Xristoforaz
Well-Known Member
Ο γιατρος Λ.Παπανικολαου παρακολουθει σε υπερβολικο βαθμο το φορουμ! Και στο σαιτ του εχει παραπομπη για το φορουμ! Και με κρυφα ακκαουντ γραφει στο φορουμ! Και γνωστους του εχει στο φορουμ! Αλλα ακομα και στο βιντεο-συνεντευξη που ανεβασε το 9λεπτο και που σας το παρεθεσα εδω, αναφερει το φορουμ!Εγώ νομίζω ότι εκτός Forum υπάρχει ένας άλλος κόσμος, ενας κοσμος που ο καράφλας ειναι απόλυτα ευχαριστημένος αν πλέον δεν έχει καράφλα και αφήστε εμάς εδώ να σκοτωνόμαστε για το αν η πυκνότητα είναι 30 ή 32 και αν το tool ηταν 0.8 ή 0.9. Τόσο απλό είναι για μένα ο λόγος που ο γιατρός, που δεν παρακολουθεί το Forum, θεωρεί επιτυχημένα αυτά που ανεβάζει. Γιατί αυτό το feedback παιρνει από τους πελάτες του παίδες.
Οι πελατες στα βιντεο του δηλωνουν ικανοποιημενοι..ισως απο αγνοια...
Δεν ξερουν οτι πρεπει να απαιτουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ αποτελεσματα με ΛΙΓΟΤΕΡΑ χρηματα...αρκουνται με ενα μετριο αποτελεσμα που στα ματια τους φαινεται τελειο...ο τυπος στο βιντεο βαθμολογησε το αποτελεσμα με βαθμο 12 (με αριστα το 10)...
Καλα που ανεβασε το βιντεο ο γιατρος...για να διαβασει τις γνωμες των φορουμιτων...
Ο ιδιος που ανοιξα το νημα...ενω γνωριζω τις δυνατοτητες του γιατρου, θεωρω πως ΔΕΝ τις ξεδιπλωσε ολες...διοτι με αφησε να περιμενω 12 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μηνες για την πολυποθητη και συμφωνημενη δευτερη συνεδρια....καταλαβαινετε την ψυχολογια μου θελω να πιστευω!!!
Ας εκανα δυο συνεδριες σε δυο μερες και ας επαιρνα το ιδιο αποτελεσμα..το θεμα ομως δεν ειν αυτο..ειναι κατα τη γνωμη μου το ΓΙΑΤΙ δε γινανε οι δυο συνεδριες...παραξενα πραγματα!