Το πλάνο μου είναι το εξής:
1) Θα βεβαιώσω ότι η δότρια περιοχή είναι υγιής κ ότι δεν έχω, όπως το είπατε, DUPA
2) Θα βεβαιώσω τον αριθμό τριχοθυλακίων που χρειάζομαι
3) Θα επισκεφθώ ακόμη τρείς κλινικές, HDC Ιατρός κ. Βρυωνίδου, Regrow Ιατρός κ. Βελημβασάκης, STARKS Ιατρός κ.Τυρκαλάς
και θα επιλέξω μια κλινική από αυτές
4) Τέλη Σεπτέμβρη-Αρχές Οκτώβρη, θα μπω
Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα. Εαν όχι, θα χάσω και τα μαλλιά τα λίγα που έχω, (ελπίζω πως όχι), κ τα 3000-3500 , το μέγιστο ποσό που θα έχω διαθέσει.
Είμαι 54 ετών. Από την ηλικία των 40 ετών το σκεφτόμουν αλλά λέω περίμενε. Πόσα μαλλιά ακόμα να χάσω;
Θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα μαλλιά χάνονται μέχρι τα 40-45.Μετά ο ρυθμός επιβραδύνεται.
Οφείλω να σας ευχαριστήσω με τις τοποθετήσεις σας. Θα σας κρατώ ενήμερους όχι τόσο για το κόστος .Περισσότερο για την υγεία των μαλλιών και για την προσέγγιση του κάθε ιατρού.
Όπως είπατε κάποιοι, το οποίο ασπάζομαι, να μην επιλέξω με γνώμονα την τιμή. Συμφωνώ απολύτως.
Εάν δω ότι καλύπτομαι, θα βάλω το χέρι στην τσέπη λίγο παραπάνω.
Άραγε μπορεί να με βεβαιώσει καμιά κλινική πως θα είμαι μετά την μ.μ όταν χρειάζομαι 3000-3500 τριχοθυλάκια και είμαι στην βαθμίδα4-5 (περισσότερο 5);
Πόσο θα βελτιωθώ ; 50% , 70%, 100%, ;
Θα έχω το μαλλί που είχα όταν ήμουν 25 χρονών , που έπεφτε μέσα στα μάτια μου κ με ενοχλούσε ή 35 χρονών ;
Θα μου το πει καμιά κλινική ή θα μου δείχνουν φωτογραφίες ; Μάλλον εξαρτάται από την λήπτρια περιοχή ,από τον ιατρό , και από το dna μου κ.λ.π
Όπου κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.