Οι πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να επηρεάσουν την φυτρωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Ωραιος,
Εγω αυτο τ αμαξι το ερωτεύτηκα σαν νεος που ημουν οταν το πρωτοειδα
PSX_20241116_212041.jpg

Κλεινω αισιως 20 χρονια το εχω απ το 2004 και δεν πουλιεται για καμμια τιμη !
Ειναι απ τα πιο γρηγορα βολτισια Celica στη Ελλαδα με 620 αλογα ροδες.
( Gtx 3076 gen2 - στα 2 bar * tunned by Giannis Sassalos R.I.P)
Φιμε σε τζαμια ,καθρεπτες , οροφη made in Παπαδοπουλος μιας κ ειμαι Κορινθιος !

Αυτα , δε λεω αλλα γτ βγηκαμε πολυ off topic.

Harris_G

Well-Known Member
Έχω φάει όλα μου τα λεφτά στις μαλακίες αυτές ,αμάξια μετατροπές κτλ..σπίτι θα έπαιρνα .χαχαχαχαχαχαχα
Εννοείται ότι είμαι ένας από εσάς..γάμησε τα.
Κοντρα με γνωστο μεταμοσχευτη μαλλιων επιβαλεται...Τοσες εχετε καντε και μια κανονικη

Τελευταία επεξεργασία:

Κουρσαρος

Presicion turbo
Ωραιος,
Εγω αυτο τ αμαξι το ερωτεύτηκα σαν νεος που ημουν οταν το πρωτοειδα
Προβολή συνημμένου 66025

Κλεινω αισιως 20 χρονια το εχω απ το 2004 και δεν πουλιεται για καμμια τιμη !
Ειναι απ τα πιο γρηγορα βολτισια Celica στη Ελλαδα με 620 αλογα ροδες.
( Gtx 3076 gen2 - στα 2 bar * tunned by Giannis Sassalos R.I.P)
Φιμε σε τζαμια ,καθρεπτες , οροφη made in Παπαδοπουλος μιας κ ειμαι Κορινθιος !

Αυτα , δε λεω αλλα γτ βγηκαμε πολυ off topic.
Ωραίο το εργαλείο παιξε μπάλα με precision turbo να νοιώσεις τη πραγματική δύναμη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MoserGr

Member
κοντεύω 3 μήνες και όταν ξυπνάω που και που εμφανίζονται 2-3 σπυράκια στο κεφάλι με ελαφρύ τσούξιμο για λιγα λεπτα και μετά από 2-3 μέρες έχουν φύγει. Γενικά δεν ενοχλούν απλά ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι φυσιολογικό και οκ να εμφανίζονται 1-2 σπυράκια καθε 7 μέρες περιπου και μετα να φεύγουν. Ενοχλούν μόνο αν τα αγγίξω.

Τελευταία επεξεργασία:

Wanderer

Active Member
Πριν λίγες μέρες που έβαλα σκούφο άρχισα να πονάει στη μέση του hairline για αρκετά λεπτά. Ίσως είχα κάποιο σπυράκι που να το ερέθισε ο σκούφος. Γενικα πήρα την απόφαση να μην φοράω σκούφο και να μεινω με το καπελο. Απλα επειδη φορεσα σκούφο πάνω από 7-8 φορές τον τελευταίο μήνα και μάλιστα κάποιες φορές για πάνω από 2 ώρες, ανησυχώ μήπως η συχνή και συνεχή πίεση του σκούφου μπορεί να προκαλέσει "κακη" φύτρωση. Όταν τον εβγαζα υπήρχε ενας μικρός ερεθισμός που έφευγε μετά από 5 λεπτά. Η κοκκινιλα βεβαια έμενε λιγο παραπανω. Είμαστε σίγουροι ότι είναι οκ 10000%?

George691

New Member
αν ηταν μονο για καποια λεπτα θεωρω δεν υπαρχει καποιο προβλημα! απο οδηγιες γιατρου που ειχα τσεκαρει απο εναν φιλο, μετά τον πωτο μηνα χαλαρωνουν τα πραγματα!
αλλα γελασα πολυ με την εικονα απτο homealone :D

Wanderer

Active Member
Κοιτα μια συχνη φραση που διαβάζω συχνα είναι ότι μετα από Χ μέρες τα τριχοθυλακια έχουνε εγκατασταθει μια και καλη στο κεφαλι οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνομαι. Από την άλλη όμως, μέχρι να φυτρώσουν δεν υπάρχουν περιπτωσεις οπου μπορει η τριχα να μην βγει όπως πρέπει;

πχ ακομη φοραω καπέλο στον ηλιο και ειναι 3ος μηνας. θα μπορουσα με αυτη τη φραση που διαβάζω να πω " oκ εχουν περασει τοσες μερες, αρα μπορω να κυκλοφορω κανονικα χωιρς καπελο"

οποτε για αυτο και αγχωθηκα και για την πιεση που μπορει να ασκησει ενας σκουφος. φυσικα καμια σχεση το ενα με το αλλο. αλλα γενικα better safe than sorry.

kollaps

Active Member
Κοιτα μια συχνη φραση που διαβάζω συχνα είναι ότι μετα από Χ μέρες τα τριχοθυλακια έχουνε εγκατασταθει μια και καλη στο κεφαλι οποτε δεν χρειαζεται να αγχωνομαι. Από την άλλη όμως, μέχρι να φυτρώσουν δεν υπάρχουν περιπτωσεις οπου μπορει η τριχα να μην βγει όπως πρέπει;

πχ ακομη φοραω καπέλο στον ηλιο και ειναι 3ος μηνας. θα μπορουσα με αυτη τη φραση που διαβάζω να πω " oκ εχουν περασει τοσες μερες, αρα μπορω να κυκλοφορω κανονικα χωιρς καπελο"

οποτε για αυτο και αγχωθηκα και για την πιεση που μπορει να ασκησει ενας σκουφος. φυσικα καμια σχεση το ενα με το αλλο. αλλα γενικα better safe than sorry.
To να μην καείς από τον ήλιο έχει κυρίως να κάνει με την επούλωση και το scarring, όχι με τη φύτρωση.

Wanderer

Active Member
και Παλι... έχω διαβασει οτι ο ηλιος μπορει να επηρεασει αρνητικα το τελικο αποτελεσμα. οπως και μια αλλη κλινικη εγραψε οτι και το hair system μετα απο μηνες μπορει να επηρεασει αρνητικα την φυτρωση. οποτε διαβαζοντας αυτα λεω να ρωταω και ας γινομαι κουραστικος.

Rude

New Member
Έχω θέμα με το μπάνιο και εμφανίζεται εδώ και μήνες εύκολα μούχλα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση η μούχλα αυτή μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μοσχεύματα.

Στη γωνία του μπάνιου που ειναι το boiler MΑΛΛΟΝ παγιδευέται υγρασία και επειδή έχει μονο εξαερισμό, βγαίνει εύκολα και γρήγορα μαύρη μούχλα σε σημείο όχι και τόσο εύκολα προσβάσιμο. Μετά την εμφύτευση η γωνία είχε έντονη μούχλα και για πολλές μέρες δεν το καθάρισα και ανησυχώ γιατί διαβάσω στο ιντερνετ για τριχόπτωση λόγω τοξικότητας.

Φυσικά, κάποια ενόχληση στο σκαλπ δεν είχα αλλά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια βλάβη στις τρίχες χωρίς να φανει κάποιος ερεθισμός?

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα