Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπομονη.. Οι κεραιες μου ειναι ανωτερες και απο αυτες του kapamaru!somari είπε:ακριβως. αν και ακομα σε κανενα δεν εχει δειξει καποια παρενεργεια
3746741 είπε:αρα κ απο παρενεργειες η τυχον προβληματα που μπορει να προκαλει στο δερμα δεν ξερουμε τιποτα.....??
GOMI είπε:Δεδομένου ότι στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα το δέρμα είναι πιο λεπτό από το υπόλοιπο τριχωτό (πλάι - πίσω), τότε γιατί η πάχυνση του δέρματος θεωρείται απαραίτητα κακό?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και αυξανει το κολλαγονο επισης!GOMI είπε:kos, για να τα βάλουμε σε μια σειρά. Συμφωνούμε ότι στους έχοντες πρόβλημα η πάσχουσα περιοχή είναι πιο λεπτή (σαν τσιγαρόχαρτο) από την υπόλοιπη? Στο παρελθόν είχαμε κάνει ένα τεστ με φίλους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με δερματοπτυχόμετρο που είναι για λιπομέτρηση και καμιά σχέση με το δικό μου.
Από κει και πέρα, δεν μίλησα για υπερπαραγωγή κολλαγόνου αλλά για γενική πάχυνση δέρματος. Εκτός αν το vpa μπορεί να την προκαλέσει μόνο με τον τρόπο που αναφέρεις οπότε πάω πάσο...
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος και η airol μπορεί να προκαλέσει κάποια πάχυνση....
GOMI είπε:kos, για να τα βάλουμε σε μια σειρά. Συμφωνούμε ότι στους έχοντες πρόβλημα η πάσχουσα περιοχή είναι πιο λεπτή (σαν τσιγαρόχαρτο) από την υπόλοιπη? Στο παρελθόν είχαμε κάνει ένα τεστ με φίλους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με δερματοπτυχόμετρο που είναι για λιπομέτρηση και καμιά σχέση με το δικό μου.
Από κει και πέρα, δεν μίλησα για υπερπαραγωγή κολλαγόνου αλλά για γενική πάχυνση δέρματος. Εκτός αν το vpa μπορεί να την προκαλέσει μόνο με τον τρόπο που αναφέρεις οπότε πάω πάσο...
kos1987 είπε:GOMI είπε:kos, για να τα βάλουμε σε μια σειρά. Συμφωνούμε ότι στους έχοντες πρόβλημα η πάσχουσα περιοχή είναι πιο λεπτή (σαν τσιγαρόχαρτο) από την υπόλοιπη? Στο παρελθόν είχαμε κάνει ένα τεστ με φίλους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με δερματοπτυχόμετρο που είναι για λιπομέτρηση και καμιά σχέση με το δικό μου.
Για να τα βαλουμε σε μια σειρα:Πραγματι το δερμα στην καραφλη περιοχη ειναι λεπτοτερο.Αυτο οφειλεται στο οτι το στρωμα που αποτελειται απο λιποκυτταρα συρρικνωνεται.Το πανεπιστημιο του yale περυσι το εδειξε αυτο.
Κοιτα προσεκτικα τις τομες απο τα ποντικια των κορεατων http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3323655/figure/pone-0034152-g001/
Στα ποντικια που εβαλαν vpa προσεξε τα μεγαλα κενα που υπαρχουν αναμεσα στα τριχ/κια κατω προς τη ριζα.Ξερεις τι βρισκονταν εκει?Λιποκυτταρα.Οποτε εχουμε μια ενδειξη οτι κατι γινεται.Επομενως εαν το vpa προκαλεσει παχυνση της λιπαρης στιβαδας του δερματος σε μας θα εχουμε κατι θετικο.Το ασχημο ειναι οτι γενικα οι gsk3b inhibitors προκαλουν ενεργοποιηση των ινοβλαστων.To licl ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα.Τωρα το vpa στις συγκεντρωσεις αυτες δεν προκαλει κατι τετοιο συμφωνα με τα μεχρι τωρα ευρηματα.
Μιας και εχουμε μπει για τα καλα στο καλοκαιρι και η ανοιξη τελειωσε εχω να τονισω κατι.Εχω αλλεργικη ρινιτιδα.Φετος ενω εβαζα μινοξ παρατηρησα μια μειωση των συμπτωματων, σε σχεση με τα προηγουμενα 10 χρονια που πρωτοεμφανιστηκε.Αυτο συνεχιστηκε και με το vpa και μαλιστα σε πιο μεγαλο βαθμο.Ετσι για πρωτη φορα δεν πηρα αντισταμινικα....
Τωρα πως γινεται να συνδεονται τα καραφλοφαρμακα ακριβως με αυτο δεν ξερω...ακομα.
Εκεινο που ξερω ειναι οτι η λυση για την καραφλα που προτεινε ο Κωτσαρελης pgd2 inhib. εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με τις αλλεργιες.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11778458