Συμφωνώ με την απάντηση σας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσωπικά, θα σας πρότεινα να μην ασχολείστε ιδιαίτερα με διαδικασίες σύγκρισης άλλων κλινικών που σας βρίσκουν ιδεολογικά αντίθετο. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας πνίγει το δίκιο, όταν σας λένε, "ε να εκεί χρεώνουν 1 ευρώ, και υπάρχουν κάποια καλά αποτελέσματα, οπότε γιατί να μην πάω εκεί;". Είναι λογικό γιατί σκέφτεστε ότι κάποιος επιλέγει ένα περιβάλλον για να χειρουργηθεί στο οποίο μπορεί να μην υπάρχει κανένας γιατρός, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πολλά αποτέλεσματα, "κακά" τα οποία δεν έχουν φανεί. Καταλαβαίνω ότι προσπαθείτε να δείξετε τα κακώς κείμενα, όμως να σας πω ότι σ αυτό εδώ το φόρουμ, όσους supporters και να έχει μια κλινική (με συμφέροντα η μη) δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτεί κριτική και μάλιστα σκληρή είτε αν λέγετε AHC είτε αν λέγεται Λορετζο, είτε αν λέγεται Erdogan. Πολλά από αυτά που έχετε πει σχετικά με τις χαμηλές τιμές και τις μεθόδους κάποιων κλινικών, έχουν χιλιοειπωθεί από μέλη του φόρουμ με εξαιρετική εμπειρία που είχαν συστήσει σε όλους να είναι προσεκτικοί με τις επιλογές τους. Στο συμπέρασμα, πιστεύω ότι τα άτομα που σκέφτονται με στυλ "θα πάω εκεί που είναι φτηνά γιατί κάνουν καλή δουλεία και είδα και 2 καλά αποτελέσματα και αδιαφορώ αν υπάρχει γιατρός ή όχι" ότι και να πείτε δεν θα αλλάξουν άποψη. Υπάρχει όμως και μια μεγάλη μερίδα αυτού του φόρουμ (πολλοί δεν γράφουν καν) που κάνει πολύ προσεκτική σκέψη με βάση ότι είπατε παραπάνω και σε αυτό το κοινό απευθυνεστε και είναι στο χέρι σας να το κερδίσετε. Είναι γεγονός ότι οι 4 παραπάνω παράμετροι που αναφέρατε, για κάποιους, θα είναι πάντα ψηλά γράμματα (Οπότε άδικα κοπιάζετε με κείνους), όμως αρκετοί εδώ μέσα ξέρουν να κοστολογήσουν πόσο αξίζει μια μμ με βάση ακριβώς αυτές τις 4 παραμέτρους και αδιαφορούν για ένα καλό αποτέλεσμα μιας νοσοκόμας. Οπότε αγνοήστε το κοινό που νοιάζεται μόνο για την τιμή και δείξτε τη δουλεία σας στους υπόλοιπους.
Πάραυτα, άμα σε κάποιο σημείο φανεί ότι είστε πιο ακριβός από συναδέλφους σας, (γιατρούς πάντα), οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο θέμα μμ, θα υπάρξει κάποια σύγκριση σε όρους value for money, κάτι που είναι λογικό σε μια ελεύθερη αγορά. Από κει και πέρα για νοσοκόμες και τι τιμές τους για μένα μην ασχολείστε.
Να σας πω εγώ προσωπικά, μιας που ο Cvial ανέφερε την αξία της στρατηγικής και του consultation, ότι είδα τουλάχιστον 8-10 γιατρούς στην αναζήτηση γιατρού για τη μμ μου. Ο μόνος που έκατσε να μου μιλήσει για fut, fue, bht, θεραπείες και παρενέργειες και μου είπε έξω από τα δόντια ότι αμα δεν έχεις κουράγιο καλύτερα ξύρισε τα γιατί θες μακροχρόνιο πλάνο ήταν ο Muresanu της Hattingen και ενώ είναι πολύ ακριβός (3 το γκραφτ με fut), όταν κάνω fut είναι μια από τις βασικές επιλογές μου για όλα αυτά που έκατσε και μου είπε και όχι μόνο για τις δουλειές του που έχω δει online. Όπως μου είπε και ένα πολύ έμπειρο μέλος, ναι είναι ακριβός, αλλά τα 5000 μοσχεύματα που θες έχουν μια ευκαιρία μόνο και αν χαθούν, δεν γυρίζουν πίσω.