ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Κάνε ένα τριχόγραμμα σε έναν δερματολόγο που είναι εξοικειωμένος με τέτοιες μετρήσεις για να έχεις αντικειμενική και γραπτή ανάλυση. Η δικιά μου άποψη από αυτές τις φώτο είναι ότι έχεις θέμα.
Το τριχογραμμα (ή αλλιως τριχοριζογραμμα) ειναι εντελως ξεπερασμενη διαγνωστική μεθοδος και δεν προσφερει τιποτα περανα από πολυ ειδικες περιπτωσεις.
Ο ασθενής εχει λάβει από εμας μετρησεις τις οποιες μπορει και να ανεβασει για να μην υπάρχει καμια υποψια για DUPA και λοιπες σπάνιες καταστασεις. Ειναι αραιός αλλα χωρις σμικρυνση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

teoyoung

Active Member
Αφού το λέει ο Ιατρός ο κ.Αναστασάκης που με είδε, επιμελώς και σχολαστικά μπορώ να πω και με σκάνερ κιόλας, τότε δεν πρέπει να ανησυχώ.
Τι στο καλό, Ιατρός είναι αναγνωρισμένου κύρους.

teoyoung

Active Member
Ας πει κάποιος στον άνθρωπο 2-3ς επιλογές που μπορεί να κάνει ένα τριχόγραμμα και να πάρει τις απαντήσεις του. (private message)
Δεν είναι κρίμα να βασανίζεται ?
Teoyoung αν ήξερα φίλε θα σου είχα προτείνει ήδη.
Σε ευχαριστώ.Όντως βασανίζομαι.

teoyoung

Active Member
Τι πυκνότητα μετρήθηκε στην δότρια πίσω?
Θα γράψω ότι ακριβώς μου έχουν γράψει:

Προτεινόμενο Πλάνο Σχεδίασης

Απόχρωση Μαλλιών : σκούρα
Τύπος Μαλλιών : σπαστά
Πάχος τρίχας: κανονική
Πυκνότητα Δότριας τριχοθ/κες μονάδες/cm2) 76
Πυκνότητα Τριχών: (τρίχες ανά τριχοθ/κή μονάδα) 2,5
Προτεινόμενη Μέθοδος: Combo
Προτεινόμενος μέθοδος FUs: 3500
Έχει προηγηθεί παλαιότερη ΜΜ: -
Ουλές: -

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Φίλε καλησπέρα, ειδικός δεν είμαι αλλά η δότρια μου έχει πολύ καλύτερη εικονα από την δικιά σου και μου είπαν ότι πιθανώς έχω dupa για αυτό και ξεκίνησα φιναστερίδη εδώ και 5 μήνες και βλέπω βελτίωση. Είμαι 49. Νομίζω αν θες ΜΜ πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις φίνα.....
Τι nw είσαι bobby?
Το πιθανώς από το σίγουρο είναι η μέρα με τη νύχτα.
Πρέπει να είσαι 100% σίγουρος.

bobby

Well-Known Member
Τι nw είσαι bobby?
Το πιθανώς από το σίγουρο είναι η μέρα με τη νύχτα.
Πρέπει να είσαι 100% σίγουρος.
NW 5 διάχυτη αραίωση. Από κοντά δεν με έχει δει κανείς γιατρός ακόμα, αλλά από φώτο CVIAL, Lorenzo, Bisanga λένε ότι πιθανώς έχω για αυτό ξεκίνησα φίνα (προτροπή CVIAL) και μερικοί γιατροί που έχω στείλει φώτο (Lorenzo, Bisanga, Αναστασάκης) είπαν καλώς παίρνω ενώ άλλοι (HDC, Τυρκαλάς) δεν σχολίασαν θετικά ή αρνητικά. Έχω όμως και λεπτή τρίχα και αυτό ίσως είναι ένας λόγος που δείχνω αραιός. Η φίνα φαίνεται να βοηθάει αλλά ακόμα είμαι στους 5,5 μήνες.

vlafo

Well-Known Member
NW 5 διάχυτη αραίωση. Από κοντά δεν με έχει δει κανείς γιατρός ακόμα, αλλά από φώτο CVIAL, Lorenzo, Bisanga λένε ότι πιθανώς έχω για αυτό ξεκίνησα φίνα (προτροπή CVIAL) και μερικοί γιατροί που έχω στείλει φώτο (Lorenzo, Bisanga, Αναστασάκης) είπαν καλώς παίρνω ενώ άλλοι (HDC, Τυρκαλάς) δεν σχολίασαν θετικά ή αρνητικά. Έχω όμως και λεπτή τρίχα και αυτό ίσως είναι ένας λόγος που δείχνω αραιός. Η φίνα φαίνεται να βοηθάει αλλά ακόμα είμαι στους 5,5 μήνες.
Αν φαίνεται από φωτό τότε σίγουρα έχεις.
Τη φίνα θα την δεις στην πλήρη δράση της στο 12μηνο,εκεί θα δεις που είσαι

bobby

Well-Known Member
Αν φαίνεται από φωτό τότε σίγουρα έχεις.
Τη φίνα θα την δεις στην πλήρη δράση της στο 12μηνο,εκεί θα δεις που είσαι
Να προσθέσω ότι (και με φίνα) κανένας δεν με απέρριψε από υποψήφιο ΜΜ, με πιο συντηριτικό τον Bisanga

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

teoyoung

Active Member
Το πλάνο μου είναι το εξής:
1) Θα βεβαιώσω ότι η δότρια περιοχή είναι υγιής κ ότι δεν έχω, όπως το είπατε, DUPA
2) Θα βεβαιώσω τον αριθμό τριχοθυλακίων που χρειάζομαι
3) Θα επισκεφθώ τρείς ακόμη κλινικές
4) Τέλη Σεπτέμβρη-Αρχές Οκτώβρη, θα μπω

Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα. Εαν όχι, θα χάσω και τα μαλλιά τα λίγα που έχω, (ελπίζω πως όχι), κ τα 3000-3500 , το μέγιστο ποσό που θα έχω διαθέσει.

Είμαι 54 ετών. Από την ηλικία των 40 ετών το σκεφτόμουν αλλά λέω περίμενε. Πόσα μαλλιά ακόμα να χάσω;
Θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα μαλλιά χάνονται μέχρι τα 40-45.Μετά ο ρυθμός επιβραδύνεται.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω με τις τοποθετήσεις σας. Θα σας κρατώ ενήμερους όχι τόσο για το κόστος .Περισσότερο για την υγεία των μαλλιών και για την προσέγγιση του κάθε ιατρού.
Όπως είπατε κάποιοι, το οποίο ασπάζομαι, να μην επιλέξω με γνώμονα την τιμή. Συμφωνώ απολύτως.
Εάν δω ότι καλύπτομαι, θα βάλω το χέρι στην τσέπη λίγο παραπάνω.

Άραγε μπορεί να με βεβαιώσει καμιά κλινική πως θα είμαι μετά την μ.μ όταν χρειάζομαι 3000-3500 τριχοθυλάκια και είμαι στην βαθμίδα4-5 (περισσότερο 5);
Πόσο θα βελτιωθώ ; 50% , 70%, 100%, ;
Θα έχω το μαλλί που είχα όταν ήμουν 25 χρονών , που έπεφτε μέσα στα μάτια μου κ με ενοχλούσε ή 35 χρονών ;
Θα μου το πει καμιά κλινική ή θα μου δείχνουν φωτογραφίες ; Μάλλον εξαρτάται από την λήπτρια περιοχή ,από τον ιατρό , και από το dna μου κ.λ.π

Όπου κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
1) Θα βεβαιώσω ότι η δότρια περιοχή είναι υγιής κ ότι δεν έχω, όπως το είπατε, DUPA
3) Θα επισκεφθώ ακόμη τρείς κλινικές, HDC Ιατρός κ. Βρυωνίδου, Regrow Ιατρός κ. Βελημβασάκης, STARKS Ιατρός κ.Τυρκαλάς
και θα επιλέξω μια κλινική από αυτές

Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα. Εαν όχι, θα χάσω και τα μαλλιά τα λίγα που έχω, (ελπίζω πως όχι), κ τα 3000-3500 , το μέγιστο ποσό που θα έχω διαθέσει.

Είμαι 54 ετών. Από την ηλικία των 40 ετών το σκεφτόμουν αλλά λέω περίμενε. Πόσα μαλλιά ακόμα να χάσω;
Θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα μαλλιά χάνονται μέχρι τα 40-45.Μετά ο ρυθμός επιβραδύνεται.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω με τις τοποθετήσεις σας. Θα σας κρατώ ενήμερους όχι τόσο για το κόστος .Περισσότερο για την υγεία των μαλλιών και για την προσέγγιση του κάθε ιατρού.
Όπως είπατε κάποιοι, το οποίο ασπάζομαι, να μην επιλέξω με γνώμονα την τιμή. Συμφωνώ απολύτως.

Άραγε μπορεί να με βεβαιώσει καμιά κλινική πως θα είμαι μετά την μ.μ όταν χρειάζομαι 3000-3500 τριχοθυλάκια και είμαι στην βαθμίδα4-5 (περισσότερο 5);
Θα έχω το μαλλί που είχα όταν ήμουν 25 χρονών , που έπεφτε μέσα στα μάτια μου κ με ενοχλούσε ή 35 χρονών ;
Θα μου το πει καμιά κλινική ή θα μου δείχνουν φωτογραφίες ; Μάλλον εξαρτάται από την λήπτρια περιοχή ,από τον ιατρό , και από το dna μου κ.λ.π

δε γίνεσαι 25 χρονών.Η ΜΜ είναι τέχνη της ψευδαίσθησης.Θα είναι αραιό αλλά θα ξεγελάει ότι είναι πυκνό

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
3) Θα επισκεφθώ ακόμη τρείς κλινικές, HDC Ιατρός κ. Βρυωνίδου, Regrow Ιατρός κ. Βελημβασάκης, STARKS Ιατρός κ.Τυρκαλάς

1. Δεν εχεις
2. 3000-5000 αναλογα με το επιπεδο πυκνοτητας που σε ικανοποιεί (3500 ειναι more than enough)
3. να ζητησεις εγγραφως οτι σου πουν όσον αφορα μετρησεις κτλ.

Παρολο που ειμαστε εκτος budget σου, για να έχεις ένα μετρο συγκρισης, με ΜΙΑ επεμβαση, από την κλινική μου (για να μην ...περιαυτολογώ) μπορεις να περιμενεις ένα αποτέλεσμα παρομοιο με αυτα εδω:

Εισαι "μια χαρα" υποψηφιος. Απλα προσεχε
Καλή επιτυχία!

Τελευταία επεξεργασία:

teoyoung

Active Member
1. Δεν εχεις
2. 3000-5000 αναλογα με το επιπεδο πυκνοτητας που σε ικανοποιεί (3500 ειναι more than enough)
3. να ζητησεις εγγραφως οτι σου πουν όσον αφορα μετρησεις κτλ.

Παρολο που δεν ειμαστε εκτος budget σου, για να έχεις ένα μετρο συγκρισης, με ΜΙΑ επεμβαση, από την κλινική μου (για να μην ...περιαυτολογώ) μπορεις να περιμενεις ένα αποτέλεσμα παρομοιο με αυτα εδω:

Εισαι "μια χαρα" υποψηφιος. Απλα προσεχε
Καλή επιτυχία!

Σας ευχαριστώ Γιατρέ για τον χρόνο σας και ιδιαίτερα για τις συμβουλές σας. Είναι η πρώτη κλινική που με είδε και δεν το ξεχνώ...

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Αγαπητέ teoyoung αν δεν έχεις θέμα με τη fυτ πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά.
Σοκ είχα πάθει και εγώ όταν πρωτοάκουσα τις τιμές και μάλιστα από άλλη κλινική φθηνότερη. Αν σου πω τελικά που έφτασα... Άστο καλύτερα! Αλλά δεν βαριέσαι, θα μείνω με το astra για λίγα χρόνια ακόμα.
Στην ηλικία μας δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

nick90

Well-Known Member

Φίλε teoyoung, θα σε συμβούλευα να σιγουρευτείς πρώτα από όλα για την δότρια σου, γιατί και ο CVIAL είπε ότι φαίνεται αδύναμη αλλά μπορεί να ξεγελούν οι φωτογραφίες. Ίσως να σκεφτόσουν και το ενδεχόμενο να πάρεις φίνα σε χαμηλή δόση. Οπότε κάνε την έρευνα σου, ρώτα όλες τις κλινικές που ανέφερες, πάρε προτάσεις-προσφορές και επέλεξε αυτόν που ικανοποιεί περισσότερο τα δικά σου κριτήρια και φυσικά βέβαια να μπορείς να ανταπεξέλθεις και οικονομικά. Σίγουρα το να είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία είναι θετικό, καθώς ο ρυθμός τριχόπτωσης συνήθως μειώνεται σε σχέση με τις μικρότερες ηλικίες που έχουν πιο αυξημένα επίπεδα DHT. Άλλο να ήσουν 25-30, άλλο 54 που είσαι...

teoyoung

Active Member
Αγαπητέ teoyoung αν δεν έχεις θέμα με τη fυτ πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά.
Σοκ είχα πάθει και εγώ όταν πρωτοάκουσα τις τιμές και μάλιστα από άλλη κλινική φθηνότερη. Αν σου πω τελικά που έφτασα... Άστο καλύτερα! Αλλά δεν βαριέσαι, θα μείνω με το astra για λίγα χρόνια ακόμα.
Στην ηλικία μας δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Εννοείται ότι στην ηλικία μας δεν συγχωρούνται τα λάθη.Δεν έχω φθάσει ακόμη στην σκέψη εαν θα πρέπει την FUT να την βγάλω από το μυαλό μου. Θα ακούσω τους Ιατρούς. Το μόνο πράγμα που δεν με νοιάζει είναι εαν θα φάινεται στο πίσω μέρος μια μικρή λωριδίτσα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου επειδή γενικά δεν κουρεύομαι κοντά ποτέ και δεύτερον δεν θα ασχοληθεί κανένας να δει την λωριδίτσα σε έναν 54 χρονο. Εαν ήμουν 25-35 ίσως με προβλημάτιζε. Δεν ξέρω εαν έχει άλλα μειονεκτήματα η FUE εκτός από αυτά που ανέφερα.

Χρόνιοι πόνοι κ υπαισθησία διαβάζω για την FUT.Εαν είναι έτσι, αυτό με προβληματίζει πολύ.

Τελευταία επεξεργασία:

teoyoung

Active Member
Φίλε teoyoung, θα σε συμβούλευα να σιγουρευτείς πρώτα από όλα για την δότρια σου, γιατί και ο CVIAL είπε ότι φαίνεται αδύναμη αλλά μπορεί να ξεγελούν οι φωτογραφίες. Ίσως να σκεφτόσουν και το ενδεχόμενο να πάρεις φίνα σε χαμηλή δόση. Οπότε κάνε την έρευνα σου, ρώτα όλες τις κλινικές που ανέφερες, πάρε προτάσεις-προσφορές και επέλεξε αυτόν που ικανοποιεί περισσότερο τα δικά σου κριτήρια και φυσικά βέβαια να μπορείς να ανταπεξέλθεις και οικονομικά. Σίγουρα το να είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία είναι θετικό, καθώς ο ρυθμός τριχόπτωσης συνήθως μειώνεται σε σχέση με τις μικρότερες ηλικίες που έχουν πιο αυξημένα επίπεδα DHT. Άλλο να ήσουν 25-30, άλλο 54 που είσαι...

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Ναι, θα σιγουρευτώ όπως το λες αλλά φίνα κ τέτοια παρόμοια δεν παίρνω.

Τελευταία επεξεργασία:

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Εννοείται ότι στην ηλικία μας δεν συγχωρούνται τα λάθη.Δεν έχω φθάσει ακόμη στην σκέψη εαν θα πρέπει την FUT να την βγάλω από το μυαλό μου. Θα ακούσω τους Ιατρούς. Το μόνο πράγμα που δεν με νοιάζει είναι εαν θα φάινεται στο πίσω μέρος μια μικρή λωριδίτσα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου επειδή γενικά δεν κουρεύομαι κοντά ποτέ και δεύτερον δεν θα ασχοληθεί κανένας να δει την λωριδίτσα σε έναν 54 χρονο. Εαν ήμουν 25-35 ίσως με προβλημάτιζε. Δεν ξέρω εαν έχει άλλα μειονεκτήματα η FUE εκτός από αυτά που ανέφερα.

Χρόνιοι πόνοι κ υπαισθησία διαβάζω για την FUT.Εαν είναι έτσι, αυτό με προβληματίζει πολύ.
Αισθάνομαι πω έχεις ηρεμήσει κάπως κι αυτό είναι καλό. Συνέχισε την έρευνά σου με ηρεμία και χωρίς βιασύνη και θα βρεθεί λύση. Καλή συνέχεια!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα