Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θέλω εγώ να διαλύσω τον γιατρό?ρε είσαι καλά και εσύ?εγώ δεν μίλησα για τα αποτελέσματα του ούτε θα καθόμουν να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο ποτέ ..μιλάω για τη συμπεριφορά του ως προς το φόρουμ και μόνο.εχει μπει πολύ αερατος χωρίς ίχνος σεβασμού σε τπτ και χωρίς λόγο κιολας...με πιάνεις?αν όχι τι να σου πω και εσένα.οποιος τον ρωτήσει κάτι είστε μη ειδικοι λέει..και επιλέγει τι θα απαντήσει κιόλας λέει ..μόνο δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων βλεπουμε.αφου λοιπόν δεν παίρνει χαμπάρι ,το επόμενο που θα ανεβάσει ας ειναι με τις προδιαγραφές που έχει θέσει το φόρουμ.οκ? ασε με εμένα..στον Πάνο απάντησε σε πολύ ωραίες ερωτήσεις που του έθεσε για το περιστατικό με την μονοπλευρη εξαγωγή?θέλω από τα μέλη η από τον cvial να μου δείξει την ερώτηση του Πάνου και την απάντηση του γιατρού παρακαλώ..εντάξει μπιλαρε?γιατί δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε και κάνεις λάθος στην κριτική σου.να το ξέρεις.
Μόλις βρω ορεξη κυριε Ανακριτα θα απαντησω, διοτι έχω ξενερωσει λιγο.
Και εννοείται πως θα κοψω και τον πολυ ...αερα!
Βασικα, ΚΑΙ τα ...σεντονια, γιατι τα πολλα επιχειρηματα εκλαμβανονται ως αδυναμια ενώ στην πραγματικοτητα ειναι σεβασμος στον συνομλητη.
Θέλω πραγματικά να το δω αυτό τεκμηριωμένα.Γιατί κοντεύω να παρανοήσω με αυτά που διαβάζω.Αλλο αυτο και αλλο να τον περιμενουμε στην γωνια οταν βλεπουμε να δουλευει με σωστο πρωτοκολλο για τα Ελληνικα δεδομενα, να αγαπα αυτο που κανει και να εχει potential βελτιωσης.
Δεν χρειαζεται να τον σημαδευουμε με οπλο συνεχως. Υπερ σου ειναι να βελτιωθει.
Αυτή δεν είναι η ουσία του θέματος ρε συ aerate?Σωστοτατος ο vlafo
Αυτή δεν είναι η ουσία του θέματος ρε συ aerate?
Και η επιθετικότητα ήταν αμφίδρομη λίγο αλλά και γω έχω "παράπονα"και άλλοι όπως εσύ αλλά θα πρέπει να προχωράμε να τελειώνουμε και να μην μένουνε ασάφειες.
Εγώ έχω ακόμα απορίες από το γιατρό και περιμένω απαντήσεις (όχι αυτό που προώθησα του Panou).
Vag 25To δικο μου γιατι εσβησες βρε CVIAL που ηταν απαντηση στον Vlafo?
Vlafo εγω δεν μιλησα για σενα, αλλα για την κακοπροαιρετη κριτικη που κανουν 2-3 ατομα. Η κριτικη σου ηταν on point.
Αλλωστε το δικο σου ποστ το εφερα ως θετικο παραδειγμα για το πως πρεπει να γινεται η κριτικη( σε ποστ που εχει σβηστει).
Κακως εκανες quote εμενα. Εκτος αν το εκανες για να πεις αλλα πραγματα.
Συμφωνώ με τον φίλο σε κάποια σημεία. Επίσης, ο γιατρός έχει δείξει καλές δουλείες και το ότι είναι εδω μέσα να μας ''λέει'' και να ''ακούει'' πράγματα, εμένα προσωπικά μου λέει πολλά!!Θέλω πραγματικά να το δω αυτό τεκμηριωμένα.Γιατί κοντεύω να παρανοήσω με αυτά που διαβάζω.
Και απευθύνομαι και στο γιατρό.
Που έχει υπάρξει αρνητική κριτική ?
10 αποτελέσματα έχει αναρτήσει και όλοι τον έχουμε επικρατήσει με πρώτο τον υποφαινόμενο.
Τον έχουμε εκθειάσει όλοι και για τα αποτελέσματα του και για την καθαρότητα των φωτό.
Βλέπουμε πρώτη φορά πυκνότητες και χερλάιν που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα εντός Ελλάδος.
Προσωπικά έχω πει την γνώμη μου πολλές φορές και τον έχω εκθειάσει .
Τον θεωρώ την καλύτερη λύση στην Ελληνική αγορά για πολλούς λόγους.
Δεν ξέρω ακόμα τι κοστολογεί.
Υπάρχει όμως μια αρνητικότητα και από την πλευρά του ίσως γιατί δεν το περίμενε.
Δεν τον πυροβολεί κανείς αντίθετα απαντήσεις ψάχνουμε και παίρνουμε τις περισσότερες φορές αλλά όχι πάντα.
Εμένα εκρεμμούνε αρκετές .
Και άλλων.
Παρόλο που πιέστηκα να απαντήσω ακόμα περιμένω.
Γιατρέ το έχω ξαναπεί πέρα από 1-2 εξαιρέσεις μπορείς να αναλύσεις ότι σε ρωτάμε και να μην κατακρίνεις τις όποιες ερωτήσεις μας πέρα από τις ξεκάθαρα βαλτές.
Προσωπικά δεν ψάχνω το λάθος για να σε στήσω στη γωνία .Μέσα είναι στο παιχνίδι(το λαθος).
Απαντήσεις ψάχνω όπως για τη μονόπλευρη εξαγωγή που το κάνεις συστηματικά κατά δήλωσή σου.
Αυτό μόνο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ίδιο πράγμα λέμε ΟΚ απλά να σου πω τα εξής :Ρε αδερφέ ,και εμένα από ερώτηση προέκυψε η αντιπαράθεση.η οποία απαντήθηκε ειρωνικά..δεν απαντήθηκε η ουσία της..τι να λέμε τώρα.και η ερωτηση ήταν εντελώς χαλαρή χωρίς επιθετικότητα χωρίς τπτ..η απάντηση που ακούστηκε ήταν επιθετική εντελώς..και δεν ήταν κιόλας στο θέμα που ρωτήθηκε..εσύ έχεις ρωτήσει,ο Πάνος έχει ρωτήσει και άλλοι πόσοι.απαντηση καμία..το μόνο που ξέρουμε ειναι ότι έχουν ανέβει καμία 10 αποτελέσματα πριν μετά,ότι έχει κάνει 20-30% μείωση στην τιμή του consultation για το φόρουμ και ότι δεν κοστολογεί τις υπηρεσίες του όσο οι νοσηλεύτριες..καλά κάνει.οσο θέλει να χρεώνει.αλλα πόσο??για να ξέρουμε γιατί μιλάμε και να κάνουμε τις ανάλογες συγκρίσεις..ξέρουμε για κάθε γιατρό τι τιμολόγηση έχει και εδω κρυβόμαστε πίσω από λέξεις..ξαναλέω,φόρουμ είναι με ψαγμενους ανθρώπους.οι περισσότεροι..αφού είπε μπήκε να βοηθήσει,ας απαντήσει σε ερωτήσεις που γίνονται.αν μπήκε να κρίνει τις ερωτήσεις ως μη ειδικές ,δεν νομίζω ότι έχει προσφορά καμία τότε η κάθε τέτοια συμμετοχή οπουδήποτε γιατρού.επισης εγώ τη μονόπλευρη εξαγωγή που είναι ένα θέμα το οποίο απασχόλησε πολλά μέλη ,τη θεωρώ λάθος εντελώς και θα ήθελα να το γνώριζα πριν το χειρουργείο αυτό για να μην το κανω το χειρουργείο.
πιστευω η τιμη ειναι καθοριστικος παραγοντας σε μια κλινικη...τι θελω να πω...αναλογα την τιμη που εχει καθε κλινικη εχουμε και τις αναλογες απαιτησεις απο αυτη και ειμαστε πιο απαιτητικοι κριτες...πχ αλλη απαιτηση θα ειχε καποιος απο lorenjo,couto που πληρωνει αδρα (οποτε θα θελαμε να ξερουμε και την παραμικρη λεπτομερεια για να δικαιολογηθει το ποσο που θα δωσουμε)...και αλλη απαιτηση θα ειχε καποιος με μια κλινικη που εχει την ελαχιστη χρεωση. Οποτε οταν καποιος θελει να χρεώνει ακριβα τοτε θα πρεπει να μπορει να δικαιολογησει την τιμη που χρεωνει και να φαινεται ξεκαθαρα γιατι γινεται αυτη η χρεωση και να ειναι ολα φανερα και να μη μενει καμια απορια σχετικα με τις ερωτησεις που γινονται προς την κλινικη.Εγώ ξέρω να πω ότι όταν μια κλινική παίρνει επίσημα ειδικά βήμα ένα από τα πράγματα που σίγουρα πρέπει να κάνει είναι να αναφέρει το οικονομικό σκέλος . Απορω με τον cvial γιατί ακόμα δεν το χει παρατηρήσει αυτο...Το ότι το αποφεύγει συστηματικά (ο γιατρός) εμένα με βαζεις σε σκέψεις που δεν διστάζω να πω αφού μου δίνει το δικαίωμα η συμπεριφορά του γιατρού να το κάνω. Προφανώς η χρέωση του δεν είναι στάνταρ κ εξαρτάται από τον κάθε υποψήφιο που έχει απέναντι του. Τι έρευνα έχει κάνει κ πόσο ψαγμενος είναι... Ο λόγος επίσης που το αναφέρω αυτό είναι κ άλλος που έμμεσα τον έχω αναφέρει στο παρελθόν σχετικά με την τηλεφωνική μου εμπειρία με την κλινική και την αντιμετώπιση που είχα στο οικονομικό κομμάτι μιλώντας πάντοτε σχετικά με το smp... Πιστεύω (αφού δεν ξέρουμε υποθέσεις κάνουμε ) ότι οι τιμές κυμαίνονται στα 2-2.5€ και είναι διαπραγματεύσειμες...
Εγώ ξέρω να πω ότι όταν μια κλινική παίρνει επίσημα ειδικά βήμα ένα από τα πράγματα που σίγουρα πρέπει να κάνει είναι να αναφέρει το οικονομικό σκέλος . Απορω με τον cvial γιατί ακόμα δεν το χει παρατηρήσει αυτο...Το ότι το αποφεύγει συστηματικά (ο γιατρός) εμένα με βαζεις σε σκέψεις που δεν διστάζω να πω αφού μου δίνει το δικαίωμα η συμπεριφορά του γιατρού να το κάνω. Προφανώς η χρέωση του δεν είναι στάνταρ κ εξαρτάται από τον κάθε υποψήφιο που έχει απέναντι του. Τι έρευνα έχει κάνει κ πόσο ψαγμενος είναι... Ο λόγος επίσης που το αναφέρω αυτό είναι κ άλλος που έμμεσα τον έχω αναφέρει στο παρελθόν σχετικά με την τηλεφωνική μου εμπειρία με την κλινική και την αντιμετώπιση που είχα στο οικονομικό κομμάτι μιλώντας πάντοτε σχετικά με το smp... Πιστεύω (αφού δεν ξέρουμε υποθέσεις κάνουμε ) ότι οι τιμές κυμαίνονται στα 2-2.5€ και είναι διαπραγματεύσειμες...
Κάτσε ρε cvial...για να καταλάβω ...καταρχήν εσύ προσωπικά σαν άτομο το να θες να αποφεύγεις περί κοστολόγησης το κτλ κ το σέβομαι ...αλλά σαν διαχειριστής που αποφασίζεις να δίνεις κ επίσημο βήμα στις κλινικές δεν θα έχεις σαν όρο ότι μεταξύ άλλων θα υπάρχει κ η χρέωση ώστε να γίνεται σφαιρικα η σύγκριση ; Συζητάμε τα αυτονόητα ; Δεν παρατήρησα καν ότι δεν έχεις όρο στις κλινικές να αναφέρουν το οικονομικό ... Το θεωρούσα αυτονόητο.. κ καλά εγώ ...ούτε καν οι ίδιες οι κλινικές υποθέτω δεν θα το ήξεραν πού το είχαν δεδομένο να το αναφέρουν ...δεν μπορούμε να μην έχουμε κ εικόνα κοστολόγησης ώστε να πούμε ποια κλινική είναι vfm που λένε κ στο χωριό μου ....κ τεσπά είναι ένας παράγοντας που αφορά τους 9,5/10... Δεν μπορεί κάποιος να ονειρεύεται Λορέντζο με 3000€ επειδή δεν ξερει... κ Το οικονομικό για κάποιον υποψήφιο καθορίζει το που θα κινηθεί. ..Αφού με διαβάζεις θα έχεις δει ότι ουδέποτε έχω ασχοληθεί με τιμές εκτός Λορένζο που απάντησα όταν με ρώτησαν διάφοροι. Δεν υπάρχει κανόνας υποχρέωσης, ποτέ δεν έχω υποχρεώσει κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, όσοι ανάρτησαν τιμές και μιλάω για κλινικές το έκαναν μόνες τους. Από την άλλη τόσο μέλη έχουν πάει για consultation και τις έχουν πληροφορηθεί. Ας ανεβάσουν την προσωπική τους εμπειρία.
Κάτσε ρε cvial...για να καταλάβω ...καταρχήν εσύ προσωπικά σαν άτομο το να θες να αποφεύγεις περί κοστολόγησης το κτλ κ το σέβομαι ...αλλά σαν διαχειριστής που αποφασίζεις να δίνεις κ επίσημο βήμα στις κλινικές δεν θα έχεις σαν όρο ότι μεταξύ άλλων θα υπάρχει κ η χρέωση ώστε να γίνεται σφαιρικα η σύγκριση ; Συζητάμε τα αυτονόητα ; Δεν παρατήρησα καν ότι δεν έχεις όρο στις κλινικές να αναφέρουν το οικονομικό ... Το θεωρούσα αυτονόητο.. κ καλά εγώ ...ούτε καν οι ίδιες οι κλινικές υποθέτω δεν θα το ήξεραν πού το είχαν δεδομένο να το αναφέρουν ...δεν μπορούμε να μην έχουμε κ εικόνα κοστολόγησης ώστε να πούμε ποια κλινική είναι vfm που λένε κ στο χωριό μου ....κ τεσπά είναι ένας παράγοντας που αφορά τους 9,5/10... Δεν μπορεί κάποιος να ονειρεύεται Λορέντζο με 3000€ επειδή δεν ξερει... κ Το οικονομικό για κάποιον υποψήφιο καθορίζει το που θα κινηθεί. ..
Το έχει αναφέρει εδώ πως για τιμές μιλάς με έναν άλλον έτσι ώστε να αισθάνεσαι άνετα να διαπραγματευτείς και όχι με τον ίδιο το γιατρό.@aeratos28 μιλάει με άλλο άτομο για την τιμή και όχι με τον ίδιο τον γιατρό