Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βασικα πιο πανω απο το σημειο που ανεφερε ο φιλος θελεις ενα μπαζωμα (αλλα και γενικα σε ολο το πανω μερος) με οτι τριχες σου εχουν απομεινει απο δοτρια κεφαλιου, γενια κ στηθος!Δεν ξέρω, είναι μεγάλο το κενό μου πίσω. Μήπως ότι έχει μείνει ή βρεθεί από γενια να το βάλω στο πάνω μέρος προς τα πίσω;
Ποιο σημαντικό είναι το σημείο που σχεδίασα.... φαντάσου να είναι ψιλογεματος στο πάνω μέρος και στο πίσω μέρος άδειος....αυτό και αν θα φαίνεται περίεργο και μη φυσιολογικόβασικα πιο πανω απο το σημειο που ανεφερε ο φιλος θελεις ενα μπαζωμα (αλλα και γενικα σε ολο το πανω μερος) με οτι τριχες σου εχουν απομεινει απο δοτρια κεφαλιου, γενια κ στηθος!
Συμφωνώ μαζι σου .Ποιο σημαντικό είναι το σημείο που σχεδίασα.... φαντάσου να είναι ψιλογεματος στο πάνω μέρος και στο πίσω μέρος άδειος....αυτό και αν θα φαίνεται περίεργο και μη φυσιολογικό
δεν υπαρχει πιο σημαντικο σημειο...το θεμα ειναι ομοιομορφη καλυψη....αν βάλει μονο εκει που λες εσυ τοτε στο μπιφτεκι θα ειναι τελειως αδειος μετα......προτεραιτοτηα εχουν τα σημεια που ειναι τελειως αδειος, ενω εκει που δειχνεις εσυ εχει ακομα καποιες τριχες!Ποιο σημαντικό είναι το σημείο που σχεδίασα.... φαντάσου να είναι ψιλογεματος στο πάνω μέρος και στο πίσω μέρος άδειος....αυτό και αν θα φαίνεται περίεργο και μη φυσιολογικό
Καλύτερα να είναι άδειος στο μπιφτέκι και γεμάτο (σχετικά) εκεί που έχω κυκλώσει παρά γεμάτο (σχετικά) το μπιφτέκι και άδειο εκει που έχω κυκλώσει.δεν υπαρχει πιο σημαντικο σημειο...το θεμα ειναι ομοιομορφη καλυψη....αν βάλει μονο εκει που λες εσυ τοτε στο μπιφτεκι θα ειναι τελειως αδειος μετα......προτεραιτοτηα εχουν τα σημεια που ειναι τελειως αδειος, ενω εκει που δειχνεις εσυ εχει ακομα καποιες τριχες!
δεν σου ειπα να γεμισει το μπιφτέκι κ εκει να να μεινει ετσι..απλα να βάλει κ στο μπιφτεκι καποια απο γενια, στηθος κτλπ για να μη φαινεται γυαλι κ κανει μπαμ...Καλύτερα να είναι άδειος στο μπιφτέκι και γεμάτο (σχετικά) εκεί που έχω κυκλώσει παρά γεμάτο (σχετικά) το μπιφτέκι και άδειο εκει που έχω κυκλώσει.
Δεν έχω δει ποτέ κανέναν που να έχει περισσότερα μαλλιά στο μπιφτέκι από το πίσω μέρος.
Να βάλει (αν έχει) αφού πρώτα γεμίσει λίγο το σημείο που κυκλωσα.δεν σου ειπα να γεμισει το μπιφτέκι κ εκει να να μεινει ετσι..απλα να βάλει κ στο μπιφτεκι καποια απο γενια, στηθος κτλπ για να μη φαινεται γυαλι κ κανει μπαμ...