Τη διαφορά με το πεπόνι και το παγώνι την ξέρεις..το τι κάνεις από τα δύο δεν ξέρω όμως..
Για συνομωσίες και τα ρέστα που λες εσύ και ο γιατρός μιλάτε (εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για συνομωσίες) άρα εσείς τα κάνετε αυτά..εσύ συγκεκριμένα ψάχνεις να βρεις κάθε ποστ του vlafo η του Γιώργου και τα μαζεύεις ένα ένα και μιλάς για ροζ πάνθηρες ??? Καλό.!!επιθεωρητής σα'ι'νης είσαι με τα πεπραγμενα σου και τολμάς να λες ροζ πάνθηρες άλλους??εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για ρόλους,εσύ τι ακριβώς θεωρείς για εμάς?τι ρόλο έχουμε?και να απαντήσεις εσύ,γτ θέλεις να διώξεις τον vlafo..το έχεις ζητήσει επανειλημμένα..γτ το ζητάς?απάντησε το..θα σε περιμένουμε τέλη Νοέμβρη που δεν θα είσαι Μπίζι..εδώ θα ειμαστε .
Πριν τον Νοέμβρη όμως απάντα σε αυτό που σε ρωτάω
Για συνομωσίες και τα ρέστα που λες εσύ και ο γιατρός μιλάτε (εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για συνομωσίες) άρα εσείς τα κάνετε αυτά..εσύ συγκεκριμένα ψάχνεις να βρεις κάθε ποστ του vlafo η του Γιώργου και τα μαζεύεις ένα ένα και μιλάς για ροζ πάνθηρες ??? Καλό.!!επιθεωρητής σα'ι'νης είσαι με τα πεπραγμενα σου και τολμάς να λες ροζ πάνθηρες άλλους??εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για ρόλους,εσύ τι ακριβώς θεωρείς για εμάς?τι ρόλο έχουμε?και να απαντήσεις εσύ,γτ θέλεις να διώξεις τον vlafo..το έχεις ζητήσει επανειλημμένα..γτ το ζητάς?απάντησε το..θα σε περιμένουμε τέλη Νοέμβρη που δεν θα είσαι Μπίζι..εδώ θα ειμαστε .
Πριν τον Νοέμβρη όμως απάντα σε αυτό που σε ρωτάω
@aeratos28 και @Disco στην πλανη που ακροβατειτε θα ηθελα καποια στιγμη, να ψαξεται ως αλλοι Ροζ Πανθηρας(ντεντεκτιβ)τις συνομωσιες και τα εγκληματα που τελουνται στο φορουμ. να αναφερεται τον ρολο μου εδω μεσα, οπως και τον λογο π θελω να φυγει ο Γιωργος(εν τω μεταξυ εχει εξαφανιστει) και ο Βλαφο.
Να ειστε δικαιοι ομως εε...κ να αφησετε το κοινο να βγαλει συμπερασματα. Μην κανετε σαν τον @vlafo που δινει Οσκαρ στον εαυτο-μεταμοσχευση του(τραγικο ετσι)
Τελος να σας ενημερωσω οτι επεσε πολυ δουλεια και θα ειμαι πνιγμενος ως τα τελη Νοεμβρη. Θα μπαινω ομως π κ που να βλεπω την προοδο των ερευνων σας και απο τελη νοεμβρη παλι εδω.