Μεταμοσχευση strip 2468 grafts

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Disco

Well-Known Member
Ο Αναστασάκης ρε παιδιά μεταξύ άλλων είναι και επιχειρηματίας φέρνει kmax,revivogen. Μην το ξεχνάτε αυτό.;)
Καλά αυτό το revivogen είναι τέρμα φιδέλαιο...Το είχα δοκιμάσει για κάποιους μήνες, πανάκριβο και χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Έχεις απόλυτα δίκιο!!Αυτά που ο Αναστασάκης λέει άλλα θα χρεώσω αν ανεβάσεις στο φόρουμ άλλα άμα είσαι αστυνομικός..άλλα...άλλα ...τα θεωρώ μέγιστο φάουλ...εννοώ πρόκειται για την ίδια διαδικασία...δεν έχει λογική...
Με παρουσίαση σε φόρουμ όλοι (ή σχεδόν όλοι) κάνουν έκπτωση

bobby

Well-Known Member
Εσυ Bobby τι είσαι δηλαδή; ο υπερασπιστής της τιμολογιακής πολιτικής του; φυσικά και εχει δικαίωμα να χρεώνει οσα θέλει αλλα και δικαίωμα των μελών να κρίνουν τις χρεώσεις ή την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η κάθε κλινική. Ειδικά όταν είναι και πελάτης κάποιος μιας κλινικής που πλήρωσε περισσότερα από κάποιον άλλο στην ίδια κλινική για τον χ, ψ λόγο, έχει δικαίωμα να το αναφέρει αν νιώθει ότι αδικήθηκε ή οχι. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου.
Εγώ φίλε μου μόνο τον Θρύλο υπερασπίζομαι. Απλα σου λέω ότι επιχειρηματίας είναι και όσο θέλει χρεώνει, εκπώσεις επίσης μπορεί να κάνει (πάλι σε όποιον θέλει), τον αν σε πείθει ή όχι για τις υπηρεσίες του (στην τιμή που χρεώνει) είναι δικιά σου απόφαση. Αν είσαι πελάτης του και σε χρέωσε παραπάνω, τότε πάω πάσο, μπορείς να πεις ότι θες, αν όχι τι σε νοιάζει πως χρεώνει? Αν δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι αν (κατά την γνώμη σου) είναι VFM ή όχι, δεν μπορείς να τον κατηγορείς για το πως χρεώνει, επιχείρηση του είναι και την διοικεί όπως θέλει. Αν αποδειχθεί ακριβός για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο τέλος θα μειωθεί η πελατεία και θα κλείσει ή θα αναπροσαρμόσει τις τιμές για να επιβιώσει.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό bobby.το πόσο θα χρεώνει είναι πραγματικά δική του δουλειά και εννοείται πως δεν πέφτει λόγος σε κανέναν..ούτε ζήτησε κανεις από εμάς να ρίξει τις τιμές του..εμείς(ας πω για τον εαυτό μου) εγώ,κριτική κάνω.οτι θεωρώ πολλά τα λεφτά για αυτό που προσφέρει..το πρόβλημα υπάρχει σε αυτό το σημείο..ότι δεν την δέχεται την κριτική αυτή και μας λέει ανίδεους και ότι δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα επειδή τον λέμε ακριβό .κατάλαβες?προσπερνάει τον λόγο γτ τον λέμε ακριβό όμως..δεν μένει σε αυτό..και αφού είναι προσβλητικός λοιπόν,ίδιες απαντήσεις θα παίρνει..από ακτινογραφία κάθε του νήμα θα περνάει και κάθε αποτέλεσμα όπως ακριβώς περνάνε όλοι ..για δες στον vlafo ,ζητούνται τα πάντα και δεν διαμαρτύρεται καν..και σωστά δεν διαμαρτύρεται ο vlafo..
Για less is more ,2.5-3€ το graft ,είναι για γέλια η τιμή..κλείσαμε χρόνο που ζητάω 1-2-5-10-20 στη σειρά αποτελέσματα από dense packing και οι δικαιολογίες,ειρωνίες του,χλευασμοι δίνουν και παίρνουν,τα αποτελέσματα όμως δεν τα δείχνει,Μούγκα στη στρούγκα..κομανετσι έχει γίνει από τις τούμπες .και προκαλώ και πάλι να ανεβάσει αποτελέσματα τέτοια..πάντα θα τα ζητάω ,δεν θα βαρεθώ να τα ζητάω.επισης να ανεβάσει ένα αποτέλεσμα να κάνουμε ένα vs με του vlafo..παρόμοιο norwood με πάνω κάτω ίδια grafts να τα βάλουμε δίπλα δίπλα .έχει?περιμένω...
Εγώ φίλε μου μόνο τον Θρύλο υπερασπίζομαι. Απλα σου λέω ότι επιχειρηματίας είναι και όσο θέλει χρεώνει, εκπώσεις επίσης μπορεί να κάνει (πάλι σε όποιον θέλει), τον αν σε πείθει ή όχι για τις υπηρεσίες του (στην τιμή που χρεώνει) είναι δικιά σου απόφαση. Αν είσαι πελάτης του και σε χρέωσε παραπάνω, τότε πάω πάσο, μπορείς να πεις ότι θες, αν όχι τι σε νοιάζει πως χρεώνει? Αν δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι αν (κατά την γνώμη σου) είναι VFM ή όχι, δεν μπορείς να τον κατηγορείς για το πως χρεώνει, επιχείρηση του είναι και την διοικεί όπως θέλει. Αν αποδειχθεί ακριβός για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο τέλος θα μειωθεί η πελατεία και θα κλείσει ή θα αναπροσαρμόσει τις τιμές για να επιβιώσει.

Ronaldo

Well-Known Member
Μη μπερδεύεσαι φιλε Bobby δεν τον κατηγόρησα εγω για τον τροπο οου χρεώνει. Ο πελάτης του το εκανε που ένιωθε οτι αδικήθηκε καθώς πλήρωσε απο οτι κατάλαβα περισσότερα από αλλους για τις ίδιες υπηρεσίες και πετάχτηκες εσυ να του την πεις επειδη τόλμησε να το αναφέρει. Δικαίωμα του ειναι να το αναφέρει και δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου που το ανέφερε.

Εμεις οι υπόλοιποι απλα κρίνουμε αν αυτό που μας παρουσιάζεται αξιζει αυτά που ζητάει σε σύγκριση με αλλες κλινικές που χρεώνουν τις ανάλογες τιμές. Είναι πολυ απλο. Φυσικά και μπορεί να χρεώνει όσο θέλει η κάθε επιχείρηση και δεν θα πουμε τι να χρεώνει αλλά φυσικά και τα μέλη μπορούν να κρίνουν αν τα αξίζει ή οχι. Πάντα γινόταν αυτό στο φόρουμ με όλες τις κλινικές.
Επίσης οσο υπάρχει μη απαιτητικό κοινο εξω που ειναι ευχαριστημένο με μέτριες υπηρεσίες για αυτα που πληρώνει, θα συνεχίζει να επιβιώνει μια επιχείρηση.

vlafo

Well-Known Member
Φαντάσου τώρα Ronaldo να πήγαινες εσύ να αγοράσεις κάτι,και να μάθαινες ότι ο άλλος πελάτης το πήρε το ίδιο υλικό σε πολύ φθηνότερη τιμή,πως θα αισθανόσουνα?
Δικαίωμα του φυσικά στο μαγαζί του,να κάνει προσφορές όπου κρίνει αυτός,αλλά φαντάσου εδω στο φόρουμ που έκανε την περιβόητη προσφορά σε εναν κλάδο,και τους άλλους τους αγνόησε εντελώς.
Δημόσια αυτό έτσι?
Γιατί αλλιώς δεν θα είχε πρόβλημα,αν και ολα μαθαινονται τελικά.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Ρε μάγκες με ανησυχήσατε φουλ τώρα. Έχω κλείσει για Δευτέρα να πάω να με δει ( καμια σχεση με ΜΜ η περίπτωση μου ) και μετά το συγκεκριμένο νήμα το βλέπω αλλιώς.

mike1988

Active Member
Ρε μάγκες με ανησυχήσατε φουλ τώρα. Έχω κλείσει για Δευτέρα να πάω να με δει ( καμια σχεση με ΜΜ η περίπτωση μου ) και μετά το συγκεκριμένο νήμα το βλέπω αλλιώς.
Να πας φίλε είναι η άποψή μου. Είναι καλός γιατρός και για να έκλεισες πάει να πει ότι για κάτι τον χρειάζεσαι. Στο φινάλε αν δεν σε πείσει-βοηθήσει κλπ μην ξαναπάς. Λογικά δεν θα σε δέσει στην καρέκλα :p :p !!!Γενικά πάντως επειδή έχω γνώμη μιας και απευθύνθηκα έστω και τυχαία σε αυτόν είναι καλός στην δουλεία του. Αν ο λόγος που πας είναι να γίνετε φίλοι, σου λέω να το ξανασκεφτείς. Είναι λίγο ερειστικός και απόλυτος. Αλλά θεωρώ πως δεν είναι απατεώνας όπως τόσοι και τόσοι. Ακριβός? Ναι! Συντηρητικός? Ναι! αλλά μην φτάνουμε στο άκρο του μηδενισμού επειδή δεν μας μιλάει ωραία! Επίσης επειδή ο george στο νήμα του @vlafo χτες είπε κάτι του στυλ αυτοί που τον επιλέγουν πάνε για συγκεκριμένους λόγους, να πω ότι αυτό είναι μια μέγιστη μπούρδα γιατί προφανώς δεν μπορεί να ξέρει γιατί τον επιλέγει ο καθένας. Τον επιλέγει γιατί πχ είναι μεγάλο norwood ή γιατί έχει φοβερό ιατρείο αλλά μομφές προς τις επιλογές άλλων είναι απλά απαράδεκτο. Να κρίνουμε και τις τιμές του σε σχέση με το αποτέλεσμα bobby. Δεν είναι κακό. Πρέπει να ξέρει ο άλλος τι να περιμένει. Όπως και αν μια προσφορά που δίνεται μέσα σε ένα φόρουμ πχ αστυνομικούς είναι λογικό και επόμενο να σχολιαστεί (λογικά εκεί αποσκοπούσε).

vlafo

Well-Known Member
Mike
Εσύ όταν μιλήσατε,του ανέφερες στα πλαίσια της συζήτησης-διαπραγμάτευσης,πως θα ήθελες και εσύ αυτή την προσφορά που έκανε ή δεν το ανέφερες καθόλου?

witcher

Well-Known Member
Μάλλον θα ενδιαφέρεσαι για θεραπεία. Κοίταξε δύο είναι οι θεραπείες που δουλεύουν αποτελεσματικά. Πρώτα από όλα η φιναστερίδη σε χάπι και μετά η τοπική μινοξιδίλη 5%. Δεν έχει νόημα να δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά τα δύο, καθώς θα είναι χάσιμο χρόνου και πέταμα λεφτών. Την φίνα την ξεκινάς και σε μικρότερη δόση, π.χ. 3 φορες την εβδομάδα 1 mg αρχικά που την προτείνουν κάποιοι γιατροί ότι δουλεύει και βλέπεις πως θα πάει στην πορεία και άμα είναι ανεβάζεις δόση σε περισσότερες φορές ή και καθημερινά.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που εγγυημένα θα σε βοηθήσει στην τριχόπτωση πέρα από αυτές τις 2 φαρμακευτικές ουσίες, οπότε δεν βρίσκω κάποιο νόημα να επισκεφτείς κάποιον για θέμα θεραπειών, αφού είναι πασίγνωστο παγκοσμίως ποιες θεραπείες δουλεύουν και σε τι αναλογίες. Άμα έχεις μικρό πρόβλημα θα μπορούσες να ξεκινήσεις και με τοπική φίνα 0.1% αρχικά αντί για το χάπι. Τώρα δικό σου θέμα είναι αν θες να επισκεφτείς κάποιον βέβαια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Witcher, η άποψή σου είναι εν μέρει σωστή, η συμβουλή σου λάθος. Όντως είναι γνωστές ποιές είναι οι εγκεκριμένες θεραπείες. Σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι όμως απολύτως απαραίτητο να γίνει τριχοσκόπηση έτσι ώστε να διαγνωστεί το μέγεθος του προβλήματος και να επιλεχθεί η κατάλληλη θεραπεία και δοσολογία. Σε συμβουλεύω να πας στον Αναστασάκη για την απαραίτητη τριχοσκόπηση.

witcher

Well-Known Member
Witcher, η άποψή σου είναι εν μέρει σωστή, η συμβουλή σου λάθος. Όντως είναι γνωστές ποιές είναι οι εγκεκριμένες θεραπείες. Σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι όμως απολύτως απαραίτητο να γίνει τριχοσκόπηση έτσι ώστε να διαγνωστεί το μέγεθος του προβλήματος και να επιλεχθεί η κατάλληλη θεραπεία και δοσολογία. Σε συμβουλεύω να πας στον Αναστασάκη για την απαραίτητη τριχοσκόπηση.
Σε επιθετική τριχόπτωση πας απαραίτητα στο 1 mg καθημερινά, σε μη επιθετικές μπορείς να πας και σε μικρότερη δόση. Αν πάρει φίνα στην προτεινόμενη δοσολογία 1mg καθημερινά μαζί με μινοξιδίλη 2 φορές τη μέρα, τότε δεν είναι κάτι άλλο που μπορεί να κάνει, και γι'αυτο θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε κάποιον, αν αποφασίσει να πάρει τις προτεινόμενες δοσολογίες αφού δεν θα του δώσει κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρουμε. Απλά είπα τι θα έκανα στη θέση του, τώρα άμα νιώθει ότι θέλει να πάει ας πάει. Δεν του είπε κανείς να μη πάει. Είναι δικό του θέμα.

Kostas97

Well-Known Member
Σε επιθετική τριχόπτωση πας απαραίτητα στο 1 mg καθημερινά, σε μη επιθετικές μπορείς να πας και σε μικρότερη δόση. Αν πάρει φίνα στην προτεινόμενη δοσολογία 1mg καθημερινά μαζί με μινοξιδίλη 2 φορές τη μέρα, τότε δεν είναι κάτι άλλο που μπορεί να κάνει, και γι'αυτο θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε κάποιον, αν αποφασίσει να πάρει τις προτεινόμενες δοσολογίες αφού δεν θα του δώσει κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρουμε. Απλά είπα τι θα έκανα στη θέση του, τώρα άμα νιώθει ότι θέλει να πάει ας πάει. Δεν του είπε κανείς να μη πάει. Είναι δικό του θέμα.
Σημαντικο ειναι να του γινει και η διαγνωση ΑΑ, γιατι στο μελλον καποιος αλλος μπορει με διαφορετικου τυπου αλωπεκιες να καταφυγει σε λαθος επιλογες.

witcher

Well-Known Member
Σημαντικο ειναι να του γινει και η διαγνωση ΑΑ, γιατι στο μελλον καποιος αλλος μπορει με διαφορετικου τυπου αλωπεκιες να καταφυγει σε λαθος επιλογες.
Από ότι διάβασα στο αρχικό του μήνυμα έχει επισκεφτεί πολλούς γιατρούς (προφανώς και έχει χαλάσει τα λεφτά του τζάμπα από ότι φαίνεται, χωρίς να του προσφέρουν κάτι) και παίρνει ήδη 2 χρόνια μινοξιδίλη. Γιατί να συνεχίσει να σπαταλάει έτσι λεφτά όταν είναι γνωστό ποιες θεραπείες δουλεύουν και σε τι ποσότητα; Το 95% των ανδρών που έχουν τριχόπτωση είναι λόγω ΑΓΑ, επομένως τι είδους διάγνωση της ΑΓΑ να κάνει; Μη του λείπουν βιταμίνες; Δεν είναι γυναίκα φίλε για να έχει άλλη μορφή τριχόπτωσης. Είτε έχει την κλασσική ΑΓΑ έιτε DUPA, η θεραπεία είναι ίδια δεν αλλάζει. Με φίνα καθημερινά 1 mg.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι λίγο ερασιτεχνική αυτή η αντιμετώπιση. Το σωστό είναι να γίνει τριχοσκόπηση, να παρθούν οι απαραίτητες φώτο και μικροσκοπικά και μακροσκοπικά, να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία και να ξαναγίνει δεύτερη επίσκεψη μετά το απαραίτητο διάστημα για να αποδειχθεί (πάλι με φώτο) ότι δουλεύει ή όχι η θεραπεία και αν χρειαστεί να τροποποιηθεί. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση του θέματος. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει μόνος του, πρέπει να το κάνει ένας γιατρός.

witcher

Well-Known Member
Καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι λίγο ερασιτεχνική αυτή η αντιμετώπιση. Το σωστό είναι να γίνει τριχοσκόπηση, να παρθούν οι απαραίτητες φώτο και μικροσκοπικά και μακροσκοπικά, να δοθεί η κατάλληλη θεραπεία και να ξαναγίνει δεύτερη επίσκεψη μετά το απαραίτητο διάστημα για να αποδειχθεί (πάλι με φώτο) ότι δουλεύει ή όχι η θεραπεία και αν χρειαστεί να τροποποιηθεί. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση του θέματος. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει μόνος του, πρέπει να το κάνει ένας γιατρός.
Ναι αλλά εγώ λέω άμα παίρνει την προτεινόμενη δοσολογία δεν έχει κάτι να φοβηθεί, και θα δουλεύει εγγυημένα, οπότε δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό που θα του κοστίζει χρήμα και χρόνο. Πολλοί λίγοι μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία της τριχοσκόπησης πλέον, αφού είναι γνωστές οι 2 θεραπείες που δουλεύουν και σε τι ποσότητα και δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά. Οπότε δεν νομίζω να του προσφέρει κάτι παραπάνω αυτή η διαδικασία που θα είναι και ψυχοφθόρα. Ενώ άμα παίρνει την προτεινόμενη δοσολογία θα ξέρει ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και θα είναι ήσυχος.

Kostas97

Well-Known Member
Ναι αλλά εγώ λέω άμα παίρνει την προτεινόμενη δοσολογία δεν έχει κάτι να φοβηθεί, και θα δουλεύει εγγυημένα, οπότε δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό που θα του κοστίζει χρήμα και χρόνο. Πολλοί λίγοι μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία της τριχοσκόπησης πλέον, αφού είναι γνωστές οι θεραπείες που δουλεύουν και δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά.
Witcher σκεψου το ως εξης. Καποιοιος πηγαινει στο γιατρο κανει τριχοσκοπηση και στη συνεχεια ξεκιναει σχημα φναστεριδη 3/εβδομαδα. Μετα απο ενα 3μηνο/ ενα 6μηνο, κανοντας συγκριση του νεου αποτελεσματος τριχοσκοπησης με το προηγουμενο , μπορει να γνωριζει αν δουλευει πανω του το 3/ εβδομαδα και να κινηθει αντιστοιχα.

Μακαρι να το εκαναν ολοι οι γιατροι αυτο. Εμενα στην αρχη το εκανε. Μετα τραβαγε τριχες και εκει καταλαβα οτι αν συνεχισω το προβλημα θα φυγει πριν το καταλαβω.
Τωρα οταν ξαναπαω θα της πως να μου κανει τριχοσκοπηση. 50 ευρω για να μου τραβηξει με το χερι τριχες δεν ξανα δινω. Ας δωσω κατι παραπανω και να εχω το αρχειο να ξερω που βαδιζω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλά εγώ λέω άμα παίρνει την προτεινόμενη δοσολογία δεν έχει κάτι να φοβηθεί, και θα δουλεύει εγγυημένα, οπότε δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό που θα του κοστίζει χρήμα και χρόνο. Πολλοί λίγοι μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία της τριχοσκόπησης πλέον, αφού είναι γνωστές οι 2 θεραπείες που δουλεύουν και σε τι ποσότητα και δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά. Οπότε δεν νομίζω να του προσφέρει κάτι παραπάνω αυτή η διαδικασία που θα είναι και ψυχοφθόρα. Ενώ άμα παίρνει την προτεινόμενη δοσολογία θα ξέρει ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και θα είναι ήσυχος.

Μα τι λες τώρα? Η τριχοσκόπηση είναι το Α και το Ω. Όλοι οι σοβαροί γιατροί κάνουν τριχοσκόπηση για να εκτιμήσουν την υγεία της δότριας, να προσδιορίσουν λόγους, πυκνότητες, κλπ. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Φυσικά και μπορεί να πάρει μόνος του το 1mg, αυτό που λέω είναι ότι δεν θα ξέρει πόσο καλά δουλεύει πάνω του, αφού δεν θα έχει προηγηθεί εξέταση του πριν και του μετά. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε πολύ επιθετικές ΑΑ γιατί πάντα υπάρχει στο πλάνο και η duta σαν last resort. Για αυτό ο αντικειμενικός τρόπος αξιολόγησης της επίδρασης της φίνας είναι υψίστης σημασίας.

witcher

Well-Known Member
Μα τι λες τώρα? Η τριχοσκόπηση είναι το Α και το Ω. Όλοι οι σοβαροί γιατροί κάνουν τριχοσκόπηση για να εκτιμήσουν την υγεία της δότριας, να προσδιορίσουν λόγους, πυκνότητες, κλπ. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Φυσικά και μπορεί να πάρει μόνος του το 1mg, αυτό που λέω είναι ότι δεν θα ξέρει πόσο καλά δουλεύει πάνω του, αφού δεν θα έχει προηγηθεί εξέταση του πριν και του μετά. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε πολύ επιθετικές ΑΑ γιατί πάντα υπάρχει στο πλάνο και η duta σαν last resort. Για αυτό ο αντικειμενικός τρόπος αξιολόγησης της επίδρασης της φίνας είναι υψίστης σημασίας.
ο lorenzo ας πουμε όταν του στέλνει κάποιος για Online consutlation με email, του προτείνει φίνα για 6-12 μήνες και μετά νέες φωτογραφίες. Δεν είδα να αναφέρει πουθενά για τριχοσκόπηση (εκτός και αν πας από εκεί οπότε θα σε δει με το μιρκοσόπιο ή τον δεις στην Ελλάδα). Οπότε σε ελέγχει και με τις φωτογραφίες χωρίς απαραίτητα να σου κάνει τριχοσκόπηση. Προφανώς θα μπορούσε να γίνει αλλά το αν βοήθησε η θεραπεία μπορεί να κριθεί και από τις φωτογραφίες. Αν πάρεις εξάλλου και την προτεινόμενη δοσολογία τότε θα είσαι ήσυχος και θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα