Rock00
Member
Αγαπητε, φαινεται σαν να μην διάβασες τιποτα από όσα έγραψα.
Απαντας με πολλες ερωτησεις που δεν έχουν καμία σχεση με το θέμα που ξεκινησες.
Οπότε, επανερχομαι:
1. Εχεις (ΟΧΙ εσυ, γενικα γραφω απλα σε 2ο ενικό!) ΚΑΘΕ δικαιωμα να έχεις οτι αποψη θες.
2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ πιστευεις ότι έχεις και δικιο σε κάθε θεμα που έχεις γνωμη/κριτική. (Προσωπικα ΔΕΝ εκφερω γνωμη για κανένα θέμα στο οποίο δεν έχω ...απλώσει χέρι! Δεν σχολιαζω οδηγούς αγωνων, καλλιτεχνες, τραγουδιστες κτλ διότι ΚΑΘΕ φορα που τολμησα να νομίζω ότι ...κάτι ξερω ή οτι ο άλλος ειναι άσχετος, "έκλαψαν μανες" από την γελοιοποιηση μου. Αλλα αυτο ισχύει για ΕΜΕΝΑ!)
3. ΠΡΟΦΑΝΩΣ σεβομαι το δικαιωμά σου για γνωμη /κριτική και μάλσιτα θα το υπερασπιστω αυτο σου το δικαίωμα.
4. ΔΕΝ οφείλω να σεβαστω την γνωμη σου ομως και μπορω με την σειρα μου να την κρινω.
5. Δυστυχως ως επαγελματιας, μπορω να κρινω την όποια γνωμη πολυ έγκυρα και πολυ καυστικά και να ιώσεις ΠΟΛΥ άσχημα!
6. Επιλέγω να μην το κανω πλέον διότι εχω καταλαβει πως το handicap της επωνυμιας δεν αντιρροπείται ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΙΟ μου και επίσης ότι το πραγματικό θεμα εδω μεσα πολλων ΔΕΝ ειναι το δικιο ή η ...αλήθεια. Ειναι άλλο!
7. Έχω προτεινει ΟΠΟΙΟΣ θέλει να έρθει να μιλήσουμε επί ίσοις όροις: on camera, live, και δημοσίευση στα social media.
Δυστυχως, το κουδούνι δεν έχει χτυπησει από κανεναν....
Οπότε ελευθερα καντε κριτικές, απλα μην συκοφαντείτε και μην πετατε λάσπη ή υπονούμενα. (ΔΕΝ μιλάω για εσενα!)
Διαβασα την απαντηση σας με μεγαλη προσοχη .
Αν εξαιρεσουμε την ερώτηση μου για τον Ντιεγκο , στην απαντηση μου υπαρχει μόνο μια ερώτηση. Αν εσείς έχετε κανει λαθη. Ειναι μια δύσκολη ερώτηση για ολους μας οταν αναφερεται στη δουλεια που επιλεξαμε να κανουμε .
Ίσως συμφωνουσα μαζι σας αν με το ίδιο παθος που αντικρούετε τις αρνητικες κριτικές στις παρουσιασεις της κλινικής σας , ανεξαρτηστες ή μη , κανατε ακριβως το ιδιο για τις θετικές κριτικές καποιων μελών που σας υποστηρίζουν . Σκεφτείτε το λίγο. Γιατι η αρνητικη αποψη των "ασχετων" να ειναι κατακριτεα απο εσας και να μην ειναι ακριβως με τον ιδιο τροπο και οι θετικές. Οι ίδιοι "ασχετοι" δεν την κανουν; Χαρακτηρισμοι οπως "ΤΟΥΤΜΠΑΝΟ" ειναι αποδεκτοι ενω οι αντiθετες απόψεις ειναι συκοφαντικές ; Αν το έχετε κανει και δεν το εχω αντιληφθει, απολογουμαι.
Πιστεύω ότι η αληθεια δεν ειναι ούτε στη μια ούτε στην αλλη μερια.
Τελευταία επεξεργασία: