Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

jacksmith

Active Member
Πολύ χρήσιμη η συνεισφορά σου στο φόρουμ jacksmith. Κρίμα που δεν τα γνώριζες όλα αυτά πριν πας στη συγκεκριμένη κλινική. Έπαθες και έμαθες όμως και από τα λάθη μαθαίνουμε και σίγουρα είναι χρήσιμη η βοήθειά σου ώστε τα υπόλοιπα μέλη να αποφύγουν τα ίδια λάθη-αστοχίες και να κάνουν σωστή επιλογή...και να γνωρίζουν τι ισχύει πραγματικά.

Από τα τελευταία σου consultation με τις άλλες κλινικές που επισκέφτηκες, που καταλήξατε; σκέφτεσαι το ενδεχόμενο για μια ακόμα επέμβαση με ότι σου έχει απομείνει από δότρια + γένια;
Θα τα γράψω σύντομα τι σκέφτομαι να κάνω και θα ζητήσω και γνώμες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
Κανονικά δεν πρέπει να κάνω αυτόν τον διάλογο, αλλά θα ήθελα να μου πείς α) Ποιό είναι ακριβώς το πιθανό λάθος που έκανα εγώ? β) Τι θα ήθελες να μάθεις από τα ραντεβού και την διαδικασία που δεν έχω αναφέρει? Προσπάθησα να αναφέρω τα πιό ουσιαστικά. Αν έγραφα και άλλα, κατά πάσα πιθανότητα, από 900 μηνύματα στο νήμα μέχρι στιγμής, θα είχαμε φτάσει τα 1800.
Αγαπητέ jack καταρχήν να σου ευχηθώ την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, κανονικά πριν δεν κάνεις τον διάλογο αυτό θα έπρεπε να σε πείραζε ότι πιθανόν θα ήταν τα post 2500 αν δεν πετάγονται και οι "κακοί" όπως εγώ να ζητήσουν παύση κουτσομπολιού.....λοιπόν αυτό που είπα και το είπα υποθετικά μετά την τελευταία σου ανάρτηση ως τελική έκβαση, μήπως είχες ως προσδοκία κάτι παραπάνω από ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάρεις ως αποτέλεσμα και επιπλέον αν σου έδειξε ο γιατρός παρόμοιο περιστατικό με ίδια χαρακτηριστικά για να ξέρεις τι θα έχεις ως αποτέλεσμα. Στα του ραντεβού και της διαδικασίας είναι θέμα γιατρού κατά πόσο σου εξηγήθηκε τι και πως. Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να με ρωτήσεις κάτι καθώς αν διαβάσεις τι γράφω εξηγώ με κάθε επιφύλαξη ποια είναι η άποψή μου με δεδομένο ότι από φύτρωση κυμάνθηκες σε νορμάλ επίπεδα. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

jacksmith

Active Member
Αγαπητέ jack καταρχήν να σου ευχηθώ την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, κανονικά πριν δεν κάνεις τον διάλογο αυτό θα έπρεπε να σε πείραζε ότι πιθανόν θα ήταν τα post 2500 αν δεν πετάγονται και οι "κακοί" όπως εγώ να ζητήσουν παύση κουτσομπολιού.....λοιπόν αυτό που είπα και το είπα υποθετικά μετά την τελευταία σου ανάρτηση ως τελική έκβαση, μήπως είχες ως προσδοκία κάτι παραπάνω από ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάρεις ως αποτέλεσμα και επιπλέον αν σου έδειξε ο γιατρός παρόμοιο περιστατικό με ίδια χαρακτηριστικά για να ξέρεις τι θα έχεις ως αποτέλεσμα. Στα του ραντεβού και της διαδικασίας είναι θέμα γιατρού κατά πόσο σου εξηγήθηκε τι και πως. Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να με ρωτήσεις κάτι καθώς αν διαβάσεις τι γράφω εξηγώ με κάθε επιφύλαξη ποια είναι η άποψή μου με δεδομένο ότι από φύτρωση κυμάνθηκες σε νορμάλ επίπεδα. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
Είχα δίκιο τελικά που δεν έπρεπε να αρχίσω διάλογο. Σε ευχαριστώ για την ευχή.

witcher

Well-Known Member
Κανονικά δεν πρέπει να κάνω αυτόν τον διάλογο, αλλά θα ήθελα να μου πείς α) Ποιό είναι ακριβώς το πιθανό λάθος που έκανα εγώ? β) Τι θα ήθελες να μάθεις από τα ραντεβού και την διαδικασία που δεν έχω αναφέρει? Προσπάθησα να αναφέρω τα πιό ουσιαστικά. Αν έγραφα και άλλα, κατά πάσα πιθανότητα, από 900 μηνύματα στο νήμα μέχρι στιγμής, θα είχαμε φτάσει τα 1800.
jacksmith εσύ έκανες ότι ακριβώς έπρεπε, όπως κάνουν όλα τα μέλη, παρέθεσες την εμπειρία σου και τους προβληματισμούς σου για το αποτέλεσμα που περίμενες να πάρεις και δεν πήρες, για την έλλειψη σωστού πλάνου, για τις μεγάλες ουλές στη δότρια σου που δεν σου είχαν αναφέρει τους κινδύνους, για τα λάθη που έγιναν στις μετρήσεις της δότριας σου και στα στοιχεία που σου δόθηκαν στα consultation που αποδείχτηκαν ανακριβή αλλά και για τη γενική κακή συμπεριφορά της κλινικής απέναντι σου όταν τους εξέφρασες τους προβληματισμούς σου. Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρα λάθος της κλινικής η όλη αντιμετώπιση που είχες από πριν ακόμα φτιάξεις το νήμα κατά τη συνάντηση σας και η οποία μεταφέρθηκε και εδώ από τον ίδιο το γιατρό...

bobby

Well-Known Member
Όντως.Το λουκ του γιατρού..πως το κόβεις;:cool::cool:
Το look του γιατρού είναι μάλλον το κλασικό look μετά από ΜΜ…μάλλον του έκανε πύκνωση ο Λορεντζο όταν ήρθε η Ρεάλ στο ΟΑΚΑ….

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

bobby

Well-Known Member

Gianney

Well-Known Member
Έχει κάτι καραφλοκόρακες εδώ μέσα.:p
Αυτην την έκφραση την λέει συχνά ο φίλος μας ο @panos
Το look του γιατρού είναι μάλλον το κλασικό look μετά από ΜΜ…μάλλον του έκανε πύκνωση ο Λορεντζο όταν ήρθε η Ρεάλ στο ΟΑΚΑ….
Παίζει να ήρθε και πρόσφατα,γτ θυμάμαι ρωτούσε τελευταία ο μοντ αν θέλει κάποιος να μπει Λορέντζο με 1500 gr

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε Gianney έλεος, υπάρχει λογική σε αυτό που λες? Ρώταγα αν κάποιος θέλει να μπει τον Μάρτιο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλά αυτά κάνετε και μετά το πιάνουν οι επόμενοι και αρχίζει η παραπληροφόρηση. Αν δεν το θυμάσαι καλά ρώτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Εγώ θα πω απλά στον φίλο τον Τζακσμιθ με τον οποίο είχσ και μια παραπάνω επικοινωνία να μην μασάει και ότι έγινε έγινε ..... Από δω και μπρος με την κατάλληλη επιλογή που πλέον ξέρει πιστεύω πια είναι θα γίνει η δουλειά του όπως πρέπει και χωρίς πολλες κουβέντες .....

gregkont13

Verified MM member

Όπως βλέπεις από την απάντηση του Jacksmith, από ότι φαίνεται θεωρεί τις δικές σου τοποθετήσεις ανούσιες.
Λες διάβασες το νήμα και μάλλον σου ξέφυγε το γεγονός πως η κλινική μιλούσε με πολύ άσχημο τόνο στο μέλος για το χτένισμα του... Μετά από όλα αυτά εσύ πιστευεις πως το φορουμ (ποιος δλδ? ο mod?) θα πείσει το γιατρό να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Την ίδια ώρα ο jacksmith γραφει ότι του είπαν πως θα αλλάξει η στάση τους αν παρουσιάσει. Μάλλον δεν συγκρατείς αυτά που διαβάζεις, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν ήταν ο γιατρός να κάνει δωρεάν αποκατάσταση, θα το είχε κάνει/προτείνει εδώ και καιρό. Επίσης, λες δεν ήσουν μπροστά στα consultation. Ούτε και εγώ. Έχω όμως δει το γιατρό να λεει πως δεν υπήρχε retro, ενώ άλλοι γιατροί την διέγνωσαν(βέβαια οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν με βάση τα ακαδημαικά metrics, συμφωνα με τον γιατρό, μην το ξεχνάμε και αυτό :) ). Ακόμα, έχουμε δει τις πυκνότητες που γράφτηκαν, ενώ κανένας άλλος γιατρός, plus o mod, δεν τις είδαν πουθενα στη δότρια. Αυτό δεν είναι στοιχείο για κάποια πράγματα ακόμα και αν δεν ήσουν μπροστά στο consultation; Το μόνο που βρίσκεις είναι ότι ο jacksmith δεν ενημερώθηκε γι όσα έπρεπε να περιμένει; Η κλινική ενημερώνει ότι σε περίπτωση που ανοίξουν οι ουλές του FUT φταίει ο ασθενής και το δέρμα του; Πες και άλλα για κουτσομπολιά, μου φαίνεται πως τα γράφεις για να σου απαντάνε και να μακραίνει το νήμα.

Τέλος, οι γιατροί δεν είναι πωλητές... Μόνο τα μέλη είναι. Οι γιατροί μπαίνουν εδώ με μόνο στόχο την ενημέρωση των ασθενών πάνω στη μμ. Δεν πουλάνε τις υπηρεσίες τους στα 20.000 μέλη...

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
Θα τα γράψω σύντομα τι σκέφτομαι να κάνω και θα ζητήσω και γνώμες.
Οκ φίλε jacksmith. Θα περιμένουμε να ακούσουμε τι σου πρότειναν οι κλινικές για επιδιορθωτική επέμβαση για να σου πούμε και εμείς τη γνώμη μας. Σίγουρα πέρασες πολλά και ταλαιπωρήθηκες πολύ όλους αυτούς τους μήνες με την απογοήτευση για το αποτέλεσμα που πήρες σε λήπτρια και δότρια αλλά και με όλα αυτά που έγιναν με την συγκεκριμένη κλινική που επέλεξες και ειπώθηκαν στο νήμα σου, οπότε σου αξίζει πραγματικά να βρεις έστω μια καλή και σοβαρή λύση τώρα για να το βελτιώσεις όσο είναι εφικτό. Τα μέλη θα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Σου εύχομαι ότι καλύτερο φίλε και μη το βάζεις κάτω..! :)

giannis1991

Well-Known Member
Οντως πρεπει να εκανε μμ ο γιατρος...
Γιατρε αναμενουμε παρουσιαση να δουμε τελικα αξιζει αυτος ο ισπανος!

aeratos28

Just aeratos
Όσον αφορά την συνολική διαδικασία τώρα.Νομίζω κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά θα το αναφέρω ξανά εδω.
Όταν άρχισα την διερέυνηση για να κάνω την μεταμόσχευση, είτε στέλνοντας email, είτε πηγαίνωντας σε κλινικές, συνειδητοποίησα ότι η δοτριά μου ήταν κάτω του μετρίου. Για μένα λοιπόν,έχοντας ήδη μια τομή, το στριπ φάνταζε μονόδομος. H επιλογή της κλινικής ήταν επίσης μονόδρομος.Απαγορευτικό δυτυχώς για μένα το εξωτερικό,όπου ήταν και η πρώτη μου επιλογή, λόγω οικονομικών κυρίως λόγων (Hattinghen, Bisanga, Karadeniz) Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα επέλεγα την κλινική. Για αυτό άλλωστε το πρώτο ραντεβού επέλεξα να το κάνω δωρεαν με κάποια συνεγατιδα του γιατρού,η οποία φυσικά δεν έιναι γιατρός και από ότι μου είπε και η ίδια δούλευε παλιά σε αλλη κλινική ( μπορούσες να επιλέξεις 70 ευρω με τον γιατρό ή δωρεάν και να σε δεί κάποιος υπέυθυνος) και το έκανα μόνο και μόνο για να μου κάνουν μετρήσεις, πριν αντιλήφθώ ότι πρέπεί να κάνω στριπ.Εν συνεχεία όταν καταστάλαξα,ζήτησα και έκανα και δευτερο ραντεβού πληρωνοντας, με τον γιατρό.

Consultation. To έχουμε αναλύσει, τι ειπώθηκε και τι τελικά έγινε.Απογοητευτικό.
Λήπτρια. Το ανέλυσα στο προηγούμενο ποστ ως προς την φύτρωση. Συνδεση στους κροτάφους, απογοητευτική. Τεχνική που εφαρμόσθηκε, νομίζω δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Διαδικασία. Τα έχω γράψει αναλυτικά σχετικά με την εξαγωγή, είσαγωγή κ.τ.λ. που συμμετέχει ο γιατρός και που όχι.
Δότρια. Δυστυχώς εδώ είχαμε το θέμα με τις ουλές.Η κλινική ισχυρίσθηκε ότι αιτία είναι η ιδιοσυγκρασία του δέρματος και όχι κάποιο λάθος που έγινε κατά την διαδικασία. Εγώ δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό καθώς αν έιχε γίνει λάθος, έιμαι σιγουρος ότι ο γιατρός θα το παραδεχόταν και θα αναλάμβανε τις ευθύνες του. Το θέμα εδώ όμως είναι άλλο. Ουδέποτε η κλινική και ο γιατρός δεν έχουν αναφέρει κάπου, στα δεκάδες ενημερωτικά βίντεο,στην σελίδα της κλινικής, εδώ στο φόρουμ,πριν από την επέμβαση, ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο αν κάνεις στριπ. Να δημιουργηθούν μεγάλες ουλές εξαιτίας του οργανισμού σου.Yπάρχει δηλαδή έλλειψη ενημέρωσης. Σίγουρα βέβαια κάπου θα έιναι γραμμένο στα βιβλία. Ευκαιρία έιναι λοιπόν μέσα από την περίπτωσή μου να γωνρίζει κάποιος τί μπορεί να περιμένει μετά από επέμβαση FUT.
Επικοινωνία. Καμία επικοινωνία μετά το τρίμηνο.

Αυτή ήταν η δική μου συνολική αποτίμηση και αφορά φυσικά την δική μου ξεχωριστή περίπτωση.Επίσης προσωπική μου κρίση και άποψη χωρίς να είναι κανείς υποχρεωμένος να την ασπασθεί, έιναι ότι από μένα δεν προτεινεται η κλινική στα μέλη του φόρουμ.

obi one

Active Member
Συγνώμη,, μια μόνο απορία έχω : σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, δεν υπάρχει άλλος γιατρός που να ειδικευεται σε FUT ? που να μπορούσε ο jack να πάρει συμβουλές, κλπ..? δεν αναφέρω την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς λόγω proximity μπορεί να ήταν απαγορευτικό για τον φίλο.. Επισης,, όταν κάποιος σου ζητάει 70ευρώ μόνο για να σε δει και να μιλήσει μαζί σου, δεν είναι αυτό απο μονο του αποτρεπτικό σχετικά με την φιλοσοφία-κουλτούρα μιας επιχειρησης-κλινικής ? δεν κάνω τον έξυπνο ουτε τον μετά Χριστό προφήτη, αλλά 70 ευρώ γιατί ??

Μπλουζα