Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
DIMANN είπε:Βρε μεγάλε σε σφάξανε.
Εγω όταν πήγα για να βγάλουμε τα ράματα, δεν βρίσκαμε την ουλή.
DIMANN είπε:Βρε μεγάλε σε σφάξανε.
Εγω όταν πήγα για να βγάλουμε τα ράματα, δεν βρίσκαμε την ουλή.
Ε.Α. είπε:Ενώ περιμέναμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών, γνώρισα από κοντά και τον Δρ. Όζγκιουρ. ΜΕ εξέπληξε ευχάριστ το γεγονός ότι εκτός από αγγλικά, μιλούσε και πάρα πολύ καλά γερμανικά. Για μένα ήταν ένα πλεονέκτημα...
συνηθως πριν την επεμβαση (παντα δηλαδη)υπογραφεις οτι οι γιατροι δεν ευθυνονται για το αποτελεσμα και απαλασονται νομικαPierre είπε:Φίλε E.A. καλησπέρα...
Έχεις σκεφτεί ποτέ να κινηθείς νομικά κατά αυτών των ανθρώπων που σου έκαναν την πρώτη επέμβαση;
Οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα....
Τέσπα, εύχομαι πραγματικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
mindtrapper είπε:[quote author=Ε.Α. link=topic=2142.msg43674#msg43674 date=1293035905]
Ενώ περιμέναμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών, γνώρισα από κοντά και τον Δρ. Όζγκιουρ. ΜΕ εξέπληξε ευχάριστ το γεγονός ότι εκτός από αγγλικά, μιλούσε και πάρα πολύ καλά γερμανικά. Για μένα ήταν ένα πλεονέκτημα...
Pierre είπε:Φίλε E.A. καλησπέρα...
Έχεις σκεφτεί ποτέ να κινηθείς νομικά κατά αυτών των ανθρώπων που σου έκαναν την πρώτη επέμβαση;
Οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα....
Τέσπα, εύχομαι πραγματικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και απόδειξη δεν έχω
Don Corleone είπε:Γεια σου Ε.Α
ΚΑλη επιτυχια και απο εμενα
Τι εννοεις οταν λες
και απόδειξη δεν έχω
Ναι μεν υπεγραψες χαρτια αλλα αποδειξη μετα δεν σου εδωσαν?
Η γενικα δεν υπεγραψες τιποτα?
Αν παντως καποιος δεν υπεγραψε κατι,οντως θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να κινηθει νομικα..
Pierre είπε:Μπράβο φίλε Ε.Α.,
Βλέπω πως πάει πολύ καλά!
Επίσης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην hairline, την έχει "δέσει" πολύ καλά με τους κροτάφους σου.