Μια χαρά ειναι η συμπεριφορά μου κόσμια και αξιοπρεπής. Είπα να είμαι ευγενικός αλλά ξεκίνησες πάλι αυτή την χυδαία συμπεριφορά σου και δεν μπορώ να δέχομαι τις προσβολές σου και την χυδαία σου συμπεριφορά.ναι,
Ολα αυτα τα λες προκειμενου μεσω της ...ανεξαρτησιας σου να αποκτησουν ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΙΑ και ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ οι αποψεις σου.
Οχι.
ΔΕν παει έτσι.
Κάλλιστα μπορει καποιος να μην έχει κερδος και να ειναι εμπαθής, κακοπροαιρετος και τοξικός.
Οι απόψεις σου οσον αφορα εμενα και την υποτιθεμενη συμπεριφορα μου (που προσπαθείς να τις περασεις σαν χαρακτηριστιακ ΚΑΙ της δουλειας μου) ειναι απαραδεκτες, τοξικες, υπουλες, και μισαλλοδοξες.
ΕΣΥ ως ανθρωπος μπορει να εισαι καταπληκτικός.
Οι συμπεριφορα σου προς ΕΜΕΝΑ ειναι απλα απαραδεκτη και χυδαια.
Εσένα η δικιά σου συμπεριφορά είναι προσβλητική και χυδαία με το να βγάζεις ζηλοφθονία, κόμπλεξ και τοξικότητα για τους συναδέλφους σου και όσους τολμούν να κρίνουν τα αποτελέσματά σου.
Γνωστό το έργο της λάσπης σου και το μίσος για τα κορυφαία αποτελέσματα των συναδέλφων σου στο εξωτερικό που προσπαθείς να τα μειώσεις με κάθε τρόπο για να νιώσεις εσύ καλύτερα.
Τώρα κατηγορείς και αυτούς του εξωτερικού για την φίνα. Κάντο και εσύ αν είσαι μάγκας και δώσε τέτοια αποτελέσματα. Μπορείς;;; Αυτό κάνε! Και ασε τις δικαιολογίες για φίνα κτλπ . Λες και η φίνα δίνει αποτελέσματα και όχι οι ικανότητες εκείνων των ιατρών.
Τελευταία επεξεργασία: