Mεγαλη συζητηση.
Προσωπικα δεν εχω βγαλει ακομα ακρη τι συμβαινει.
Απο τα 20-21 εχω φαγουρα-σμηγμα και τριχοπτωση.Σημερα ειμαι 29 και εντονο προβλημα δεν εχω οσον αφορα την εικονα τον μαλλιων μου(εγω βεβαια γνωριζω οτι απο τοτε καθε χρονο ειναι και λιγοτερα και ισως ενα εμπειρο ματι το καταλαβει).
Η ερωτηση που κανω πολλες φορες στον εαυτο μου ειναι η εξης.Εφοσον πεφτουν καθε μερα μαλλια πανω απο το φυσιολογικο(σε αριθμο) λογο του σμηγματος(εστω οτι ειναι σιγουρα αυτη η αιτια και οχι ΑΑ),γιατι να μην υπαρχει σιγα σιγα αραιωση?
Θελω να πω,οτι ακομα και αν ανανεώνονται τα μαλλια,δεν μπορουν να προλαβουν την πτωση,οποτε σταδιακα με τα χρονια μειωνεται η πυκνοτητα.Ειναι λογικο νομιζω αυτο που λεω.
Αν πεφτουν πανω απο 100 τριχες την ημερα.Ακομα και αν ανανεωνονται πληρως,δυσκολα θα υπαρχει 100% καλυψη,οποτε με τα χρονια θα φανει η διαφορα.
Απο την αλλη η φαγουρα ειναι κυριως στο πανω μερος του κεφαλιου και εκει η μεγαλυτερη τριχοπτωση,
αλλα,υπαρχει μειωση της πυκνοτητας σε ολο το κεφαλι.Ειναι πιο ευαισθητα τα πανω τριχοθυλακια στο Σμηγμα ή ειναι απλη ΑΑ?
Κληρονομικοτητα δεν υπαρχει.H μινοξ για 4 μηνες στο παρελθον δεν μου εκανε τπτ(μαλλον χειροτερα τα εκανε),Οποτε?
Δεν μπορω να ξερω ειλικρινα.
Τελευταια κανω το εξης.Βαζω ελαιολαδο 2 φορες την εβδομαδα και το αφηνω 2 ωρες.Το εχω κανει 3 φορες.Την τριτη ειδα μειωση της φαγουρας κατα 50%-60% και μειωση της τριχοπτωσης στο λουσιμο κατα 40%-50%.Δεν ξερω αν ετυχε,αλλα 5 χρονια παλευε η μανα μου να με πεισει να το δοκιμασω και την εκραζα και τα 5.

Τωρα θα δωσω μια ευκαιρια και σε αυτο(τουλαχιστον μπας και σταματησει η φαγουρα),αν και δε πιστευω οτι θα εχει αποτελεσμα.Κακο δεν κανει.