Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε τη Νανά..τελικά ισχύει αυτό που λένε..αυτή που κάθεται σε όλους ξέρουμε πως την λένε ..Τάνα.!! Αυτή που κάθεται σε όλους εκτός από εσένα mc ξέρει πως την λένε?? Γιόλα..αστην και συνέχισε τη ζωή σου,έχει πολλές Τανες αλλά και σωστά κορίτσια έξω..μην μασάς.
CVIAL, δεν ειναι κατι δικο μουChristopher γιατί ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη; Άγιες μέρες που είναι. Σταματά τις αναφορές περί κορονοϊού.
Ναι αυτη ηταν η Αθηνα....μου εδινε ψυχολογικο boost και με διαφημιζε αναρτωντας ραπς μου για το προσωπο της, στο χρονολογιο της...
Δεν θα το συνεχίσω. Περιορίσου στα εντός θέματος και Χρόνια Πολλά! Στο zoom meeting με τον «άριστο» ιατρό δεν σε είδα να δηλώνεις συμμετοχή.
Δε δηλωσα συμμετοχη...διοτι δε μπορω να πω οτι ειμαι αρμοδιος ωστε να θετω ερωτηματα στον ιατρο Κωνσταντη!Δεν θα το συνεχίσω. Περιορίσου στα εντός θέματος και Χρόνια Πολλά! Στο zoom meeting με τον «άριστο» ιατρό δεν σε είδα να δηλώνεις συμμετοχή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λεγε μου τετοια...!Έχω δει δουλειά του Παπανικολάου από γένια, δεν ξέρω τι φύτρωσε , αλλά η δότρια ήταν μια χαρά