Καλησπέρα. Νομιζω οτι το αποτελεσμά σου είναι ,σύμφωνα με τα δεδομένα που μας έχεις ήδη αναφέρει, αρκετά έως πού καλό.
Επειδή με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος γιατρός μεταξύ άλλων, θα ήθελες να μας αναφέρεις αν εφαρμόζει το σχετικό πρωτόκολλο που
αναφράφεται στην σελίδα του?Δηλαδή, α )κάνει μέτρηση λήπτριας περιοχής ( έκταση) , β) μετράει την δυνατοτητα σε grafs της δότριας και τον λόγο που μπορεί να δώσει αυτή, γ) μέγεθος τρίχας, δ) αν σου αναφέρει την πυκνότητα που θα λάβεις στην χερλαιν ( πόσο ανέφερε σε σένα? ) και στην πιο πίσω περιοχή σε εκατοστα. Τελος τη γνώμη έχεις για την διαχείρηση της δοτριάς σου.? Ύπάρχουν κενά εμφανή,ανάμεσα στα μαλλια της δοτριας σου? Ή, υπάρχει μια σχετική ομογενοιοποίηση χωρίς έτσι να φενεται ιδιάιτερα άσχημο?
Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ,αν η τεχνική που ακολουθεί ο γιατρός να ανόιγει πρωτα τις οπές στην λήπτρια έχει κάποια αρνητική επίπτωση ως προς την τοποθέτηση, φύτρωση και γενικά στο αποτέλεσμα της διαδικάσίας. Όσες ωρες μένουν ανοιχτες ( μέχρι να γίνει η εξαγωγή ) ,δεν υπάρχει μεγαλύτερο ενδεχόμενο μόλυνσης ή ακόμα η πιθανότητα να συγκεντρωθεί ΄΄λιπωδης ιστός?'' αίμα,, μέσα στην βάση που θα τοποθετηθεί το μόσχευμα? Το ρωτάω, γιατί δεν το έχω δη σε κάποιον άλλο γιατρο. Το μοναδικό πλέονέκτημα το οποίο επικαλείται και η κλινική, είναι ο μικρότερος χρόνος παραμονής των μοσχευμάτων εκτός.
Είναι το πρώτο μύνημα μου στο φορουμ. Σύντομα θα ανοίξω νήμα με την περιπτωσή μου. Μεγάλή βοήθεια και εξειδίκευση απο αρκετά μέλη. Δυο σκάλες πάνω από το αντίστοιχο διεθνές Hair...network, το οποίο επίσης παρακολουθώ εν μέρη.
Σημείωση ,ότι ο ανωτέρω γιατρός έχει μερικά άσχημα αποτελέσματα ειδικά στην δότρια σε παρουσιάσεις στο ανωτέρο σαιτ.