Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Eμεις φιλε tsek σου λεμε ποιο ειναι το σωστο.Τωρα αν για τους δικους σου λογους θες να ακολουθησεις το λαθος τοτε οκ.Σου ευχομαι καθε επιτυχια οπως και να χειΜήπως τότε θα ζητούσαν 5-6 χιλιάρικα τα οποία αυτή τη στιγμή λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν διαθέτω;;
Θες να μου πεις με πμ μερικά ονοματα που μπορώ με σχετική ασφάλεια να εμπιστευθώ?Eμεις φιλε tsek σου λεμε ποιο ειναι το σωστο.Τωρα αν για τους δικους σου λογους θες να ακολουθησεις το λαθος τοτε οκ.Σου ευχομαι καθε επιτυχια οπως και να χει
Οπως ειπε κ ο cvial λευτα κααααποια στιγμη ισως και να μπορεις διαθεσεις.Δοτρια ομως μια στραβη να γινει κ παπαλα μετα,τον κλαιγανε.
Κ να στο πω και ευθεως αν και δεν συμφωνω με την τακτικη του να προτεινεις κλινικες,αν το οικονομικο ειναι θεμα γιατι δεν σκεφτεσε κ την επιλογη κ της αλλης ελληνικης κλινικης.Πανω κατω ιδιο κοστος ειναι κ φεροντε στην δοτρια με πολυ σεβασμο σε αντιθεση με τον Β.
Ακυρο το ποστ μου. Διάβασα λάθος, κατάλαβα και για άλλες ελληνικες κλινικές δεν καταλαβα πως εννοεις μονο dhiΘες να μου πεις με πμ μερικά ονοματα που μπορώ με σχετική ασφάλεια να εμπιστευθώ?
Αν όμως η επιβίωση το γκραφτς κινδνεύει γιατί συνεχώς λέτε στα νέα μέλη να ζητάνε απ την εν λόγω κλινική να απλώνουν την λήπτρια;;; Αν εγώ ζητήσω άπλωμα και δεν φυτρώσουν τα γκραφτς και η κλινική μου απαντήσει πως φταίω εγώ που τους υπέδειξα λάθος περιοχή μετά τι θα γίνει; Θα μου πληρώσεις εσύ το κεφάλι;;
Παντως αερατε και σε κανα δυο διπλες συνεδριες οπως του laroiso η του pilotaki η φυτρωση πηγε καλα και δεν πηραν μονο απο πισω μοσχευματα.
Σε μονες συνεδριες απο οτι εχω δει παιρνουν απο το πισω μερος της δοτριας και σε διπλες παιρνουν και απο τα πλαινα.
Να δουμε και ο geok αν θυμαμαι καλα εκανε διπλη.
Τίθενται σε κίνδυνο τα γκραφτς όπως ειπώθηκε πριν;; Τι ισχύει, πες μας να το ψάξω. Ότι γνωρίζεις θα ήθελα να το ξέρω.Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μεσα πλεον,θα ξεχάσουμε και αυτά που τοσα χρονια προσπαθούμε να μάθουμε και ακόμα μαθαίνουμε.και θα μαθαίνουμε ....
Δεν σου πρότεινα εσένα προσωπικά τίποτα..δεν καταλαβαίνεις τι ειναι αυτό που ειπα πριν παρέμβεις εσύ με την ερώτηση αν θου πλήρωσω εγώ το κεφάλι..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τίθενται σε κίνδυνο τα γκραφτς όπως ειπώθηκε πριν;; Τι ισχύει, πες μας να το ψάξω. Ότι γνωρίζεις θα ήθελα να το ξέρω.
Ρε tsek δεν ειπωθηκε έτσι όπως το λες εσύ..βασικά διάβασε πάλι τα μηνύματα να καταλάβεις τι έγραψα για τα μονά τριχοθυλακια
επισης ο γιαννης ανοιγει παντα νημα να ενημερωσει για το ποτε εχει consultation η hdc. Καλα κανει εμενα δεν με πειραζει.
Αλλα αν εκανε καποιος το ιδιο για βεκρη η για dhi σταθερα θα υπηρχαν υποψιες. Εγω ηξερα για το βραβειο που πηρε η κλινικη του βεκρη κ δεν ανοιξα θεμα να ενημερωσω για αυτο το λογο γιατι θα επεφτε κραξιμο.
Αν επαιρνα και κανενα μελος να παμε παρεα για μμ στο βεκρη κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες θα υπηρχε αλλη αντιμετωπιση απο τα μελη του φορουμ.
Πρεπει να υπαρχει ιδια αντιμετωπιση για ολους. Πολλοι εχουμε τη δικη μας αποψη για συγκεκριμενα θεματα και εγω παραδεχτηκα καποια φαουλ που ειδα.