Τα πραγματα ΔΕΝ ειναι ετσι! Ας τα παρουμε απο την αρχη ,γιατι απ'οτι βλεπω συνεχιζεται το παιχνιδι και το θεατρο παραλογου!!Στης 22 Αυγουστου πηρα τηλεφωνο την κλινικη και μιλησα με τον Φιουρη για να μου στειλει τις φωτογραφιες. Ο Φιουρης μου ειπε να του στειλω ενα e-mail οπως και εκανα μετα απο 2 λεπτα ζητωντας τις φωτογραφιες το e-mail. Το πρωτο mail που εστειλα ηταν το εξης
Καλημέρα,
Παρακαλώ όπως μου αποστείλετε συνημμένες φωτογραφίες από την μεταμόσχευση και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που τοποθετήθηκαν!
Ευχαριστώ,
Η απαντηση της κλινικης στο πρωτο e-mail μου ηρθε στης 26 Αυγουστου και ωρα 9:54μμ απο τον Φιουρη. Το email εγραφε το εξης
Καλησπέρα Γρηγόρη,
Έλαβα το μέϊλ σου. Λόγω του ότι σήμερα ανοίξαμε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές κι επειδή τις επόμενες μέρες θα βρίσκομαι στα γραφεία της κλινικής σε άλλες πόλεις της Κύπρου, θα επιληφθώ του θέματός σου όταν επιστρέψω, το αργότερο τέλος αυτής της βδομάδας.
Θεόδωρος Φιούρης
Περιμενας λοιπο και εγω εως το τελος της εβδομαδας,ωστε να παρω τις φωτογραφιες της μμ μου! Δυστυχως ομως για καποιο λογο η φωτογραφιες δεν στελνοταν απο την κλινικη! Ετσι λοιπον στης 2 Σεπτεμβριου 4:35μμ στελνω ξανα mail ζητωντας ξανα να αποσταλουν οι φωτογραφιες το mail ηταν το εξης:
Παρακαλώ όπως μου αποστείλετε συνημμένες φωτογραφίες από την μεταμόσχευση και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που τοποθετήθηκαν! Ευχαριστώ
Στις 4:43μμ την ιδια ημερα μου αποστελλεται ενα mail απο την κλινικη με συννημενες φωτογραφιες για τον πριν χωρις ομως το ακριβω μετα τη μμ. το mail εγραφε τα εξης:
Αγαπητέ Γρηγόρη,
Λόγω φόρτου εργασίας την περασμένη βδομάδα, (1η βδομάδα μετά τις θερινές διακοπές) δεν κατάφερα να σου στείλω τις φωτογραφίες που ζήτησες, απολογούμαι για την καθυστέρηση. Σου στέλλω σήμερα τις εν λόγω φωτογραφίες, δες επισύναψη.
Έχω δει ότι άνοιξες ένα νήμα στο φόρουμ σχετικά με την μεταμόσχευση που έκανες στην κλινική μας τον Ιούλιο του 2014.
Θα βρίσκομαι στην Αθήνα στις 05 κι 06 Οκτωβρίου και στην Θεσσαλονίκη στις 7 Οκτωβρίου 2019, για να δω παλαιούς και καινούριους πελάτες. Θα ήταν καλή ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε και να δούμε και το αποτέλεσμα σου. Η HDC πάντα στέκετε δίπλα από τους πελάτες της και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για σένα, πολύ ευχαρίστως.
Ίσως μια συνάντηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης να σε εξυπηρετεί καλύτερα αφού αν δεν κάνω λάθος κατάγεσαι από την περιοχή Έβρου. Ελπίζω να τα καταφέρεις.
Πιο κάτω σου παραθέτω τα αριθμητικά στοιχεία της μεταμόσχευσης σου καθώς το κόστος αυτής για να μην παρουσιάζονται λανθασμένα στο φόρουμ.
- Στις 28/07/2014 (1η Μέρα) τοποθετήθηκαν: 1909 τριχοθυλάκια
- Στις 29/07/2019 τοποθετήθηκαν: 337 τριχοθυλάκια
- ΣΥΝΟΛΟ: 2246 τριχοθυλάκια
- Κόστος: €2,50/ΤΘ
- Ολικό Ποσόν: €5615
Μετα το mail αυτο κατευθειαν στελνω ενα αλλο mail ζητωντας τις φωτογραφιες ακριβως μετα τη μμ, οι οποιες ΔΕΝ ηταν συνημμενες στο mail που μου εστειλε η κλινικη. Μαλλον θα ειδαν το αποτελεσμα και την κατασταση σημερα και προσπαθησαν και προσπαθουν να αποσιωπησουν το θεμα. Το mail που εστειλα ηταν το εξης :
Παρακαλώ να μου αποστείλετε και τις φωτογραφίες μετά την τοποθέτηση των τριχοθυλακίων.
Αυτο εγινε στις 2 Σεπτεμβριου! Στης 3 Σεπτεμβριου ξανα στελνω ζητωντας ξανα τις φωτογραφιες με το μετα το email ηταν το εξης :
Στείλτε μου και τις φωτογραφίες αφού έχει γίνει η τοποθέτηση των τριχοθυλακιων στην κορυφη, όπως και αυτες της δοτριας περιοχης
Απο τοτε δεν εχω παραλαβει ΚΑΜΙΑ απολυτως φωτογραφια απο την κλινικη. Οφειλω να επισημανω οτι παραλληλα ειχα στειλει και προσωπικο μηνυμα στον john john1 ρωτωντας τον το εξης:
Γεια σου,
Είδα ότι είσαι συνεργάτης της HDC έχουμε ξανά μιλήσει στο παρελθόν σε ένα νήμα για τη μμ που είχα κάνει. Τέλος πάντων επειδή είσαι συνεργάτης με την κλινική. Είχα ζητήσει να μου σταλθούν φωτογραφίες από το πριν και το μετά της μμ. Αλλά μου έστειλε ο Φιουρης μόνο το πριν, του ζήτησα το μετά αλλά δεν μου απαντάει. Ξέρεις τι γίνεται και δεν μου το στέλνει?
Απο τοτε μεχρι και σημερα φωτογραφια δεν εχω παρει. Την κλινικη δεν χρειαζεται να την ενδιαφερει τι θα κανω εγω τις φωτογραφιες μου απο την μεταμοσχευση μου! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως λογος να πω εγω τι θα κανω με τις φωτογραφιες μου. Η κλινικη τα εκανα μανταρα και προσπαθει να κωφευσει και θαψει το πραγμα αλλα το παραδακι το πηρε! Εγω αν και η δοτρια μου ειναι εξαιρετικη μαλλι δεν εχω ΦΤΑΙΩ και απο ΠΑΝΩ. Και πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος. ΜΠΟΡΩΝ John ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ Η ΟΧΙ?????????Το θεμα δεν θα αφησω να θαφτει και επαναλαμβανω ΔΕΝ θελω ΤΙΠΟΤΑ απο την συγκεκριμενη κλινικη ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Παρακαλω να μου αποστελει η φωτογραφια. Και αν δεν θελετε να σαν συκοφαντουν,οπως λετε και να δυσφημουνε να συμπεριφερεστε ως επαγγελματιες και ΟΧΙ ως κομπογιαννιτες. Ενα μηνα+ περιμενω μια φωτογραφια, ποσο ακομα θα περιμενω?