dimitris1991
Member
Απ: Κρεμα Fungoral
για να το βαζουν καλο θα τους κανει. για τα μαλια μιλαμε παντα.
για να το βαζουν καλο θα τους κανει. για τα μαλια μιλαμε παντα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:Η βάση που μιλάμε είναι πολύ γενική. Αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κορτιζόνη καθημερινά για πάνω από 2μηνο μπορεί να μας πει ο ίδιος αν και τι παρενέργειες έχει δει. Εγώ ξέρω ότι οι γιατροί είναι πολύ φειδωλοί με την κορτιζόνη και όχι αδικαιολόγητα, εφόσον το λιγότερο που μπορεί να σου προκαλέσει είναι κατακόρυφη αύξηση του σωματικού βάρους και πρήξιμο. Και δε μιλάμε για τα "μαγουλάκια" που σου κάνει η μινοξιδίλη. Στην τελική, ναι, για τα μαλλία μιλάμε, αλλά υποτίθεται προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην υγεία των μαλλιών μας και στη συνολικότερη υγεία του οργανισμού μας. Δε θα καταστρέψουμε τον οργανισμό μας για να βγάλουμε μαλλιά. Θα ήθελα σε παρακαλώ να απαντήσεις για την προηγούμενη υπογραφή σου, πράγμα που σε ρώτησε κι άλλος χρήστης του φόρουμ αλλά δεν απάντησες: το avodart ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοούσες;
cool11 είπε:Η κετοκοναζολη, ειναι ουσιαστικα 'κορτιζονη'? Κορτιζονη βαζουμε στο κεφαλι μας με την κρεμα fungoral?
dimitris1991 είπε:[quote author=Blindfold link=topic=468.msg43747#msg43747 date=1293113462]σε ρώτησε κι άλλος χρήστης του φόρουμ αλλά δεν απάντησες: το avodart ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοούσες;
cool11 είπε:Η κετοκοναζολη, ειναι ουσιαστικα 'κορτιζονη'? Κορτιζονη βαζουμε στο κεφαλι μας με την κρεμα fungoral?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ketoconazolecool11 είπε:δεν εχει αναφερθει ποτε οτι προκληθηκε τριχοφυία(εστω ανεπιθυμητη) στο προσωπο, οποτε δεν μπορει να καταλαβει πως η fungoral κρεμα μπορει να βοηθα κατα της τριχοπτωσης.
Τι εχετε να πειτε γι αυτο το σκεπτικο?
αλλο τριχοφυια αλλο καταπολεμαει την dht,μην τα μπερδευετεcool11 είπε:Μου ελεγε δερματολογος που επισκεφθηκα οτι το fungoral, δεν δημιουργει προβλημα με τη χρονια χρήση.(εχουμε δώσει κετοκοναζολη μου ελεγε, πολλα χρονια, σχεδον χωρις παρενεργειες).
Αλλα το αλλο που μου ειπε σχετικα, ειναι οτι επειδη ακριβως ειναι 'γνωστη'(παλια) και 'δοκιμασμενη' ουσια, και μαλιστα και στο προσωπο(την εδιναν παλια κατα κορον για διαφορες δερματολογικες παθησεις), δεν εχει αναφερθει ποτε οτι προκληθηκε τριχοφυία(εστω ανεπιθυμητη) στο προσωπο, οποτε δεν μπορει να καταλαβει πως η fungoral κρεμα μπορει να βοηθα κατα της τριχοπτωσης.
Τι εχετε να πειτε γι αυτο το σκεπτικο?
--
Μην ξεχασω, μου διευκρινησε κατι που κανεις δεν μου το απαντησε εδω αν και το εχω ρωτησει καιρο, οτι η κετοκοναζολη δεν εχει σχεση με την κορτιζονη.