βγάλουμε μαλλιά. Θα ήθελα σε παρακαλώ να απαντήσεις για την προηγούμενη υπογραφή σου, πράγμα που σε ρώτησε κι άλλος χρήστης του φόρουμ αλλά δεν απάντησες: το avodart ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοούσες;

Blindfold είπε:
Η βάση που μιλάμε είναι πολύ γενική. Αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κορτιζόνη καθημερινά για πάνω από 2μηνο μπορεί να μας πει ο ίδιος αν και τι παρενέργειες έχει δει. Εγώ ξέρω ότι οι γιατροί είναι πολύ φειδωλοί με την κορτιζόνη και όχι αδικαιολόγητα, εφόσον το λιγότερο που μπορεί να σου προκαλέσει είναι κατακόρυφη αύξηση του σωματικού βάρους και πρήξιμο. Και δε μιλάμε για τα "μαγουλάκια" που σου κάνει η μινοξιδίλη. Στην τελική, ναι, για τα μαλλία μιλάμε, αλλά υποτίθεται προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην υγεία των μαλλιών μας και στη συνολικότερη υγεία του οργανισμού μας. Δε θα καταστρέψουμε τον οργανισμό μας για να βγάλουμε μαλλιά. Θα ήθελα σε παρακαλώ να απαντήσεις για την προηγούμενη υπογραφή σου, πράγμα που σε ρώτησε κι άλλος χρήστης του φόρουμ αλλά δεν απάντησες: το avodart ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοούσες;

Περα απο τα πολυ γερα κολληματα που απεκτησα και ελπιζω να φυγουν με τον καιρο μου ερηξε την αριστερη hairline λογο της αυξησης της τεστοστερονης στο δερμα της κεφαλης. Γενικα δεν πιστευω κανεναν που λεει οτι το avodart τον βοηθησε, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι και κανεις τους δεν εχει φωτογραφιες.

tatini

New Member

Σου εύχομαι περαστικά και προτείνω την εμπειρία σου να τη σημειώσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) στο αντίστοιχο thread για το avodart. Καλό είναι να αναφέρονται περιστατικά σαν το δικό σου.

Ευχαριστω.
-------
Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα πουνε "α δεν εκανε τιποτα σε μενα αρα δεν θα κανει και σε σενα, μη το δοκιμαζεις" .. και εχω παψει πλεον να ρωταω χρηστες.. πριν παρω κατι απλα το ψαχνω στο wiki και σε διαφορα παρομοια εγκυκλοπαιδικα sites και παιρνω την αποφαση μονος

tatini

New Member

Κανείς δε βάζει κάποιο χάπι στο στόμα του άλλου με το ζόρι. Δεν έχει να κάνει με προτροπή, δεν παύεις να είσαι μια περίπτωση που έκανε χρήση avodart. Σημασία έχει εμείς τι παρενέργειες βλέπουμε με τις θεραπείες, εμείς είμαστε το αληθινό δείγμα και όχι αυτό που αναφέρουν οι φαρμακοβιομηχανίες.

cool11

Well-Known Member

Η κετοκοναζολη, ειναι ουσιαστικα 'κορτιζονη'? Κορτιζονη βαζουμε στο κεφαλι μας με την κρεμα fungoral?

Άκης

Administrator

dimitris1991 είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=468.msg43747#msg43747 date=1293113462]σε ρώτησε κι άλλος χρήστης του φόρουμ αλλά δεν απάντησες: το avodart ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοούσες;

Περα απο τα πολυ γερα κολληματα που απεκτησα και ελπιζω να φυγουν με τον καιρο μου ερηξε την αριστερη hairline λογο της αυξησης της τεστοστερονης στο δερμα της κεφαλης. Γενικα δεν πιστευω κανεναν που λεει οτι το avodart τον βοηθησε, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι και κανεις τους δεν εχει φωτογραφιες.
[/quote]
Βασικά το avodart είναι παρόμοιο με το προσκαρ. Αυξάνει μεν την τεστοστερόνη ελαφρά, αλλά επειδή μειώνει την DHT, που ρίχνει τα μαλλιά.
Άρα, είναι λίγο δύσκολο να ρίξει τα μαλλιά το avodart.
Μετρημένοι στα δάχτυλα δεν είναι, αλλά είναι λιγότεροι από τους προσκάρ χρήστες επειδή κυρίως είναι πιο δυνατό και δεν έχει FDA Approve για τριχόπτωση.
Τι κολλήματα απέκτησες?

ακη εχεις βρει εσυ καμια φοτο που να διχνει αποτελεματα απο avo? εκτος την κλασικη που κυκλοφορει εδω και χρονια που παιζει να ειναι και fake. μπορει να μειωνει την dht αλλα ανεβαζει σε πολυ σημαντικο βαθμο (δεν θυμαμε τους αριθμους ακριβος αλλα ειναι πανω απο 100%) την τεστοστερονη στο δερμα της κεφαλης, ειπα να δοκιμασω να παρω avodart με spiro ωστε να μην αφησω την τεστο να ανεβει στο κεφαλι αλλα δεν αντεχα αλλο αυτην την τριχοπτωση και το σταματησα.
κολουσα σε πολυ σημαντικο βαθμο.. στην αρχη ελεγα οτι ηταν ιδεα μου μεχρι που το διαβασα οτι μπορει να υπαρξει κατι τετοιο απο το avod.
παντως θα ηθελα πολυ καποιον να δοκιμασε avodart με τοπικη σπιρο να δω πως θα παει.
αλλωστε και εγω γιαυτο αποφασισα να αρχισω αυτο που γραφει το sign μου, κατεβαζοντας την dht μαζι με την τεστο ειναι οτι το καλυτερο για τα μαλια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member

μάγκες εγώ την σταμάτησα καθώς δεν μου προσέφερε τπτ εκτός απο ένα παροδικό wake up του τριχωτού να το πώ ? απογοήτεση...........

heyya

New Member

Τπτ το ιδιαίτερο, από την άλλη είμαι χρήστης αραιών εφαρμογών (2 φορές κρέμα, 1 σαμπού / week).

Hairboost

Member

και κατα την γνωμη μου εαν εχεις διαρκεια εως 6 μηνες ειναι καλη χρονικα η χρηση που κανεις

xk

Active Member

χρησιμοποιουσα το σαμπουαν 6 μηνες και μετα το σταματασα για να βαζω την κρεμα...για κανα 2μηνο που την εβαζα δεν ειδα διαφορα ισα ισα μου ειχε λειψει το σαμπουαν,ξερω γω ηταν σαν κατι δυναμοτικο για τα μαλλια,αισθανομουν καλυτερα οταν καθε 3 μερες λουζομουν με το fungoral.Η κρεμα ηταν οτι πιο ανουσιο ειχα δοκιμασει την εβαζα δε την εβαζα το ιδιο ηταν.

cool11

Well-Known Member

Μου ελεγε δερματολογος που επισκεφθηκα οτι το fungoral, δεν δημιουργει προβλημα με τη χρονια χρήση.(εχουμε δώσει κετοκοναζολη μου ελεγε, πολλα χρονια, σχεδον χωρις παρενεργειες).
Αλλα το αλλο που μου ειπε σχετικα, ειναι οτι επειδη ακριβως ειναι 'γνωστη'(παλια) και 'δοκιμασμενη' ουσια, και μαλιστα και στο προσωπο(την εδιναν παλια κατα κορον για διαφορες δερματολογικες παθησεις), δεν εχει αναφερθει ποτε οτι προκληθηκε τριχοφυία(εστω ανεπιθυμητη) στο προσωπο, οποτε δεν μπορει να καταλαβει πως η fungoral κρεμα μπορει να βοηθα κατα της τριχοπτωσης.
Τι εχετε να πειτε γι αυτο το σκεπτικο?

--
Μην ξεχασω, μου διευκρινησε κατι που κανεις δεν μου το απαντησε εδω αν και το εχω ρωτησει καιρο, οτι η κετοκοναζολη δεν εχει σχεση με την κορτιζονη.

Hairboost

Member

cool11 είπε:
δεν εχει αναφερθει ποτε οτι προκληθηκε τριχοφυία(εστω ανεπιθυμητη) στο προσωπο, οποτε δεν μπορει να καταλαβει πως η fungoral κρεμα μπορει να βοηθα κατα της τριχοπτωσης.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ketoconazole
ποιο κατω λεει οτι βοηθαει και στην ΑΑ

kapa

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
Μου ελεγε δερματολογος που επισκεφθηκα οτι το fungoral, δεν δημιουργει προβλημα με τη χρονια χρήση.(εχουμε δώσει κετοκοναζολη μου ελεγε, πολλα χρονια, σχεδον χωρις παρενεργειες).
Αλλα το αλλο που μου ειπε σχετικα, ειναι οτι επειδη ακριβως ειναι 'γνωστη'(παλια) και 'δοκιμασμενη' ουσια, και μαλιστα και στο προσωπο(την εδιναν παλια κατα κορον για διαφορες δερματολογικες παθησεις), δεν εχει αναφερθει ποτε οτι προκληθηκε τριχοφυία(εστω ανεπιθυμητη) στο προσωπο, οποτε δεν μπορει να καταλαβει πως η fungoral κρεμα μπορει να βοηθα κατα της τριχοπτωσης.

--
Μην ξεχασω, μου διευκρινησε κατι που κανεις δεν μου το απαντησε εδω αν και το εχω ρωτησει καιρο, οτι η κετοκοναζολη δεν εχει σχεση με την κορτιζονη.
αλλο τριχοφυια αλλο καταπολεμαει την dht,μην τα μπερδευετε

tatini

New Member

Εφόσον η κετοκοναζόλη υποτίθεται είναι DHT blocker θα ήταν άκυρο να δει κάποιος τριχοφυΐα στο πρόσωπο με τη χρήση της, γιατί στο πρόσωπο δεν έχουμε τρίχες που πέφτουν εξαιτίας της DHT.

(Εν τω μεταξύ, δερματολόγος και η απορία της για κετοκοναζόλη και τριχόπτωση ήταν για το πρόσωπο όχι για το κεφάλι.)

Μπλουζα