Φίλε flosk το μόνο που έχω αποφασίσει είναι το που δεν θα την κάνω. Επίσης το ότι θα κινηθώ στα 1000 grafts και όχι παραπάνω. Με τις τελευταίες εξελίξεις και όσα λέγονται έχω πάρει από φόβο όλη την διαδικασία.
Πολυ λογικο Athenian να μην βιαζεσαι αυτη την περιοδο.Αν εισαι προσεκτικος λογικα θα κανεις καλες επιλογες.. Ψαξου καλα και θα σου βγει σε καλο. Ο φοβος δειχνει οτι εισαι σε εγρηγορση και τιποτα παραπανω. Συμφωνω με τα 1000 grafts 100%
Σωστότατος athenian.
Όταν όλοι μπουν σε αυτή τη λογική (λίγα grafts περισσότερες συνεδρίες) τα ποσοστά επιτυχημένων μμ στο φόρουμ θα αυξηθούν κατακόρυφα για πολλούς λόγους...
Όλοι θα θέλαμε να κάνουμε μια συνεδρία των 3000 ή 4000 ή 5000 grafts και να ξεμπερδεύαμε αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει και πάλι για πολλούς λόγους...
Δυστυχώς τη λογική των πολλών grafts την προωθούν οι ιδιες οι εταιρείες για προφανείς λόγους ($ € $ € $ € $ € $ € $ €)
Τι να κάνουμε τα λέμε συνέχεια και συνέχεια (και γινόμαστε και κουραστικοί) μήπως και σώσουμε και κανένα νέο μέλος από τα δόκανα που στήνουν οι εταιρείες του χώρου.
Τον Απρίλιο θα συναντηθώ μετά από 3 χρόνια ξανά με την hdc. Αν τα βρούμε θα προχωρήσω άμεσα σε μμ εκεί. Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει τώρα, μετά θα είναι αργά.
Ναι φίλε γιατί οι μονες σοβαρές θεραπείες είναι η μινοξ, τουλάχιστον όσο την βάζεις, και η φιναστεριδη με τις γνωστές πιθανές παρενέργειες. Εκτός αυτού ότι θεραπεία και να κάνω ομοιόμορφη hairline δεν θα κάνω ποτέ.
Είμαι σίγουρος πως θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και με λίγα μοσχεύματα. Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν πλέον, εφόσον φαίνεται και σταθεροποιημένο θα την έκανα σίγουρα, απλά θα ακολουθούσα την υπάρχουσα χερλαιν και θα γέμιζα λίγο μπροστά στην μύτη και ελάχιστα στους κροτάφους.
2021 στα 0,5 χιλιοστά κι όσο πάει συνεχίζεται η αα. Ευτυχώς δεν έκανα μεταμόσχευση στα 32 που ψαχνόμουν τόσο. Στα 39 πλέον μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό.
Είναι περίπτωση... από τις δύσκολες. Γιαυτό λοιπόν θα πω σε όλα τα νέα παιδιά που μπαίνουν εδώ και θέλουν διακαώς να κάνουν μεταμόσχευση να προσέξουν πολύ που θα απευθύνουν και να ζητάνε πρώτα από όλα την γνώμη των παλαιών μελών του φόρουμ.