Κρεμα Fungoral

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Κρεμα Fungoral

manosthegreek είπε:
ειμαι νεος εδω.. ειμαι 20 ετων και βλεπω μια αραιωση στους κροταφους. Πηρα το σαμπουαν FREZYDERM HAIR FORCE FOR MEN και την κρεμα Fungoral, που απ οτι ακουω εδω ειναι πολυ καλη. Στις ενδειξεις ομως δε λεει τιποτα για τριχοπτωση ή επανεκφυση τριχων. Λεει απλα για πυτιριδα και αλλα.
Μηπως να τη σταματησω πριν καν την αρχισω? Μηπως κανει χειροτερη την κατασταση γιατι δεν εχω πυτιριδα.?
ολες οι ουσιες αρχικα για αλλον σκοπο βγηκαν(η φιναστεριδη για προστατη,η μινοξιδιλη για υπερταση,η κετοκοναζολη για δερματικες παθησεις)απλα στη πορεια ανακαλυφθικε οτι καταπολεμουν με τον τροπο τους την Α.Α.ξεκινα την ειναι καλη ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Μπορεί η κρεμα fungoral, εφόσον λεμε οτι μπλοκάρει(βοηθα προς αυτη την κατευθυνση) την dht, να αντικαθιστά το revivogen κάποιες μέρες της εβδομάδας;

kapa

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
Μπορεί η κρεμα fungoral, εφόσον λεμε οτι μπλοκάρει(βοηθα προς αυτη την κατευθυνση) την dht, να αντικαθιστά το revivogen κάποιες μέρες της εβδομάδας;
η καθε θεραπεια που διαλεγουμε ειναι καλο να μην την αντικαθιστουμε με καποια αλλη επειδη λειψαμε μια μερα απο το σπιτι γιατι αυτο θα προκαλεσει sheeding,εκτος και αν ειναι καθιερομενο να τα χρησιμοποιουμε stadar,δηλαδη 2 φορες την εβδομαδα fungoral,εντελως πληροφοριακα η κρεμα fungoral ειναι ποιο δυνατο σαν dht blocker απο το revivogen :grandpa:

cool11

Well-Known Member

kapamarou είπε:
[quote author=cool11 link=topic=468.msg42460#msg42460 date=1290767909]
η καθε θεραπεια που διαλεγουμε ειναι καλο να μην την αντικαθιστουμε με καποια αλλη επειδη λειψαμε μια μερα απο το σπιτι γιατι αυτο θα προκαλεσει sheeding,εκτος και αν ειναι καθιερομενο να τα χρησιμοποιουμε stadar,δηλαδη 2 φορες την εβδομαδα fungoral,εντελος πληροφοριακα η κρεμα fungoral ειναι ποιο δυνατο σαν dht blocker απο το revivogen :grandpa:
[/quote]

Ποιο δυνατη η fungoral κρεμα ως dht blocker απο το revivogen? Ενδιαφερον αυτο!
Μιλω για συστηματικη-προγραμματισμενη χρηση. Οχι κατι απρογραμματιστο.
Πχ. 3 μερες τη βδομαδα revivogen και 4 μερες κρεμα fungoral, για μπλοκαρισμα της dht τοπικά στο κεφαλι.
Ειναι καλο ενα τετοιο προγραμμα?

cool11

Well-Known Member

Εχει κανεις να προσθεσει την εμπειρια του απο την χρηση της κρεμας fungoral ως τοπικο dht blocker?

tatini

New Member

cool11, θα γράψω αυτό που έγραψα και στο θέμα "fungoral", μετά από λίγες χρήσεις του σαμπουάν και της κρέμας, η τρίχα μου έγινε πιο λεπτή και πιο θαμπή. Σταματάω οτιδήποτε κετοκοναζολούχο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Ερώτηση για …δυνατούς λυτες:
…πέρα από τη συμπληρωματικότητα των προιοντων(μην μου πείτε πάλι όσο πιο πολλά τόσο πιο καλα!), μπορεί η κρεμα fungoral να αποτελέσει το βασικό μας όπλο για το μπλοκάρισμα της dht στο κεφαλι, ως τοπικό προιον?
Η βασική μου ερώτηση, και θέλω απάντηση, είναι: μπορεί να υποκαταστήσει το revivogen?
Είναι εξίσου αποτελεσματικό?
Πείτε μου αν είναι εξίσου αποτελεσματικό και θα δω τι θα κάνω.

kapa

Μέλος του προσωπικού

ειναι αποτελεσματικο,ο λογος που σταματισα την κρεμα fungoral ειναι επειδη μου δημιουργησε τα ιδια sides με την φινα,οταν λεω η κετοκοναζολη ειναι dht blocker το εννοω ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω δεν ειμαι υπερ της καθημερινης χρησης της για μεγαλο χρονικο διαστημα
καθως επιβαρυνει σημαντικα την επιδερμιδα
οπως επισης δεν πιστευω πως αντικαταστει καποιο αποκλειστικα dht blocker

tatini

New Member

Συμφωνώ με Παναγιώτη και δεν θεωρώ τυχαίο ότι οι δερματολόγοι συστήνουν την κέτο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Να είστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση της, το ότι είναι DHT blocker δεν αναιρεί ότι είναι μια αρκετά δυνατή ουσία... αν η κορτιζόνη ήταν DHT blocker θα βάζατε κάθε μέρα κορτιζόνη στο κεφάλι και για μεγάλο χρονικό διάστημα; Δε νομίζω... Άσε που σε εμένα μου φάνηκε να μου λεπταίνει την τρίχα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
Συμφωνώ με Παναγιώτη και δεν θεωρώ τυχαίο ότι οι δερματολόγοι συστήνουν την κέτο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Να είστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση της, το ότι είναι DHT blocker δεν αναιρεί ότι είναι μια αρκετά δυνατή ουσία... αν η κορτιζόνη ήταν DHT blocker θα βάζατε κάθε μέρα κορτιζόνη στο κεφάλι και για μεγάλο χρονικό διάστημα; Δε νομίζω... Άσε που σε εμένα μου φάνηκε να μου λεπταίνει την τρίχα.
καποια αλαγη στο δερμα? :chinscratch

tatini

New Member

Καπαμαρού, στο δέρμα όχι, γιατί την χρησιμοποίησα πολύ λίγες φορές (5-6 συνολικά) και με 3 μέρες κενό κάθε φορά.

Δημήτρη, εφόσον πολλοί βάζουν άρα είναι καλό;

Μπλουζα