Μια χαρά φαίνεται φίλε. Η φυτρωση πήγε καλα…βγήκαν όσα μοσχεύματα σου έβαλε και έχει ακόμα να δώσει κιόλας. Έσενα πως σου φαίνεται ;6 μηνες - αλλαγή κουρέματος
Μια χαρά φαίνεται φίλε. Η φυτρωση πήγε καλα…βγήκαν όσα μοσχεύματα σου έβαλε και έχει ακόμα να δώσει κιόλας. Έσενα πως σου φαίνεται ;6 μηνες - αλλαγή κουρέματος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειμαι ευχαριστημένος γενικά με αυτο που βλέπω . Μηνα με τον μηνα βλεπω κ διαφορα στην πυκνότητα . Παίρνω και fina χαπι περίπου 4.5-5 μηνες οπότε περιμένω κ απο εκει να δω . Το μονο π ίσως να ήθελα να ήταν λίγο πιο κλειστούς κροτάφους αλλα ενταξει δεν με ενοχλεί κ τοσο . Σαν αποτέλεσμα και με δεδομένο τα λιγα grafts που βάλαμε για να το πάμε συντηρητικά ειμαι ευχαριστημένοςΜια χαρά φαίνεται φίλε. Η φυτρωση πήγε καλα…βγήκαν όσα μοσχεύματα σου έβαλε και έχει ακόμα να δώσει κιόλας. Έσενα πως σου φαίνεται ;
Για πιο κλειστούς κροτάφους ήθελες κ περισσότερα grafts. Όποτε καλά έκαναν και δεν σου τους έκλεισαν με δεδομένο οτι είσαι νέος κ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η τριχόπτωση. Θα μπορούσες με διαφορετικό χτένισμα να φαίνονται λιγότεροι ανοιχτοί οι κρόταφοι. Γενικά πάντως πήγες μια χαρά.Ειμαι ευχαριστημένος γενικά με αυτο που βλέπω . Μηνα με τον μηνα βλεπω κ διαφορα στην πυκνότητα . Παίρνω και fina χαπι περίπου 4.5-5 μηνες οπότε περιμένω κ απο εκει να δω . Το μονο π ίσως να ήθελα να ήταν λίγο πιο κλειστούς κροτάφους αλλα ενταξει δεν με ενοχλεί κ τοσο . Σαν αποτέλεσμα και με δεδομένο τα λιγα grafts που βάλαμε για να το πάμε συντηρητικά ειμαι ευχαριστημένος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν το ξερω αυτο :/καλο αποτελεσμα, ποσο ειναι η αποσταση απο τα φρυδια;