Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Kαι μένα τελείωσε η δυσκοιλιοτητα. Δε με ενδιαφέρει αυτό, απλά με φοβίζει μην εμφανιστούν και άλλα sides της oral χρησης
somari είπε:Εχθες μου ειπε φιλος οτι κατι εκανα στα μαλλια και πυκνωσαν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mikipitri είπε:το θέμα είναι ότι έχω πρόβλημα με τη pg... με τη γλυκερίνη το έχει δοκιμάσει κανείς?
έχει την ίδια απορροφητικότητα?
Chs είπε:έτσι.. πες τα.. σου δίνω τα ράστα μου 8)
Chs είπε:Είναι λιγότερο απορροφήσιμη από την Propylene Glycol αλλά κάνει δουλειά μια χαρά[/u]
Και ένα fft: θέμα--> Somari κάπου είχες αναφέρει κάτι για "τρόπο ζωής και τριχόπτωση" αλλά δεν θυμάμαι πού.. γιαυτό το γράφω εδώ. Εχθές το βράδυ είχα μια κουβέντα για το θέμα τριχόπτωση με ένα φίλο γιατρό αρκετά ψαγμένο μπορώ να πω.. Μου είπε ότι συνδέετε άμεσα και με πολλούς τρόπους ο τρόπος ζωής με την ΑΑ και μάλιστα είναι αποδεδειγμένο μου είπε! Σε έρευνες που έχουν γίνει (άτομα με κληρονομική προδιάθεση σαφώς..) έδειξαν ότι μπορεί να εμφανίσουν ανδρογενή αλωπεκία έως και 15 χρόνια νωρίτερα! ΛΟΛ. δλδ μου εξήγησε παλαιότερα συνήθως οι άντρες παρουσίαζαν ΑΑ στα 30 και μετά..τώρα ακόμα και από τα 17. κάποιοι λόγοι που μου ανέφερε είναι Καθιστική ζωή, κακή διατροφή, αποχή από φαγητά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως λαχανικά και φρούτα, παχυσαρκία, έλλειψη άσκησης, καταχρήσεις όπως τσιγάρο - αλκοόλ και άλλα διάφορα! Επίσης έγινε έρευνα και σε άτομα χωρίς κληρονομική διάθεση και έδειξε και εκεί (μικρότερο ποσοστό βέβαια) πως παρουσίασαν απώλεια μαλλιών σε ηλικίες από 30 - 33 και άνω.. με pattern nw 0 αλλά γενική αραίωση μαλλιών σε όλο το κεφάλι.. Μου είπε θα μου στείλει link με τις έρευνες να το μελετήσω. Και μου αναφέρθηκε στις θεραπείες λέγοντας μου ότι: Δεν είναι τυχαίο για άτομα που ξεκίνησαν πιο υγιεινή ζωή - άσκηση - διατροφή - αποχή από το κάπνισμα, και άρχισαν μια θεραπεία είχαν καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα και ανταπόκριση σε σχέση με αυτούς που συνέχισαν άσχημο τρόπο ζωής.. τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα πραγματικά όλα αυτά και χρήσιμα...