Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αεράτος…..γνωστός Κάγκουρας της ασφάλτου…. Και με μαλλί αεράτο πλέον…….
Ποσα εχεις φτασει ??
Κατσε τωρα γτ βλεπω να εχουμε πατημα
Χαχχα Ροδες ροδες,
2 ή 4 ? Κ ποσα ?
Κοντρα με γνωστο μεταμοσχευτη μαλλιων επιβαλεται...Τοσες εχετε καντε και μια κανονικηΈχω φάει όλα μου τα λεφτά στις μαλακίες αυτές ,αμάξια μετατροπές κτλ..σπίτι θα έπαιρνα .χαχαχαχαχαχαχα
Εννοείται ότι είμαι ένας από εσάς..γάμησε τα.
Άσε γιατί βλέπω αντί το beef να λύνετε με ντιμπειτ σε κανά γραφείο, να γίνετε κόντρα αλλά fast&furious.Κοντρα με γνωστο μεταμοσχευτη μαλλιων επιβαλλεται...Τοσες εχετε καντε και μια κανονικη
Ωραίο το εργαλείο παιξε μπάλα με precision turbo να νοιώσεις τη πραγματική δύναμηΩραιος,
Εγω αυτο τ αμαξι το ερωτεύτηκα σαν νεος που ημουν οταν το πρωτοειδα
Προβολή συνημμένου 66025
Κλεινω αισιως 20 χρονια το εχω απ το 2004 και δεν πουλιεται για καμμια τιμη !
Ειναι απ τα πιο γρηγορα βολτισια Celica στη Ελλαδα με 620 αλογα ροδες.
( Gtx 3076 gen2 - στα 2 bar * tunned by Giannis Sassalos R.I.P)
Φιμε σε τζαμια ,καθρεπτες , οροφη made in Παπαδοπουλος μιας κ ειμαι Κορινθιος !
Αυτα , δε λεω αλλα γτ βγηκαμε πολυ off topic.
@aeratos28 με τη όχημα έφτασες τόσα άλογα.4 πάντα ,με 2 μόνο παπάκια..χαχαχα
Με 4 έχω φτάσει 820 ροδες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@aeratos28 με τη όχημα έφτασες τόσα άλογα.
To να μην καείς από τον ήλιο έχει κυρίως να κάνει με την επούλωση και το scarring, όχι με τη φύτρωση.Κοιτα μια συχνη φραση που διαβάζω συχνα είναι ότι μετα από Χ μέρες τα τριχοθυλακια έχουνε εγκατασταθει μια και καλη στο κεφαλι οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνομαι. Από την άλλη όμως, μέχρι να φυτρώσουν δεν υπάρχουν περιπτωσεις οπου μπορει η τριχα να μην βγει όπως πρέπει;
πχ ακομη φοραω καπέλο στον ηλιο και ειναι 3ος μηνας. θα μπορουσα με αυτη τη φραση που διαβάζω να πω " oκ εχουν περασει τοσες μερες, αρα μπορω να κυκλοφορω κανονικα χωιρς καπελο"
οποτε για αυτο και αγχωθηκα και για την πιεση που μπορει να ασκησει ενας σκουφος. φυσικα καμια σχεση το ενα με το αλλο. αλλα γενικα better safe than sorry.