Απ: Προσωπική εμπειρία με Μεταμοσχεύσεις και νέα Μεταμ
dimitris 121 είπε:
παιδιά όσο για την μέθοδο που λετε για μενα καλυτερα απο ολα τα θεματα ι στριπ δλδ ι FIt ειναι η καλύτερη μεθοδο.αρκει να ξερει ο αλλος εμενα μοθ την εκανα και τωρα θα την αφαιρεσω αλλα ειναι πολυ μικρη ούλη και μιλαμε για 900 μοσχευματα... ειναι σε την γιατρο θα πεσεις στην πρωτη που ειχα κανει για 500 μου εφαγαν ολο το φιλέτο,οποτε ειναι θεμα γιατρου
Δημήτρη φίλε μου,
η φωτό είναι από πολύ μακριά. Βγάλε μερικές από κοντά, αν μπορείς. Να φαίνεται ξεκάθαρα η ρίζα, η τριχογραμμή κτλ.
Χμμ, εάν η ουλή θέλει 900 μοσχεύματα για να καλυφθεί, δεν είναι καθόλου μικρή. Στείλε καμιά φωτό από την ουλή σε παρακαλώ, να μπορέσουμε να σχηματίσουμε αποψη.
Εγώ πάντως πραγματικά είμαι μεγάλος θιασωτής της FUE και δεν με το βγάζει κανείς αυτό από το μυαλό. Για να κάνεις FUT πρέπει να είσαι Νόργουντ 5 προς 6. Δηλαδή σε τελικό στάδιο. Και το 80-90% των περιπτώσεων δεν είναι. Οπότε FUE σε έναν γιατρό που όμως είναι ΚΟΡΥΦΗ. Γιατί αλλιώς θα σε γδάρει με ανεπανόρθωτες συνέπειες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής, φίλε Δημήτρη. Γιατί να υποστηρίζεις την FUT και να κάνεις λόγο για 900 τριχοθυλάκια για να καλυφθεί η ουλή, την στιγμή που μπορεί κάποιος να κάνει FUE και να μην έχει καθόλου ουλή εξ αρχής; Εμένα αυτό με φαίνεται άδικος κόπος και φυσικά...πεταμένα χρήματα. Να ξαναπληρώσεις δηλαδή για δεύτερη επέμβαση για να καλύψεις την ουλή.
Και την ουλή δηλαδή..πώς θα την καλύψεις; Με δεύτερη ουλή; Πάλι με στριπ; Αν κάνει κάποιος στριπ που δημιουργεί ουλή, για να καλύψει την ουλή από προηγούμενο στριπ...συγγνώμη κιόλας, αλλά είναι για λίγο αστείο. Φαύλος κύκλος.
Το λογικό θα ήταν να κάνει FUE (χωρίς ουλή δηλαδή) για να καλύψει την ουλή από το στριπ. Και καταλήγω...Και γιατί δεν κάνει FUE από την αρχή;
Αυτά είναι τα δικά μου επιχειρήματα και εγώ από προσωπική εμπειρία αυτό συμπεράνω.