Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

MANKAR

Active Member
[amquote]
soylios είπε:
σημερα κλεινω 20 μερες που βαζω Valproic Acid εχουν βγει κατι χνουδακια και αρχισαν να μεγαλωνουν λιγο αλλα τιποτα το ιδιαιτερο ψιλοπρατα και μετα τις 2 βδομαδες παρατηρω στασιμοτητα, δεν ξερω μηπως η λοσιον χρειαζονταν να διατηρειτε σε ψυγειο ολον αυτο τον καιρο την εχω εξω ειναι και καλοκαιρι φοβαμαι μηπως εχει χαλασει και δεν κανει δουλεια

οσο για την b12 δεν ξερω για τοπικα αλλα σε ληψη απο το στομα δεν κανει τιποτα, περνω εδω και 3 μηνες μια πολυβιταμινη που περιεχη 25mcg β12 ειναι 400% του Daily Value δεν εχω παρατηρησει καποιο regrowth
[/amquote]

λογικα αν ηταν τοσο αποτελεσματικο το Valproic Acid σε λιγες μολις μερες θα εβλεπες κατι ,καποια συμαντηκη διαφορα που ολο και καθε μερα θα ειχε διαφορα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
Είμαστε σοβαροί ? παρατήρησε ο Σουλης χνουδάκια στις 20 ημέρες και το θεωρείτε μικρό θέμα ?
πάμε καλά ? για να δεις χνούδια με φίνα θες απο 4-5 μήνες και άνω... και αν δεις..
ρε παιδιά για ρίξτε λίγο τις απαιήσεις σας... ένας θύλακας απο ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ πρίν να φτάσει να παράγει τρίχα υγιή θέλει τουλάχιστον ένα 3 μηνο μην τρελαθούμε τελείως .....

παιδιά το χνούδι σε πρώην ανενεργό θύλακα είναι τρομερή ΕΞΕΛΙΞΗ σε ένα 20 ήμερο..........

somari

Active Member
Nαι μωρέ, απλά μετά επειδή μικραίνει ο ρυθμός ανάπτυξης, σκέφτομαι μήπως αναλαμβάνει άλλος μηχανισμός με τον οποίο το βαλπροϊκό δεν έχει σχέση...

MANKAR

Active Member
[amquote]
xDante είπε:
Είμαστε σοβαροί ? παρατήρησε ο Σουλης χνουδάκια στις 20 ημέρες και το θεωρείτε μικρό θέμα ?
πάμε καλά ? για να δεις χνούδια με φίνα θες απο 4-5 μήνες και άνω... και αν δεις..
ρε παιδιά για ρίξτε λίγο τις απαιήσεις σας... ένας θύλακας απο ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ πρίν να φτάσει να παράγει τρίχα υγιή θέλει τουλάχιστον ένα 3 μηνο μην τρελαθούμε τελείως .....

παιδιά το χνούδι σε πρώην ανενεργό θύλακα είναι τρομερή ΕΞΕΛΙΞΗ σε ένα 20 ήμερο..........
[/amquote]

το θεμα ειναι οτι μονο αυτος παρατηρησε χνουδακια κανεις αλλος που το βαζει , που ξερω εγω αν δεν ειναι ιδεα του??

somari

Active Member
[amquote]
MANKAR είπε:
xDante είπε:

το θεμα ειναι οτι μονο αυτος παρατηρησε χνουδακια κανεις αλλος που το βαζει , που ξερω εγω αν δεν ειναι ιδεα του??
[/amquote]

Έ; Όχι, και ο Kos και ο Άγγελος παρατήρησαν χνουδάκια...

MANKAR

Active Member
[amquote]
somari είπε:
MANKAR είπε:
xDante είπε:

Έ; Όχι, και ο Kos και ο Άγγελος παρατήρησαν χνουδάκια...
[/amquote]

οποιος εχει χνουδακια να βαλει μια φωτο του πριν και του μετα!!στα λογια και εγω οτι θελω λεω!!

Εγώ χνουδάκια έβγαλα πάντως. Φωτογραφίες δεν θα βάλω για προσωπικούς λόγους.
Όποιος θέλει πιστεύει, όποιος θέλει όχι. Χρησιμοποιούσα ιδιοκατασκευή και τώρα πέρασα στο διάλυμα, οπως είναι, το βάζω στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν του έβαλα ούτε οινόπνευμα, ούτε ΠΓ. Ίσως να προμηθευτώ γλυκερίνη. ΠΓ πάντως δεν ξαναβάζω.
Η γλυκερίνη διατίθεται καθαρή στο εμπόριο ή πρέπει να περάσεις από τη διαδικασία να της αφαιρέσεις το μεθάνιο;
3 ημέρες έχω με το διάλυμα, διαισθάνομαι πύκνωση. Ο χρόνος θα πει...

kos1987

New Member
[amquote]
Άγγελος είπε:
Εγώ χνουδάκια έβγαλα πάντως. Φωτογραφίες δεν θα βάλω για προσωπικούς λόγους.
Όποιος θέλει πιστεύει, όποιος θέλει όχι. Χρησιμοποιούσα ιδιοκατασκευή και τώρα πέρασα στο διάλυμα, οπως είναι, το βάζω στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν του έβαλα ούτε οινόπνευμα, ούτε ΠΓ. Ίσως να προμηθευτώ γλυκερίνη. ΠΓ πάντως δεν ξαναβάζω.
Η γλυκερίνη διατίθεται καθαρή στο εμπόριο ή πρέπει να περάσεις από τη διαδικασία να της αφαιρέσεις το μεθάνιο;
3 ημέρες έχω με το διάλυμα, διαισθάνομαι πύκνωση. Ο χρόνος θα πει...
[/amquote]

Ελα βρε Αγγελε σε χασαμε!Επειδη δε πολυκαταλαβα για ποιο διαλυμα λες?Σου εκανε ερεθισμους η pg ε? Καμια αλλη παρενεργεια?
Πρεπει να κανουμε υπομονη...

vag25

Well-Known Member
Oταν υπαρχουν χνουδακια δεν ειναι θετικη ενδειξη οτι στην χειροτερη θα κρατησει-δυναμωσει τα υπαρχοντα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
νομιζω εδω μεσα καποια μελη δεν θελουν να μοιραζονται και με αλλους !!!!οποιος δεν μπορει να ανεβασει μια φωτο που δεν θα φαινεται το προσωπο του για να μας δηξει καποια αποτελεσματα ας μην εμπαινε καθολου στο site!!!

somari

Active Member
MANKAR ηρέμησε. Πρώτον, υπάρχουν φωτός του Κos πιο πίσω. 2ον δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον που δε θέλει να μοιραστεί οπτικό υλικό του εαυτού του, να μπει στο site να ενημερώσει. Στην τελική τα παιδιά πάιρνουν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ δοκιμαστικά ένα φάρμακο να δούμε τι δουλειά κάνει, ΧΑΡΗ ΜΑΣ κάνουν, οκ; Κατέβασε τόνους και απαιτήσεις.

Αν δεν μπαίναν καν στο site οι συγκεκριμένοι, εσύ δε θα ήξερες καν για το Βαλπροϊκό, λίγο μυαλό θέλει.

MANKAR

Active Member
δεν του ειπα εγω να το χρισημοποιησει δεν μου κανει καμια χαρη , η αναγκη που εχει για μαλλια τον εκανε να το χρισημοποιησει!!

AKHS

Member
Γνώμη μου είναι ότι όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει μην περιμένει να γίνει ο άλλος πειραματόζωο για αυτόν και να απαιτεί και φωτογραφίες. Νομίζω ότι είναι αρκετό το ότι παίρνουν το ρίσκο να το δοκιμάσουν πρώτοι και να μας ενημερώσουν για τυχόν παρενέργειες και αποτελέσματα. Έμμεσα δηλαδή αμφισβητούμε τα λεγόμενα τους και ότι κάτι τρέχει με αυτά που μας λένε.

MANKAR

Active Member
[amquote]
AKHS είπε:
Γνώμη μου είναι ότι όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει μην περιμένει να γίνει ο άλλος πειραματόζωο για αυτόν και να απαιτεί και φωτογραφίες. Νομίζω ότι είναι αρκετό το ότι παίρνουν το ρίσκο να το δοκιμάσουν πρώτοι και να μας ενημερώσουν για τυχόν παρενέργειες και αποτελέσματα. Έμμεσα δηλαδή αμφισβητούμε τα λεγόμενα τους και ότι κάτι τρέχει με αυτά που μας λένε.
[/amquote]

φιλε οτι ναναι λες .πρωτον δεν ειπα σε κανενα να γινει πειραματοζωο για μενα , δευτερον η αναγκη τον εκανε να το χρισημοποιησει και τριτον τα λογια ειναι για να αφησβητουνται οταν δεν εχουμαι αποδηξεις!!

AKHS

Member
Φίλε μου κι εσύ ότι να ναι λες…. αλλά δεν το σχολιάζω στο προσωπικό επίπεδο…. απλός όπως είπα λέω την γνώμη μου στην όλη κατάσταση .

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Το θέμα με τις φώτο και η αντιπαράθεση τελειώνει εδώ. Αν συνεχίσετε τα μηνυματα θα διαγράφονται.

thimios72

Member
ρε μαγκες ας περιμενουμε καλυτερα κανα 2μηνο 3μηνο δεν τρεχει και τιποτα αν πραγματι κανει δουλεια σε 2-3 μηνες θα το μαθουμε!! μη τρελαθουμε κιολας!!

Μπλουζα