Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

Georgex6

Well-Known Member
μπα οχι κωστα γιατι πηγα σε 2 φαρμακεια στο πρωτο πηρα το depakine και επειδη δεν ειχε pg πηγα σε ενα αλλο και πηρα pg και καθαρο οινοπνευμα, νερο δεν ειχε αλλα μου ειπε οτι μπορω να βρασω ο δευτερος παντως με κοιταγε περιεργα και τι τη θελεις τη pg και τη θα φτιαξεις κλπ κλπ

www.google.com/gwt/x?client=ms-samsung&q=depakine+vs+depakine+chrono&channel=br&ei=_7rIT5BO45zQBbu0AQ&ved=0CA0QFjAD&hl=el&source=m&rd=1&u=http://www.psynet.gr/index.php?option%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D110:--depakine--depakine-chrono%26catid%3D46:-%26Itemid%3D35

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
Δε χρειαζεται water for injection ουτε χρειαζεται να βρασεις τπτα.Απιονισμενο νερακι...παμφθηνο

kos1987

New Member
toxotis18 είπε:
kos1987 είπε:
Δε χρειαζεται water for injection ουτε χρειαζεται να βρασεις τπτα.Απιονισμενο νερακι...παμφθηνο

kos....δεν το περιμενα αυτο απο εσενα!​
Κλάιν μάιν.Πολλες φορες δε χρειαζεται να τα ψειριζουμε πολυ.Εξαλλου και οι κορεατες "Purified water" λενε στις πατεντες.

somari είπε:
Καλό μήνα! Τέλος Μαϊου δεν αναμέναμε τα αποτελέσματα της κλινικής τους φάσης;
Kαλο μηνα!Ναι τελος Μαϊου λενε...εγω εχω αλλη απορια.Γιατι λενε This study is currently recruiting participants. ?

toxotis18

Member
kos1987 είπε:
toxotis18 είπε:
kos1987 είπε:

kos....δεν το περιμενα αυτο απο εσενα!​
Κλάιν μάιν.Πολλες φορες δε χρειαζεται να τα ψειριζουμε πολυ.Εξαλλου και οι κορεατες "Purified water" λενε στις πατεντες.

somari είπε:
Καλό μήνα! Τέλος Μαϊου δεν αναμέναμε τα αποτελέσματα της κλινικής τους φάσης;
Kαλο μηνα!Ναι τελος Μαϊου λενε...εγω εχω αλλη απορια.Γιατι λενε This study is currently recruiting participants. ?

Purified water = καθαρμενο /στειρο νερο = water for injection

Τα απιονισμενα του super market δεν ειναι για προσωπικη χρηση ....για ατμοσιδερα ακι μπατατιες αυτοκινητων ειναι!
Απλα μου εκανε αντυπωση γιατι σπουδαζεις ιατρικη.να το ελεγε αλλος....οκ!

kostas

Member
Εγώ πείρα το Depakine chrono μιας και ο φαρμακοποιός μου είπε ότι απορροφάτε ποιο αργά από το απλό Depakine και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο.

Το Depakine chrono γράφει στο κουτί ότι κάθε δισκίο περιέχει 333mg sodium valproate και 145 mg vaproic acid που ισοδυναμούν με 500mg sodium valproate

Μπορεί κάποιος που πείρε το απλό να δει αν λέει το ίδιο ; Προβληματίζομαι μήπως έπρεπε να πάρω το απλό γιατί φοβάμαι ότι το chrono πρέπει να είναι ποιο σύνθετο:chinscratch

kos1987

New Member
toxotis18 είπε:
Purified water = καθαρμενο /στειρο νερο = water for injection
Τα απιονισμενα του super market δεν ειναι για προσωπικη χρηση ....για ατμοσιδερα ακι μπατατιες αυτοκινητων ειναι!
Απλα μου εκανε αντυπωση γιατι σπουδαζεις ιατρικη.να το ελεγε αλλος....οκ!

ΝΑ αποκαταστησω την αληθεια:grandpa: σπουδαζω κτην-ιατρικη^-^

Λες να μην ξερω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των 2 και το προτεινω στον Γιωργο?
Φυσικα το Purified water ειναι στειρο αλλα σε διαλυμα που περιεχει περιπου 30% αιθανολη+νερο+pg δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Απο τη στιγμη που θα ανοιγεις το μπουκαλακι που εφτιαξες και θα βαζεις μεσα διαφορα πραγματα συνεχως, παυει να ειναι στειρο ετσι και αλλιως.Το νερο και το οινοπνευμα εξατμιζονται γρηγορα δεν μπαινουν στο δερμα.Για την ακριβεια το οινοπνευμα προκαλει μικρορωγμες στο stratum corneum.Μετα αναλαμβανει η pg.Ο μοναδικος κινδυνος του απιονισμενου νερου ειναι να περιεχει τπτα μεταλλα κλπ, καθως ο τροπος απιονισμου γινεται με προσθηκη χ.ουσιων στο νερο που δεσμευουν τα αλατα.Απο τη στιγμη που το χρησιμοποιεις στο σιδερο ολα σου τα ρουχα περιεχουν τυχον τετοια πραγματα.Απ'οτι ξερω δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.
Δεν μιλαμε για ενδομυικη υποδορια ενδοφλεβια χορηγηση...εκει και το water for injection θελει ρυθμισμα να γινει ισοτονο.Το μονο π θελουμε ειναι νερο διχως ιοντα.Πολλες πατεντες τοπικων οχηματων χρησιμοποιουν deionized water.(βλεπε kraemer & Bohn solution)

kos1987

New Member
Nikos22_ είπε:
Kos να σε ρωτησω για την ερευνα. Θα βγουνε τα αποτελεσματα σε καποιο site?

Που να ξερω?Συνηθως σε περιοδικα τα ανακοινωνουν.Ισως πρεπει να τους ρωτησουμε...εμενα με αποφευγουν...ισως o georgex6 θα μπορουσε να μας κανει αυτη τη χαρη:legal
σσ το email του καθηγητη, που η τυχη του αγνοειται:angel: , το εχουν λαθος στη σελιδα των cl.trials η καταληξη σωστα ειναι ac.kr και οχι ackr...

Georgex6

Well-Known Member
sorry κωστα εχω προβλημα με το pc και μπαινω με το κινητο
και για ενα παιδι που ρωτησε το depakine το απλο ειναι sodium valproate 500mg

Kaloko

New Member
Θα ήθελα να πω κάτι. Έχετε αναφέρει πως το VPA λειτουργεί με τον ίδιο μηχανισμό που λειτουργεί και η βιταμίνη B12. Κοιτώντας χθές σε ξένα forum διαπίστωσα πως οι έρευνες με την B12 είναι παλίες σχετικά και δεν έχουν αποτελέσματα. Τι γνώμη έχετε.??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member
2 ερωτησεις

1.το κρονο ή το απλο ειναι πιο ευεργετικο οσον αφορα τη διεγερση της τριχας?
2. το ντεπακιν υπαρχει και σε ΣΙΡΟΠΙ.....ειπαμε οτι δια του στοματος δε φερνει αποτελεσματα στο κεφαλι...αλλα δε μπορουμε να αλειφουμε το σιροπι στο κεφαλι? αν κανουμε κατι τετοιο δε θα απορροφηθει στο τριχωτο?

show_palmettos

New Member
2 ερωτησεις

2. το ντεπακιν υπαρχει και σε ΣΙΡΟΠΙ.....ειπαμε οτι δια του στοματος δε φερνει αποτελεσματα στο κεφαλι...αλλα δε μπορουμε να αλειφουμε το σιροπι στο κεφαλι? αν κανουμε κατι τετοιο δε θα απορροφηθει στο τριχωτο?

thimios72

Member
show_palmettos είπε:
2 ερωτησεις

τοdnc-l φιλε μου εκανε τιποτα?

show_palmettos

New Member
thimios72 είπε:
show_palmettos είπε:
2 ερωτησεις

τοdnc-l φιλε μου εκανε τιποτα?

μπα...διατηρηθηκαν στο ιδιο επιπεδο τα μαλλια..απλα κατι τριχουλες στους κροταφους τις εκανε πιο εντονες...αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο....μη νομιζεις οτι τα dnc-l και τα dnc-n μπορουνε να δωσουνε περισσοτερα απο το rogaine foam

ας ελπισουμε οτι θα βρουμε σωτηρια στο βαλπροικο το οποιο ειναι πολλα υποσχομενο...κ απο οτι ακουγεται καλυτερο απο μινοξ

kos1987

New Member
Georgex6 είπε:
sorry κωστα εχω προβλημα με το pc και μπαινω με το κινητο
:16m:
Κανα αλλο ομορφοπαιδο μπορει να βοηθησει:huh:

Θα ήθελα να πω κάτι. Έχετε αναφέρει πως το VPA λειτουργεί με τον ίδιο μηχανισμό που λειτουργεί και η βιταμίνη B12. Κοιτώντας χθές σε ξένα forum διαπίστωσα πως οι έρευνες με την B12 είναι παλίες σχετικά και δεν έχουν αποτελέσματα. Τι γνώμη έχετε.??
Ποια φορουμ και ποιες ερευνες ειδες εσυ?(δωσε λινκ)
το ντεπακιν υπαρχει και σε ΣΙΡΟΠΙ.....ειπαμε οτι δια του στοματος δε φερνει αποτελεσματα στο κεφαλι...αλλα δε μπορουμε να αλειφουμε το σιροπι στο κεφαλι? αν κανουμε κατι τετοιο δε θα απορροφηθει στο τριχωτο?
Το ποιο πιθανο ειναι να σε κυνηγανε σφηκες κλπ.:21m:
διατηρηθηκαν στο ιδιο επιπεδο τα μαλλια..απλα κατι τριχουλες στους κροταφους τις εκανε πιο εντονες...αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο
και αυτο επιτυχια ειναι

somari

Active Member
Άρα το γεγονός ότι ο Κωτσαρέλης είχε μιλήσει παλιότερα για την Wnt και το ρόλο της στην καράφλα, του επιστρέφει λίγο κύρος σαν επιστήμονα; Θέλω να πω, μήπως ήδη ξέρουμε πως μπορούμε να της επιτεθούμε είτε από το "μέτωπο" anti-dht είτε από το μέτωπο pro-b-catenin. Μήπως λοιπόν να ξανασκεφτούμε το μέτωπο anti-pd2?

lab_rat

Member
lab_hair είπε:
Ξεκινησα τοπικη Β12 εδω και 2 μερες χωρις να σταματησω τη μινοχ! Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα απο τη 3η-4η εφαρμογη, ειναι οτι ανοιξε αισθητα η κορυφη μου!
-- Να σημειωσω οτι σε αντιθεση με γενικα ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοχες για μενα η κορυφη και μια κλεινει μια ανοιγει, ενω μεγαλωνει το κενο ακομα και αν με παρει ο υπνος χωρις να λουστω και να φυγει ο πυλος που βαζω κλπ (οπου αδυνατιζει προσωρινα η τριχα! --
Τωρα αν ειναι shed, αν με πειραξαν τα υπολοιματα απο τις ταμπλετες η ειναι κατι αλλο δεν ξερω... παντως καλου κακου το ξαναεφτιαξα φιλτραρισμενο!

Η συνταγη μου ειναι 5 ταμπλετες Β12 με 500% του rda και 25ml οινοπνευμα, 20ml νερο, 15ml γλυκερινη!
Και η κατηφορα δεν σταματαει :sad:

kapa

Μέλος του προσωπικού
11 μερες χρησης χωρις αποτελεσμα.
απο αυριο θα αλαξω την συνταγη.
θα λιωσω 3 χαπια σε 10 ml καθαρο οινοπνευμα και θα το προσθεσω σε 20 ml μινοξιδιλης

Μπλουζα